ברוכה הבאה לי..

קרןכ

New member
ברוכה הבאה לי..

שלום,לא ידעתי שיש פה פורום אלאניס אז נעים להכיר.. אני משדרת ברדיו ואני משמיעה אותה המוןאבל בי סיידס של האלבום ה1 והשני אין לי,מישהו יוכל לעזור לי בזה??

InMyHead69

New member
לגביי השאלה

היי לכולן זה אני WALL INSIDE OF ME שיעמם לי נורא אז החלפתי ניק מהשיר של טורי אמוס (HERE, IN MY HEAD) אז לגביי שאלתך: אלה הביסיידים היחידים מתקופת שני האלבום הראשונים JLP, SFIJ: "London" "These Are The Thoughts" מ-ו-מ-ל-ץ - תורידי את גירסת הסטודיו "Pollyanna Flower" שיר מעולה ואנרגטי מאוד.. "so pure exstacy mix)" גירסת דאנס לSO PURE בעיקרון אלה הבי סיידס.. כל השאר הם פשוט שירים בהופעות חיות שנמצאות בסינגלים.. אבל יש המון בי סיידים בסינגלים של PRECIOUS ILLUSIONS HANDS CLEAN שאת בטח מכירה.. ולכולם - בעסה נראה לי שSO UNSEXY יהיה הסינגל הבא..

j u n k

New member
ממש לא נכון.

דבר ראשון סו אנסקסי זה שיר מדהים, אז כשאתה אומר באסה, תגיד שזו דעתך האישית דבר שני שכחת המון בי סיידים , נדיר למצוא אותם בגרסת סטודיו, אבל אלה עדיין בי סיידים מצויינים. king of intmidation gorgeous death od cindarella superstar wonderful weirdos (STODIO A Year Like This One weekends still(studio .שוב פעם היא שאלה על בי סיידס, ולא אמרה שהיא רוצה אך ורק גירסות סטודיו, אז כאשר אתה עונה תענה בדיוק . - אם את לא מוצאת שירים אשמח לעזור, צרי קשר.

AlanisJunkie

New member
היי אלעד...

אתה בא ונעלם..בא ונעלם...אולי תשאר וזהו?

למעלה