ברוכות המצטרפות

hilla ab

New member
שלום לכולן

מאד רוצה להצטרף, אומנם רק שבוע לאחר הלידה אך עודף המשקל ברור לעין. נשארתי עם עודף של 10 ק"ג. לידה שנייה ומאד רוצה לחזור לעצמי , אני מניקה באופן מלא מאיפה להתחיל? אשמח לתובנות , עיצות שיעזרו לי להתחיל בצעד לקראת הרזייה נכונה . תודה וחג שמח הילה

mb55555

New member
שלום בנות....אפשר להצטרף?????????

אני אמא לאגם שבעוד כמה ימים תהיה בת חצי שנה.....פששש...איך הזמן עובר מה
ר...כאילו רק אתמול הייתי בחדר לידה...אני עם עודף של 38 קילו.....כן, כן.....יש לי המון לרדת....עד לא מזמן הנקתי הנקה כמעט מלאה ובשבועות האחרונים התחלתי להוריד לאט לאט בהנקות ועכשיו אני מניקה פעמיים שלוש ביום(ובלילה...
)....... קשה לי מאוד מאוד עם הדיאטה.....וקשה לי גם עם איך שאני נראית...וגם לבעלי....אני אשמח לשמוע סיפורי הצלחה וגם חיזוקים אם אפשר..........
.לא רוצה להישבר אחרי שבוע כמו שתמיד קורה לי...............

חדשה דנדשה שרוצה להצטרף

חג שמח לכולן
עוד חצי שנה אני בת 44 התחלתי בתהליך לפני כחצי שנה יש ירידה די רבה עדין לא נשקלתי הבגדים מראים כי אני מתייצבת על מידה 42 זה עדיין לא ממש זה מבחינתי בראש אני מבינה שאוכל הוא לא חבר ולא יעד שמחה להיות כאן

jesie12

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif

מה ילדת?
איזו נחישות! שבוע אחרי לידה וכבר חושבים על הדיאטה, יפה לך

jesie12

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

סיפורי הצלחה יש כאן המון והכל בזכות התמיכה והביחד שלנו בהצלחות וגם בקשיים דפדפי כאן לאחור ותראי שבכל יום יש שיתוף התפריט היומי, מה שעוזר לנו להסתכל בפרופרציות הנכונות על מה שנכנס לפה

תודה../images/Emo140.gifאני לא כל כך מאמינה למידה

זה מרגיש 42 אבל לא נראה 42 יתכן שזה חלק מהגיל יש למישהי מושג אם מידה 3 באריסטו שמט היא אכן מידה 42? חוץ מהבגד הזה אין לי בארון מידה 42

בקיצור עבדה עלי המוכרת../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

ועוד שאלתי אותה אם היא לא עובדת עלי

ליאת 0212

New member
וולקאם אבורד../images/Emo39.gif

הצלחות יש פה המון
אני לא ממש דוגמא לכך, אבל לא משנה... בכל מקרה, לא תישברי אם תציבי לעצמך יעדים קטנים, כמו למשל רק להוריד את העוגיות שבאות עם הקפה של אחה"צ (או כל דבר אחר שתחליטי להוריד). כשתראי שאת עומדת ביעד אז תוסיפי עוד אחד, וכך בהדרגה תתחילי להיות מסודרת. במקביל תכתבי מה אכלת, בלי להתבייש!! גם לכתוב "בערך" זה טוב, ככה מתחילים

mb55555

New member
תודה בנות !!!!!!!!

איפה לכתוב מה אכלתי? פה בפורום, הכוונה??

ליאת 0212

New member
כן../images/Emo45.gif בכל יום לקראת הערב יש שרשור

"סוגרת את יום X", בו מפרטים מה אכלנו, איפה נפלנו... לכי קצת אחורה בהודעות ותתרשמי.

להריוניות מתוסכלות יש פטור (כמוני..) ../images/Emo3.gif אבל לפני ההריון זה עזר לי מאוד לכתוב את התפריט היומי בכל ערב. מגביר מודעות למה שנכנס לפה במשך היום, כי את יודעת שבסוף הכול צריך להיכתב. ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

mb55555

New member
ולמניקות חלקית כמוני??

אני יכולה להשוות לשאר הבנות??

אור685

New member
היי,

קודם כל-מזל טוב אני אורית, אמא ל-5 , יכולה להגיד לך שלהיות כאן מאוד מאוד עוזר ! אצלי זה ביחד עם שומרי משקל. לבד לא הלך. אני כבר שנה וחצי בעסק הזה 30 קילו כבר ירדו,ויש עוד כמה. ברור שזה ממש לא קל, אבל כשאת נחושה,ויודעת מה את רוצה-זה אפשרי! הבנות כאן מאוד עוזרות במיוחד בימים קשים תיכנסי כל יום לכאן,לספר מה היה ואיך הלך אל תתביישי גם כשאכלת יותר מדי בשביל זה אנחנו כאן. בהצלחה!

למעלה