ברוכה הבאה S E M 151

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
ברוכה הבאה S E M 151 ../images/Emo24.gif

הצטערתי לקרוא את מה שכתבת , תוכלי לכתוב מתי היה ההתקף האחרון של הילדה? איך המחלה משפיעה עליה בלימודים ומבחינה חברתית? כל דבר שנוח לך ושאת מוצאת לנכון לשתף בו, את יותר ממוזמנת. שיהיו רק בשורות טובות

S E M 151

New member
אני אנסה - זה מסובח

ההתקף האחרון היה לפני כ- שבעה חודשים, התקף קל, ואז הרופא דר' זמיר מסורוקה, העלה לה את המינון לפני השינה וביטל את לקיחת התרופה בבוקר. יש לה גם בעיות קשב וריכוז וקצת בעיות במוטוריקה עדינה, היא לומדת במסגרת של בית ספר מיוחד, היא מתקדמת נהדר, היא ילדה מאוד אינטליגנטית, מאוד אוהבת, ועם המון ביטחון עצמי, שזה נהדר, היא מקבלת את הבעיות האלו כחלק ממי שהיא וזהו, היא זוכרת את ההתקפים, למרות שהרופאים אמרו שהיא לא תזכור, היא לא פחדה מהם, אבל בהחלט שאלה לגביהם ולמה, ולי אין תשובות. היא נוטלת את התרופות ללא בעיות, למען האמץ עם התרופה הקודמת היא טענה שהיא לא עושה לה טוב והיא לא אוהבת אותה, ואני טענתי שחייב, מאז אני לא מתווכחת איתה מכלל. אני מאוד מעוניינת לדעת יותר לגבי טיפולים אלטרנטיביים אחרים ואיך להקטין את הסיכון של התקפים כאלו נוספים, כי לפחות לפי מה שהרופאים אמרו, כל התקף כזה, הגראנד בעיקר, למעשה "שורף" לה תאים במוח, וזה אותי מפחיד איימים. המון תודה לכם

חייםלוי

Member
מנהל
לי היו התקפי גרנד מאל כשהייתי ילד

אמנם לא לעתים תכופות מאוד - אחת לכמה חודשים עד שאיזנו אותי מה שלקח כשנה שנתיים. בכל מקרה שום דבר לא נשרף לי במוח - סיימתי צבא, אוניברסיטה והכל בסדר.

qt1

New member
S E M 151 , היי ../images/Emo24.gif

לגבי רפואה משלימה , אני מצרפת את הפורום שלהם כאן בתפוז ומקווה שתקבלי שם כיוונים... לגבי השאלה שלך על המזון ,אני ממש לא הכרתי את הדיאטה הזו לפני שהיא נכתבה כאן, את תמיד יכולה לבדוק אם הבת שלך אוהבת חרובים במקום שוקולד , אולי היא דווקא תאהב את זה. לגבי שאר המזונות , לא ממש הבנתי מה הבעיה, עושה רושם שהיא אוכלת בסדר גמור , אני כאמא לא מחזיקה בבית יותר מחפיסת שוקולד בשבוע ומאוד מעודדת אכילת פירות בסוף ארוחה , אולי כדאי לך לאמץ את זה , בואי נראה מה יכתבו לך בפורום רפואה משלימה ,אולי משם תבוא הישועה ואם לא , אז יש פורומים אחרים שאני מכירה ויכולה להפנות אותך אליהם לפחות בנושא של תזונה נכונה.

hashy

New member
אמא אוכלת חול ובת לא אוכלת בצל...

כשאמא שלי הייתה קטנה היא הלכה יום אחד עם סבתא שלי לקולנוע. בדרך הן פגשו קרובת משפחה והנשים התחילו לדבר. אחרי כמה דקות הן שמו לב שאמא שלי הוציאה מהכיס כפית, התכופפה והתחילה לאכול - חול!. אחרי פניקה קלה (סבתא שלי ז"ל הייתה יוצאת פולניה עם אופי חזק...!) הן הגיעו לרופא לאמר שילדים באופן אינטואיטיבי עושים מה שטוב להם ואחרי כמה בדיקות התברר שבאמת היה לאימי מחסור קל בכמה מינרלים שישנם בחול - זה עבר לה ואת עוגות הבוץ היא כבר לא אוכלת היום אלא זורקת עלינו כשאפשר ...LOL אני לכשגדלתי לא נגעתי בעגבניות, בצל ושום אלא אם הם היו בתור התבשיל בשר שאבא שלי היה עושה (בצל הסכמתי גם בתוך מרק או ב
) ודגים - הס מלהזכיר. לא עזר כלום הייתי - מממינת אותם או יותר נכון "מעיפה" אותם מהצלחת וזהו [נראה לי שהמיון האלגנטי לצד הגיע יותר מאוחר]. על עגבניות התגברתי בערך בגיל 12, על הבצל הטרי לפני כ 6 שנים בסלט ואז לפני כ 4 שנים התחלתי לאכול שום ובצל טריים גם בפני עצמם ואני יכולה להיות פרסומת מהלכת (אל תגלו אבל אני אפילו עושה משום חליטות עם תה צמחים כשכואב לי הגרון)...|
| שתינו נורמליות (לפחות יחסית) ולגבי השוקולד חרובים אני מציעה את הגישה של: מה שלא יודעים נותן את התגובה האוטנטית ביותר. כשאת נותנת לה שוקודל פיצפוצים מחרובים (יש כזה) אל תגידי שהוא מחרובים תני לה פשוט לאכול ותראי אם היא מבקשת עוד. אני אשתדל מאד לחפש לך את המתכון לפרלינים מאבקת חרובים שעשיתי לפני שנה+ לארוחה משפחתית ואני נשבעת שהייתי צריכה לשמור עליהם מקרוב כדי שישארו לי כמה...

S E M 151

New member
כן גם היא

כן גם הבת שלי - הדר - מעיפה מהצלחת כל מה שלא נראה לה או לא עמד במבחן קצה הלשון שלה, ירק, פרי או אפילו גלידה שהטעם לא מוצא חן בעיניה. אני אנסה את החרובים - אולי נצליח.

גלי221

New member
כל הכבוד לך...........

כרגע מה אתה עושה? והאם הסתדרת עם החבר'ה?

חייםלוי

Member
מנהל
לא היו לי בעיות עם החברים אף פעם

זה לא קרה לי בפומבי. תמיד היתה לי אאורה שהזהירה אותי והספקתי להגיע הביתה. בצבא אף אחד מאלה ששירתו אתי לא ידע על זה. אמנם לא רצו לגייס אותי אז התנדבתי, העליתי פרופיל ועשיתי מילואים עד גיל 45, אמנם לא קרבי. היום אני ספרן בספריה אוניברסיטאית.

qt1

New member
איזה כייף לך חיים ../images/Emo103.gif

אני לא יודעת לצאת מהספריה העירונית ,אני מאבדת את עצמי שם תמיד זורקים אותי כמה דקות לפני שסוגרים
ברור שזה לא כמו ספריה אוניברסיטאית , אבל עדיין, ספריה , מאגר מידע נהדר , אני מקנאה בך... מקצוע מרתק! לגבי הצבא
אני רק יכולה להוריד בפניך את הכובע
המשך ערבנעים

למעלה