ברוכים הבאים

Chandler Bing

New member
היי אני חדש פה, ו...

היי אני חדש פה, אני רואה הטופ מודל הבאה מאמצע עונה 1, וכן, אני זכר שרואה תתכונית, שמעתי שזה קצת מוזר, אבל זה ממש כיף לראות תתוכנית ובכלל אני אוהב ריאלטי! ובנות, אז תבינו מה עובר עליי.. חח! בכול מקרה יש לי בקשה ממכם.. אני ממש מחפש את השיר פתיחה של התוכנית, זאתי שעושים בה: נה נה נה נה ... מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את זה... אני מחפש את זה ממש הרבה הרבה זמן! תודה מראש!

דעחוף!../images/Emo178.gif

שעלום! אני חדשה פה! אוקעי... אני חייבת לדעת דעחוף את האתר של הטופ מודל הבאה- האתר האמריקאי הרשמי בשביל התערבות שעשיתי עם חברים... נא לענות ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

|בובספוג|../images/Emo111.gifאממ שלום^^

לא ידעתי שקיים פורום לסדרה המדהימה הזאת ^^ קיצר עכשיו שגיליתי אז באתי לפה... אני מירי(מרים) בת 17 ואני מתה על הסדרה הזאת..ואני שמחה מאוד שהגיעה העונה החדשה :) דרך אגב המתמודדת האהובה עלי היא אווה יש לה עינים פשוט מדהימות!

JULI4561

New member
ברוך הבא!!! ../images/Emo24.gif

וזה דווקא מגניב שיש בן שרואה את הסדרה ..!! אין לי מושג מה השיר סוריי

purple rain2

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

והייתי עוזרת לך בכיף, אבל אם אני אחפש לך אז קרוב לוודאי שאני אגלה את הזוכה ואני לא רוצה להרוס לעצמי
אבל תחפשי בקישורים, בטוח יש קישור... ואם לא, נסי פשוט: www.americasnexttopmodel.com, ואם זה לא מוצא לך אז חפשי דרך גוגל

הוט רכשו אבל יש גם ביס

ביס רואים את אותן סדרות בין השעות: בימי חול 20:54(אחרי טלנובלה בע"מ)-22:00 בימי שישי משערת שרואים את 'טאצ' עליז..' ואת טופ מודל.. ביום שבת אין לי מושג.. אוקי?

לא.. אני לא אמרתי שיש טלנובלה בע"מ

ביס.. אמרתי שהתוכנית שאחרי טלנובלה בע"מ, היא משודרת ביס.. ניראלי קוראים לזה 'הכול נשאר במשפחה' אני לא זוכרת..

Chandler Bing

New member
זה לא בדיוק שיר.. אלא מוזיקה יותר..

אףחד לא מכירה ?? איזה באסה... כול הזמן אני מזמזם את זה...

זה השיר של טיירה..

הוא מתכוון לשיר פתיחה.. השיר שמלווה מאז העונה הראשונה.. השיר של טיירה הופיעה לראשונה בעונה השניה..

למעלה