ברוכה הבאה TsLiLuSh FoReVeR

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
ברוכה הבאה TsLiLuSh FoReVeR

איזה כינוי ארוך צליל...
יופי שהצטרפת אל כוחותינו
חקשמייח

TsLiLuSh FoReVeR../images/Emo23.gif

מאי לאב!!!!!!!!!!!!!! ברוכית הבאית! אני שמחית שהצטרפת אלינו
אוהבת המוווווווווווווווווווווווווווווווווניייייייייםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודההה../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif

חמודות אתן
טוב אז אממ... אני צליל
<סתם.. שתדעו
> ו...אני בת 13... מאילת
ואני אוהבת את אודל

ufo11

New member
QT... אנחנו יכולים להיות קבוצה כזו

"א. א. אפילפטים" :)))) סתם...הכל ברוח טובה:)))

qt1

New member
אז זהו שכבר לא ../images/Emo11.gif

בעוד שבועות ספורים אתם תראו בעיתון אותי ואת עוד מישהי מהפורום שהסכימה להתראיין אז איזה א.א. בחייך...
איך אני אומרת? חפיף...

qt1

New member
../images/Emo9.gif סיגי... אתם תדעו עלי הכל../images/Emo122.gif

NO MORE קיוטי... הכל יהיה פתוח, איזה אאוטינג-כאילו, איזו צורה יש לזה אם אני לא נותנת מידע על עצמי ומנהלת פורום שמעודד לזה ,זה לא היה שווה בלי תמונות וכאלה. אבל באמת בקטנה, כמו שרוני אומרת
מ'ניינים?

אבל איזה עיתון??

אגב שלום לכם אחרי הרבה זמן סליחה שלא הייתי.. הייתי בהלם יום הזכרון לא ממש נכנסתי לאתרים באינטרנט... וגם קצת בלאגאנים עם החבר אבל הכל בסדר עכשיו

qt1

New member
שלום גיברת!!! ככה נעלמים? ../images/Emo8.gif

מ'ניינים? במוסף הבריאות של לאישה-שמה את תראי את הכתבה בעזרת השם. מה חוץ?

דווקא סיידר

תודיעי כשאת מופיעה... אני מקווה כבר לעוף מהעבודה אבל היום נודע לי שרק אם מפטרים אותי , בתור חיילת משוחררת אני יכולה לקבל דמי אבטלה, ולא כשאני מתפטרת אז אני מקווה לפטורין בזמן הקרוב :)

qt1

New member
את מחפשת בינתיים משהו אחר?

או שאת מעדיפה לנוח איזו חצי שנה ככה בסתלבט בלי עבודה? מה את מעדיפה? בתור חיילת משוחררת , יש עבודות מועדפות , אולי יש משהו שמעניין אותך ויתן לך גם כסף טוב? מצד שני , מה שחשוב זה מה שאת מעדיפה כמובן. כנסי בלילה , ננסה לפתוח חדר בצ'אט כאן , אם את לא יוצאת לבלות , היום חמישי והרוב יוצאים לבלות-לא אני
.

כן. מחפשת.

ואולי יהיה גם איזה משו נורמלי עם משכורת נורמלית ואז אני אתחיל לעבוד. אם לא אני אנסה לחפש באיזה תחנת דלק.. אם סבלתי חצי שנה במתב אני אסבול חצי שנה גם בדלק או בחליבת פרות... :) משו מעניין..? לא יודעת.. אני אוהבת את כל הקטע הזה של לדבר עם אנשים רק לא שם.. חרא משכורת חרא שעות אין לי יום ואין לי לילה.. אני לא יוצאת, רק הגעתי מהעבודה.. אבל יש כדורסל ואח"כ אכנס :) אני אשלח הודעה.... :)

למעלה