ברוכים הבאים לי....

ברוכים הבאים לי....

עברתי לגבעת זאב. ביום רביעי האחרון..... עברתי מתל אביב לפה....ותאמת מעולם לא הייתי במקום כל כך קר הבנתי שירושליים והסביבה היא ענקית יותר מישראל אשמח אם תכירו לי את ירושליים... אני בת 22 , ומשפחה מגבעת זאב אימצה אותי לתקופה הקרובה... ומקווה להישאר פה תקופה , ושיהיה לי עבודה פה, ויהיה לי מעניין מאחלת לכולם חג שמח ושלו, ותשמחו באושרכם ואל תיהיו לבד בערב החג ממני תמי

WorldCenter

New member
היי ברוכה הבאה!

אם את רוצה יש היום מפגש פורום בגן סאקר ואת מוזמנת...!

תודה

דווקא היום אני נוסעת לעשות חג בת"א אבל פעם הבאה אם יהיה אשמח לבוא תודה בכל אופן על ההצעה

../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני בטוחה שתהני בפורום ... ועל אחת כמה וכמה תהני מירושלים פה תוכלי ללמוד הרבה על ירושלים שיהיה בהצלחה

yariv t

New member
ברוכה הבאה,יש לך נקודת זכות...

על זה שעברת מתל אביב לירושלים ירושלים זאת לא עיר,זאת מדינה חג שמח דותן

rshamir

New member
ברוכה הבאה תמי ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לגבעת זאב ואזור ירושלים וברוכה הבאה לפורום.

ברוכה הבאית ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לירושלים בכלל ולפורום בפרט. נשמח להכיר לך את ירושלים למרות שיש הטוענים שאנחנו לא שפויים .. אבל אל תאמיני לכל מה שחכמים סיניים אומרים

אני מגבעת זאב!! כבוד!!

חרא של מקום לגור בו אבלאני אוהב אותו.. תגידי את מוכנה לתת לי יותר פרטים במסרים?

חזרתי

אני מודע לכולכם על הקבלת פנים למדינתכם ירושליים...ולגבעת זאב לדעתי זה מקום מדהים לגור בו, אחלה של איכות חיים שכנים סנובים וחלקם שקטים ומנומסים ונחמדים אבל מי אני שאשפוט אפילו לא עבר שבוע מהיותי מתגוררתי בעירכם אני מאחלת לכולכם חג שמח מהנה והמון נחת שלווה בילויים אלכוהו....בנים בנות , וכו'...... ממני החדשה מגבעת זאב. תמי22 האחת והיחידה

חחח גבעת זאב זה מקום מעצבן...

מלא ערסים ובאוטובוסים מאוד יקר.. ואין פה מה לעשות בכלל

תגובה ל: בעעעעעעעעעעעע

אני עדיין לא שבוע בגבעת זאב לא מעניין אותי בכלל מה אומרים על גבעת זאב לדעתי זה מקום מדהים ביופיו אף אחד לא מכיר אותי ואני לא מכירה אף אחד. וזה בכלל לא מזיז לי , עדיין

מכתב פרידה

אתם זוכרים את הקבלת פנים למקום החדש שלי ...גבעת זאב ליד ירושליים אז הכל התפוגג הם נאלצים להיפרד ממני הבן שלהם חוזר לגור איתם בבית ולא אין מקום..אני בכל זאת נכנסתי כאורחת אז אחריי שבוע שהייתי פה אצתרך בלא הברירה לחזור לסבתא שמתגוררת בעיר טבריה הקצה השני של ירושליים בירת היהודים מאוד נהנתי לגור פה ..האווירה בבית הייתה חמה ומקובלת בעמק הירדן ליד הכנרת גרים הוריי שלא רוצים שאגור איתם ויש שם את המחשב שלי , אני אחבר את האינטרנט ואשמח לשמור על קשר חג שמח לכולם ותהנו מהעיר שלכם...אם היה לי בית אחר לגור פה הייתי נשארת בשמחה.... ממני תמי העצובה שחוזרת מחר לצפון הרחוק

WorldCenter

New member
חבל כי ירושלים היא אחלה של עיר!

תהני בטבריה! וניפגש בשמחות!

תגובה ל-WorldCenter

אם הייתה לי אפשרות להישאר תאמין לי שהייתי נשארת בשמחה.... הרגשתי בשבוע האחרון שהתארחתי שם שלמרות כל הסכנות והצרות יש משהו בעיר ירושליים לי זה נתן אור בעיניים...אושר פנימי למרות הכל אני מאוד עצובה שהצתרכתי לעזוב ככה...אבל מקווה לשוב במהרה אפילו לבקר בה.... חג שמח לכולם

למעלה