ברוכות הבאות

רנה10

New member
שלום לכולן , מחדשה בפורום

שלום לכולן אני חדשה בפורום וגם בכל נושא ההריון , חודש ראשון לא ממש הלך לנו למרות שחשבתי שאולי יהיה לנו מזל של מתחילים
המחזור היה של יום אחד בלבד !!! עם כמה הכתמות לפני זה ואני לא ממש יודעת אם זה מחזור או לאו. אני לא רוצה כל פעם לקנות ערכת בדיקה אבל המחזור שלי הוא כל 35 יום אז יש לי עוד הרבה זמן עד שאדע...... חוץ מזה אני גרה ב"גולה" , כן כן לפחות כך אני מתחמקת משאלות של נו... מה עם הריון? אבל אז גם אין עם מי לדבר ולקבל תמיכה (חוץ מהבעל כמובן). אז זהו , אשמח לדעת מתי יש צאט בקרוב. רנה

Liav 2003

New member
עוד חדשה בפורום...

שלום לכולן, כבר כ-3 שבועות אני משתתפת "סמויה" בפורום, והחלטתי "לצאת מהארון"... אנחנו מנסים כבר כ-4 חודשים. המחזור שלי היה יחסית סדיר בארבעת החודשים הללו (30, 28, 31 ימים), ובחודשיים האחרונים גם התחלתי למדוד את חום השחר, אך עדיין ללא הצלחה. ה"מכשפה" טרחה להגיע בערב פסח, שממש הרס את המצב רוח בחג, אבל עכשיו חודש חדש, ונקווה הפעם לטוב! ביי, ליאב.

zamzam

New member
וגם אני שמחה להצטרף ../images/Emo140.gif

התחתנו לפני שנה ( עוד שבועיים) אנחנו מתכננים להתחיל לנסות להכנס להריון בעוד חודשיים ( עקב שיקולי עבודה, לצערי ). מקווה שהכל ילך בקלות.אני בת 29 בקיץ ובעלי בן 30

Gill Gallad

New member
ברוכה הבאה ליאב ../images/Emo140.gif

בתקוה שהחודש תהיה לך הצלחה מרובה

28קטנה

New member
../images/Emo65.gifהי זמזם וברוכה הבאה!

נשמע שאנחנו בגילאים ובתאריכים די דומים. גם אנחנו התחתנו בקיץ שעבר . את יכולה להתחיל להתכונן בינתיים- לקחת חומצה פולית , (להפסיק לעשן ,לשתות ולשחק סנוקר) לקרוא קצת על הריון ולעשות בדיקות גנטיות. בהצלחה!

גורבי

New member
סנוקר? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דווקא יכול לשפר את כישורי הקליעה למטרה (שלהם...) וברוכות הבאות לכל החדשות! הגעתן ל
חם, ומקווה שתיהנו.
לכווווווווווווווולנו.

m i c h a l y

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo6.gif

מחדשה בפורום
הלוואי ושהותך כאן תהיה קצרה!!!!!!! מקווה שתהני כאן איתנו (למרות ששבועיים בכל חודש אנחנו קצת עצבניות.... מיכל.

28קטנה

New member
הי רנה!!ברוכה המצטרפת מהגולה!../images/Emo65.gif

באיזו גולה את גרה?

mishi1

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo66.gif

אני גם די חדשה פה בפורום. בקרוב תגלי שאת פשוט מתאהבת בפורום המתוק הזה למה את בגולה? אתם שם לצמיתות? או בגלל עבודה או שליחות? שיהיה המון בהצלחה...ומה את לחוצה....בסה"כ ניסיון ראשון... מחזיקים לך אצבעות מישי

למזלנו יש את הפורום הזה

גם אני בגולה, וממש רחוקה, ואין לי אפילו ספר בעברית על הריון. אבל למזלי יש את האינטרנט ואת הפורום וזה "מה זה עוזר" (לקרוא בהתאמה). אז שיהיה לך מהר וקל וכייף.

Gill Gallad

New member
ברוכה המצטרפת!!! ../images/Emo140.gif

גם אני בגולה יושבת, אבל הפורום הזה עושה להרגיש מאוד קרוב! בהצלחה

למעלה