ברוכים הבאים לי

In Heaven

New member
ברוכים הבאים לי

אז... החלטתי לעבור לכתוב כאן כי אני רואה שיש כאן אחלה של אווירה והפורום הקודם שכתבתי בו די מת..

זוהי רשימת הסרטים האהובים עליי: http://rateyourmusic.com/list/ZivAGM/my_favorite_films_of_all_time/
והבמאים האהובים עליי הם: גספר נואה (הבמאי האהוב עליי), לינץ', הרמוני קורין, פול תומאס אנדרסון, ווס אנדרסון...

וזהו אני חושב..
מקווה להינות להשתלב כאן :)

Top10Movies

New member
ברוכה הבאה

מאיפה עברת?

In Heaven

New member
תודה :)

עברתי מ fxp...

מקווה אגב להתרגל גם מתישהו לממשק הזה חח

mrpink3

New member
למה 'ברוכה'?

הוא בן, גבר, איש, זכר.

אני לא מבין למה הסקת שמדובר בנקבה.

lightflake

New member
רשימה יפה

לא הבנתי איך לפני הזריחה/השקיעה/חצות נכנסו באמצע כל הסרטים האפלים והמוזרים - אלו לא פשוט סרטים רומנטים מתקתקים? (מודה שלא ראיתי אף אחד מהם פשוט כי אני לא סובל סרטי רומנטיקה וככה הם נראים)

In Heaven

New member
טנקס :)

ובוא נגיד, שסרטי רומנטיקה מתקתקים זה בערך ההגדרה הכי לא נכונה שיכולת למצוא כדי לתאר אותם חחח
לא יודע אם ראית סרטים של לינקלייטר (ווייקינג לייף? א סקאנר דארקלי?) אבל אם ראית אתה אמור לדעת כבר שאין סיכוי שהוא יעשה סרט רומנטיקה רגיל..
אז אם לא ראית סרטים שלו, ריצ'רד לינקלייטר הוא המאסטר בכתיבת דיאלוגים פילוסופיים, ארוכים ומהפנטים בטירוף. שלושת הסרטים מורכבים כל אחד ממשהו כמו 4-5 סצינות והכל קורה בזמן אמת... כן, זה מוגדר כרומנטיקה מצד אחד, אבל מצד שני זה כל כך לא נכון להגדיר אותם כסרטי רומנטיקה.
בקיצור, הם מסוג הסרטים שאם לא תראה אין סיכוי שתבין איך הם נראים... סמוך עליי שהם ממש ממש ממש ממש ממש לא סרטי רומנטיקה רגילים והם סרטים שאין סיכוי שבן אדם יישאר אדיש אליהם.. סמוך גם על לינקלייטר שהוא יודע מה הוא עושה חח
אגב, אם לא ראית שום דבר שלו ממליץ מאוד על waking life ו a scanner darkly.

lightflake

New member
וואלה? כן ראיתי את שני אלו (אנימציה)

אז חידשת לי ואני בפירוש רושם לעצמי להשלים את השלושה האלו שרק לפי התמונה בחיים לא הייתי מתקרב, בעצם כשאני חושב על זה אז יש סצינה בwaking life ששני השחקנים האלו שוכבים במיטה ומתפלספים לא?

In Heaven

New member
שמח שבחרת לתת להם צ'אנס, מקווה שתאהב!

וכן, הסצינה של אית'ן הוק וג'ולי דלפי ב waking life היא אכן קריצה לסרטים חח
מעניין אותי מה תחשוב עליהם, תעדכן אחרי שתצפה בביפור סאנרייז :)

Murdock18

New member
ברוך הבא, איש.

אתה מוזמן להשתתף בשרשורים, לפתוח דיונים ופשוט להשתלב בקהילה הקטנה והחמה שלנו.

Murdock18

New member
עובד!

ראיתי רק 60 סרטים מהרשימה שלך, על רובם אנחנו לא מסכימים מסתבר.

In Heaven

New member
וואו הטעמים שלנו באמת די דומים!

רשימה מעולה!
חח איך זה שיש לך גם את בלתי הפיך ואני עומד לבד אבל לא את אנטר דה וויד? O:

למעלה