ברוכים הבאים לפורום הפיג'מות

ברוכים הבאים לפורום הפיג'מות

פורום של הסדרה ההזויה בהחלט שמשודרת בערוץ הילדים. אני מקווה שהפורום יצליח ויהיה מצחיק לא פחות מהסדרה

Hard to say

New member
האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף גאד דמט! כמה שנים לקח להם להבין שזה חיובי לפתוח מחדש את הפורום?! אני הייתי פה בפורום בעבר! המון זמן הייתי עד שתפוז פשעו וחטאו והחליטו לסגור
היו לי מלא כינויים פה! mace windu1 MaceWindu AlphonseElric חח שלושת אלה! סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בן אדם אני מעריץ אותך! תודה תודה תודה תודה תודה תודה

תודה

אני מקווה שהפורום יחזור להיות פעיל. אם אתם בקשר עדיין עם כל הגולשים,תגידו להם שהפורום חזר לתחיה,ושיחזרו גם הם אל הפורום.

עדנונית

New member
הפווורוווווווום חזרר

ייאאאפפ יאפפפ יפ יפ יפפפ חחחחח נבוו התגעגענו נכון!!?!? מי המנהל?!?!

Hard to say

New member
נעים נעים!

אבל איפה כל ההיסטוריה שלנו?! כל מה שעברנו ביחד! הכל!! אתה לא יודע כמה עברנו פה ביחד!
אין אפשרות לשחזר?

יששששששששששששששששששששש!

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששש! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששש! הוא חזר! הוא חזר! יאיייי! יאיייי!

Rockamora

New member
האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שקדהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני הולך לצאת לך דרך המסך! מוהאהאהאהאאהאהא

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

איזה פורום ניסגדדדדדדדד
הי חבר'ה קוראים לי נעם ואני חולנית הפיג'מות
אני נורא אוהבת את אילן
אני מחכה כבר שיעשו עוד עונה
בכול מיקרה..הישתלבות נעימה לעצמי

RoieL

New member
יייייייייש!

הניג'וזים לתפוז עזרו! הפורום שלנו חזר!

למעלה