ברוכים הבאים

ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

אז לא. "לחיות את החיים" לא חוזרת לישראל. א-ב-ל זה לא אומר שאי אפשר לדבר עליה בפורום (וכמובן לצפות בפרקים של ארה"ב). ברוכים הבאים לפתיחה המחודשת של אופרת הסבון הדועכת. כאן אפשר לפטפט על אופרת הסבון שהייתה פעם גדולה והיום היא נמרחת לאיטה

אין לך כאב ראש מהפונט הזה?

והאייקונים?
לחיות ממש לא מה שהיתה לצערי. אולי זה בגלל שהייתי מנותק ממנה כ"כ הרבה זמן, אבל אני לא מתחבר במיוחד לעלילות ודי משעמם מה שקורה שם. טוד החדש לא מוצא חן בעיניי במיוחד. הליהוק של קווין דווקא סבבה. גם סיפור אוונג'לין/ג'ון/נטלי די מייגע. כריס מופיע בפתיחה אבל לא רואים אותו בפרקים, ולא ברור לי למה הוא רוצה שנטלי תחשוב שהוא מתחזה ולא באמת בחיים. יש לך אולי קצת רקע על מרגרט הפסיכופתית, ומה היא בדיוק עשתה למשפחת מנינג? ג'סיקה ככל הנראה סובלת מפיצול אישיות. אני אוהב סיפורי פיצול אישיות, אבל כמה כבר אפשר למחזר? עלילת הרוצח מהספר של מרסי לא מזיזה לי במיוחד. גם מרסי לא. נקודות האור היחידות הן לינדזי רפפורט שעדיין חיננית כשהיתה, ודוריאן ודייויד שהם אחלה זוג. חוצמזה יש גם את קימברלין בראון (שילה שלנו) אבל כדמות חדשה לגמרי - פייג' מילר שהיא אחות טובה והדייט של בו בסגנון מלאני, וזה בורינג... ומי זה הדניאל הזה, אבא של ריילי, מי הוא ומה הוא? מה הוא מתכנן לנורה? (איזה כיף שמנצלים אותה
) ולא לשכוח שיש את הת'ר טום בתפקיד קלי קריימר. שורה תחתונה: מעט מעלות, הרבה חסרונות, אבל עדיין - זה "לחיות", נותנים חסד לתכנית בגלל העבר המפואר...

למעלה