ברוכה הבא<<

ברוכה הבא<<../images/Emo142.gif

אז ככה החלטתי לרשום בפורום לאחר שעברו שלוש שנים מאז. אנוכי בוגרת מיכא"ל. זאת חוויה מדהימה, מיצוי כישורים, ואת "שיר האומץ" כנראה שאחד לא ישכח. אשמח לכתוב כאן בהמשך... נ.ב: יוסי איבגי המדריך של קבוצתי בפרוייקט תודה רבה על הכל... יהיה נחמד אם אשמע ממך בקרוב. וחוץ מזה שיהיה לכולם המשך יום נהדר!!

pilpelmemule

New member
ברוכה הבאה..:)

גמאני הייתי לפני שלוש שנים ועם יוסי.. אולי אנחנו מאותה קבוצה? O: (קיימת סבירות מסויימת, לא?)

hadarwin

New member
ברוכות הבאות!!

גמאני הייתי עם יוסי ^__^ אבל לא לפני שלוש שנים אלא שנה שעברה ואני מת לדבר איתך יוסיייי!!! אני יודע שהיית אמור להגיע אבל>< שביתה ... חח לא נורא
טוב אני לא יודע מה עדיף לא ללמוד או לא לראות אותך>< נוו בטוח נראה אותך .. ושביתה כזו אולי לא תחזור
חחח אז ברוכות הבאות.. ושיר האומץ .. איזה שיר!!

Spotless Mind

New member
יותר נכון.. ברוכה השבה.

ניראה לי שאת לא חדשה פה.. היית עוד בתקופה שאני בכלל לא הייתי מגיב. לאן הלכת?

pilpelmemule

New member
דיברת אליי או אל מגלה עולמות?

כי אני הייתי כאן... ואם באמת דיברת אליי אז.. לא יודעת לאן הלכתי. אני לא בטוחה מה קרה.. אני חושבת שהתעצבנתי על הפורום מסיבה מסויימת חחח אבל שכחתי למה. לאמשנה |:

count on me

New member
את לא היחידה שהתעצבנה על הפורום מסיבה כלשהי

אם תפתחו את העיניים...תראו שהרבה עזבו אותנו בגלל זה... אני יודעת לפחות על אחד שהיה פעיל מאוד ושהתאכזב מאוד מהפורום..ובעקבות זאת אפילו לא נכנס לפה יותר. צריך להיות יותר רגישים..

pilpelmemule

New member
אהא..\:

את באמת צודקת.. כי לא תמיד אפשר לדעת מה מישהו מרגיש כשהוא כותב משהו.. ואת המינימום.. שזה קצת יחס למה שהוא כתב.. עידוד.. לדעתי צריך לתת לו. זה יוצר אווירה יותר נעימה בפורום. ככה גם יותר קל לאנשים להגיד את מה שיש להם להגיד..... כי יש להם ביטחון שיתיחסו לדבריהם בצורה ראויה:)

למעלה