ברוכים הבאים לפורום

BabyBoy1

New member
ברוכים הבאים לפורום../images/Emo70.gif

ברוכים הבאים לפורום דתיים גאים. קשה להיות הומו, וקשה להיות דתי, אבל קשה פי כמה וכמה להיות הומו דתי
הפורום יהיה מקום מפגש לגייז דתיים, בו יוכלו לדבר, לשאול ולהתייעץ לגבי נושאים הקשורים לדת וגאווה. חושבים שאי אפשר להיות גם הומו וגם גאה
חושבים שדווקא אפשר
כנסו לפורום והצטרפו לדיון
כמו בכל פורום בתפוז, אבקש לשמור על שפה נקייה ,תרבות דיון והקפדה על חוקי הפורום. אז זהו, זהו הפורום שלנו, אתם מוזנים לפנות אלי לגבי כל שאלה טענה הערה או הארה. אני מקווה שתהנו בפורום

marik

New member
המון המון המון בהצלחה ../images/Emo34.gif

מכל צוות הנהלת פורום זהות מינית - המון המון המון בהצלחה. בפורום שלנו, יש קטגורייה שלמה במאמרים שמדברת על דת וגאווה. הקטגורייה עלתה מצורך והכרח שהיה לנו, תוך כדי התמודדות עם קהל גולשים לא קטן שדרש במידע הזה. אז אנחנו פתחנו קטגורייה - אתם פותחים פה פורום שלם!!! כל הכבוד... עלו והצליחו. מפורום זהות מינית - 332.

BabyBoy1

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif

נחמד מצידך, אתה כמובן מוזמן לכתוב בפורום ולייעץ לאנשים

marik

New member
אני לא דתי...

ואני לא יוכל לעזור לאנשים כאלה. אני שמח שיש מקום כזה שיוכל. אי ישמח להפנות אליו גולשים מהפורום שלי. ושותף שלי לניהול הפורום, טלטלים, הוא דווקא בחור מסורתי מאוד. הוא בטח ישרוץ כאן
לילה טוב שבוע נפלא והמון הצלחה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אני דוקא כן דתי

אבל סטרייט ובכ"ז מברך אתכם על פתיחת הפורום. הנושא מספיק חשוב בכדי לדון בו בצורה רצינית והאכסניה (תפוז) מעולה לצורך זה. לBabyBoy1 כל הכבוד על היזמה ועל האומץ, תזדקק להרבה מהתכונה האחרונה לקראת מתקפת הטרולים שתגיע מן הסתם די מהר (דוגמית יש לך כבר בדף זה).

James Hammerton

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

אני בטוח שהפורום יעזור להמון המון אנשים שמתלבטים או זקוקים לעצה. שיהיה לך המון בהצלחה

דודו טל

New member
שיהיה בהצלחה!

הנושא חשוב, ואני שמח שנפתח פורום כזה עבור על מי שנמצא בדילמה כזו

hpdn

New member
../images/Emo49.gifמזלט|ברכות לפתיחת הפורום../images/Emo48.gif

מקווה שהפורום ימלא את ייעודו יועילו קצת יותר פרטי פתיחה חנינא

P o M i K i

New member
המון המון בהצלחה!!../images/Emo140.gif

אני חושב שזה רעיון נהדר.. אבל לצערי(?) אני לא דתי או הומו... אז לא נותר לי הרבה מה לעשות כאן חוץ מלהגיד שוב
ולקוות שהפורום והרעיון יהדהד אל מחוץ לגבולות תפוז

BabyBoy1

New member
חחח חמוד, תודה רבה../images/Emo70.gif

אבל אתה מוזמן לקרוא ולכתוב כאן בכל מקרה

../images/Emo49.gif

באנת רעיון טוב .. אני הומו דתי (עדיין לא בטוח בהם , אבל עדיין) ולא חשבתי על זה . אחלה רעיון שיכול לעזור בעיקר לחרדים .
ו.. אני עוד אשרוץ פה

למעלה