ברוכים הבאים

ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

לכבוד חג השבועות הבא עלינו לשמחה נפתח לו פורום "סטארגייט" (בתקווה שיחזיק מעמד קצת יותר מ-3 ימים...). אתם מוזמנים לשרשר לכאן ברכות, איחולים וצ'קים פתוחים ולהתחיל לדבר על "סטארגייט" כאן אצלנו בפורום.. חג שמח ו
לכולנו, צפניה

../images/Emo49.gif

סתם קפצתי להגיד מזל טוב על הפורום החדש ובהצלחה!!! חג שמח

Chakotay

New member
היי../images/Emo49.gif

אני שמח שפתחו פורום של סטארגייט סוף סוף!! אני רק בעונה 5 אני מוריד מהאינרנט אבל תוך חודש רני כהר מגיע לפרקים העכשווים אז לבנתיים אי לא יכתוב הרבה.

Bored Guardian

New member
אני רואה

שתפוז נכנעו בסופו של דבר, מה שבר אותם? ומזל טוב ד"א! נקווה שזה לא יהיה אחד הפורומים הגוססים של סדרות בודדות (ע"ע שבעה ימים).

סמייילי

New member
../images/Emo49.gif לפורום!!!

גם אני חשבתי לפתוח פורום לסטארגייט.. אבל בקושי יש לי את השעתיים ביום לפורום שלי... המון מזל טוב לפורום.. ואם אין לכם התנגדות.. אני אבקר פה מדי פעם... כאוהבת סטארגייט מושבעת.. -עדי

Bajoran Preist

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

הגיע הזמן באמת... אני כנראה אהיה קבוע, פחות או יותר...

Thermo Man

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo50.gif../images/Emo49.gif ענק

ואני מציע שכל אחד ירשום שם של גואולד שהוא מכיר אפופיס, רע

Esmena

New member
מסתבר שכתבתי הודעה ודרכה לא צלחה,

אז מזל טוב לצפן ומזל טוב לפורום(צפן אחלה,לפורום אחלה).<צ'ק פתוח>. May The Zhatar Be With You (נראה לי שמשה נוסבאום אמר לי את זה פעם:)

א ו נ י ל

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifמזל טוב../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

סוף סוף נפתח הפורום הזה...

aשרון

New member
חייזרים שלי מזל טוווווווווווווווווב

מזל טווווווווווווווווווב הגיע הזמן סוף סוף, פורום לסטארגייט, הללויה..................... בואו נרים כוסית
ברכותיי למנהל הפורום על הצעד הנפלא הזה, שיהיו לך הרבה ימים כאן, כניסות לרוב, וגולשים מעניינים ומוטרפים כאחד. אני מכריז על עצמי כמשתתף קבוע בפורום ואוהד סטארגייט בטירוף. צופה קבוע עוד מהסרט, דרך הפיילוט, העונה הראשונה ועד היום ולתמיד..............................................................
איזה באסה, עונה שישית עומדת להסתיים אצלנו. אבל מה, היתה עונה נהדרת, הם בהחלט הצליחו להפתיע ולתת פרקים מעולים. הייתה אכזבה כשדניאל מת, באמת נשבר לי הלב ( הוא כזה חמוד וחתייייך ), אבל הם היו צריכים את זה, זה נתן להם (להפקה) מרץ, והזרים דם חדש לתסריטים. מה גם, שאנחנו יודעים שדניאל עוד יחזור, והם עוד הראו לנו את זה במשך העונה עם גיחות האורח שלו. ועוד הראו לנו את זה גם בעונה לפני(החמישית), בפרק בשם 2010, הייתה גיחה לעתיד והוא נמצא שם. דרך אגב, אם מישהו יכול לסדר לי טרמפ לאבידוס, הוא יבוא על שכרו ביייייייייייייייייייי .
מה הקשר בין ארבעת אלה, אין לי מושג.

אמיר חן

New member
סוף סוף - פורום לסידרה הכי טובה שיש

מזל טוב על פתיחת הפורום אמיר חן מנהל פורום גאדגטס

סטארגייט

סוף סוף יש סידרה שאפשר להנות ממנה . זאת המציאות להסתובב בין הגלקציות אני רק כועס שלא משדרים את הסדרה ברצף ,שבת כן שבת לא , דיייייי אם זה תנו להנות. ולרשות השידור תנו לנו 2 פרקים ברצף ואל ת'יתקמצנו

למעלה