ברוכה הבאה הדס!!!

שקר החן

New member
ברוכה הבאה הדס!!!

אז למי שהיה פה בתקופה האחרונה, ודאי ראה שמיכל נמצאת ולא נמצאת בפורום. מפאת קוצר הזמן עקב השירות הצבאי לא היה לה זמן לתרום לפורום, בהחלטה משותפת שלי ושלה החלטנו להוריד אותה כרגע מניהול הפורום וצירפנו את הדס (lolapalloza) לניהול הפורום. אז קבלו אותה במחיאות כפיים סוערות! ברוכה הבאה!

PurpleGoat

New member
*מעבירה את המקל* ../images/Emo9.gif

אני מקווה ש7A זה לא קטן מדי בשבילך =) בהצלחה

iliG

New member
מיכל......

אני מקווה שעשית הקטנה לנעליים שלך כי יהיה קשה להכנס אליהן

lollapalooza

New member
../images/Emo51.gif

יו איזה כיף... האמת שרק עכשיו הגעתי הביתה ואני די מופתעת שזה קרה כ"כ מהר... anyway... אני עוד חדשה אז תהיו נחמדים אליי ותעזרו לי להיכנס לעניינים טוב
לילה טוב לכולם.

iliG

New member
מה תודה ? תתפשטי !!!!

חן , לא הסברת לה כמו שצריך ........ סתם דארלינג , כל מה שצריך לעשות זה לפתוח 102fm במוצ"ש ב12 בלילה , להקשיב שעתיים ומשם הכל ילך לבד. בהצלחה , אנחנו מאחורייך

paradoxile

New member
WILLCOMEN AUS NEKUDAT HA JACK

הדס ברוכה הבאה להנעלה(הנהלה) של הנקודה...רק בריאות סקס סמים ורוקנרול הרבה בהצלחה ותחי מדינת ישראל AND THAT'S ALL I HAVE TO SAY ABOUT THAT (אל תתייחסי לשטויות שלי אני משוגע) וכמו שגילי אמר...מה תודה? תתפשטי

Daina

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

במסגרת ניהול הפורום את צריכה לדאוג איכשהו שגמאני אוכל לשמוע את התוכנית

Daina

New member
חחחחח הנה התחלנו

המחשב שלי זונֵה ולא נותן לי להשתמש בנפלאות המדיה פלייר מכל סוג שהוא, זתומרת במזויקה במחשב מגיעה רק בצורת mp3 ובחדר שלי אני קולטת רק גלגלצ ובערוצי זהב אין 102 בדיגיטל ולדנה אין איך לשמוע הנקודה כבר חודשיים בערך...

Daina

New member
המחשב שלי או שלך?../images/Emo46.gif

חוצמזה שהוא זונה מהפועל לזנות ולא ב...תואר

למעלה