מזל טוב ובהצלחה שם יפה גלעד
N not myself anymore New member 15/7/04 #3 ברוכים הבאים לפורום גלעד שגב ../images/Emo140.gif מורי לא בא לי לשרשר
A AndreaCorr © New member 15/7/04 #7 טוב, זה היה רק עניין של זמן... עד שיפתח הפורום הזה . מזל טוב ובהצלחה.
ז זרובבלון New member 16/7/04 #12 יאא חח:] תתחדשו! גמ זה יהיה פורומ פליטי עברי כמו ירושלימ? אעעע שני המנהלימ החביבימ עליי שלא מוכנימ לקחת עלינו אחריות עחחיחעיע אוהבת אותכמ:] תתחדשו:]
יאא חח:] תתחדשו! גמ זה יהיה פורומ פליטי עברי כמו ירושלימ? אעעע שני המנהלימ החביבימ עליי שלא מוכנימ לקחת עלינו אחריות עחחיחעיע אוהבת אותכמ:] תתחדשו:]
מ מיטקין New member 16/7/04 #26 הדסי התתני לי להתנחל איתך? מעלה קה דודודודו זה שם ההתנחלות שלנו חחחח יאאא מזל טוב... פורום לזמר נחמד עם שני מנהלים
הדסי התתני לי להתנחל איתך? מעלה קה דודודודו זה שם ההתנחלות שלנו חחחח יאאא מזל טוב... פורום לזמר נחמד עם שני מנהלים
D Drorrrrrr New member 16/7/04 #40 היי היי, אני ראש ההתנחלות הסתכל נא למעלה וראה- אני הודעתי על התנחלותי ראשון ולכן אני מחליט מי מתקבל להתנחלות שלי . הממ אתה נראה לי בסדר אתה .
היי היי, אני ראש ההתנחלות הסתכל נא למעלה וראה- אני הודעתי על התנחלותי ראשון ולכן אני מחליט מי מתקבל להתנחלות שלי . הממ אתה נראה לי בסדר אתה .
Y yoooni New member 16/7/04 #16 יההההההה פורום לגלעד ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מזל טוב על פתיחת הפורום - והמון המון בניהולו מקווה שיהייה כאן סבבה
יההההההה פורום לגלעד ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מזל טוב על פתיחת הפורום - והמון המון בניהולו מקווה שיהייה כאן סבבה
T TEENAGER1 New member 16/7/04 #17 ../images/Emo66.gif תתחדשו ../images/Emo140.gif זמר מקסים, קניתי את הדיסק. אולי אני אבוא לבקר מידי פעם, בהצלחה.
../images/Emo66.gif תתחדשו ../images/Emo140.gif זמר מקסים, קניתי את הדיסק. אולי אני אבוא לבקר מידי פעם, בהצלחה.
G ginni New member 16/7/04 #18 מזל טובבבבבב ../images/Emo65.gif תומר מזל טוב על הפורום הדנדש אני אקפוץ לבקר מידי פעם