ברוכים הבאים לפורום

inbal76

New member
מזל טוב ובהצלחה! ../images/Emo65.gif

אני לא דתיה ולא גאה, אבל הפורום נשמע לי רעיון טוב. כל מה שיוכל לקדם אותנו לכיוון של חברה סובלנית ופתוחה יותר, שבה אנשים חופשיים לבחור איך להגדיר את עצמם, ולא מתביישים במה שהם ומי שהם -
. אז ישר כוח לכם, ושיהיה בהצלחה עם הפורום!

newKiticat

New member
אני אינני לסבית

(אך אולי דו מינית בלי ניסיון) ויוצאת בשאלה- כך שדתית אינני יותר, אך אני אכן מברכת על קומו של הפורום הזה. ישנם סוגיות ובעיות מצפון הנובעות ישירות מהשילוב הזה.... בהצלחה לכולכם, עלו והצליחו. והאמינו בעצמכם!

עלו והצליחו??????

אתם בטוחים שאתם דתיים???? לפחות אל תחללו את שמם של הדתיים אתם פועלים בניגוד לתורה אם אתם באמת דתיים.. נכנסתי לכאן בגלל סקרנות אז מי שכאן וחושב שזה גאווה להיות הומו ודתי הוא טועה כשאתם נפגשים עם הבן זוג שלכם תורידו את הכיפה לפחות תעשו דברים מכובדים ואל תקראו לעצמכם דתיים.. אני דתייה ועשיתי כמה דברים רעים בחיי ואני עדיין עושה וממש רוצה להיות דתייה שלמה כשאני יעזוב את כל הזבל באינטרנט ועכשיו הייתי בהלם ששמעתי שיש פורום דתיים הומואיים.... אף פעם לא הבנתי את זה אבל אני באמת מאוכזבת ממכם גם כן דתיים... מי שאחראי על הפוורם הזה צריך להתבייש זהו זה מה שיש לי לומר בתקווה שאתם הדתיים שבינכם תעשו דברים הולמים בלי שהכיפה תהיה על הראש שלכם אני יודעת שאין לי זכות לשפוט אתכם ואין לי כלום נגד הומאיים אבל באמת דתיים? זה עבר כל גבול .... תשקלו ת'מעשים שלכם כי שם למעלה רואים הכל...

tuky1

New member
עלו והצליחו

אני מאוד רוצה להכיר בנות דתיות עם בת זוג לחוויות משותפות(תורה שבעל פה)

למעלה