או קיי. אני אפתח בפניך חלק מהאמונות
שלי ואולי דברים יהיו מובנים יותר (לפחות מאיך שאני רואה אותם). האמונה שלי אומרת (ונעזוב לשנייה אחת את הדת) שאתה היחיד שיוצר את החיים שלך, באין אם במודע או לא, אתה היחיד!!! אם אתה מוצא את עצמך הרבה פעמים באותו מצב (הדלקות או התאהבות במישהו שאינו פנוי, מכל סיבה שהיא) סימן שאתה מנסה בכח למשוך אליך מצבים כאלה. עכשיו מקצת מדע ולא ענייני אמונה. בפסיכולוגיה המודרנית כבר עלו ממזמן על העובדה הקלה הזאת שאנחנו נוטים להמשך, כמעט כל הזמן לאותם סיגנונות של אנשים. נשים מוכות, גם אם עברו חוויה כזו, ימשכו שוב לגבר מכה. גבר שהתאהב באישה נשואה והתגבר עליה ימצא את עצמו מתאהב שוב באישה נשואה אחרת. זה נשמע מאוד מוזר אבל זה משהו שעובד בצורה תת מודעית (משמעו מתאים לאמונות שלנו שנמצאות איפה אם לא, בתת מודע). אני לא אומר שהשרשרת הזאת לעולם לא תגמר. זה גם יהיה מאוד מדכא אם כל הזמן נמשיך ככה. אבל על מנת לסיים את כל הסיפור שחוזר על עצמו, צריך לשנות דעות אישיות ואמונות פנימיות (שהן חלק מהתת מודע שלנו עוד מהשנים שהיינו כולנו לא יותר משנה והוכנסו לכולנו ע"י ההורים שלנו). אתה לא צריך פסיכולוג בשביל לעשות צעדים כאלה, אתה רק צריך קצת לפתח את המודעות העצמית שלך. שים לב בהתנהגות ובחשיבה שלך לאותם דפוסים שחוזרים על עצמם ותנסה לגלות מאיפה הצורך הזה להתאהב במי שאינו ניתן להשגה. יכול להיות שעצם החשיבה שלך אומרת (ושוב זה עוד משנים שהיית ממש תינוק ומחינוך בבית) שבגלל שאתה מעדיף גברים לא תוכל, אף פעם, לחיות בצורה מלאה וטובה. אותה אמונה מתממשת במציאות (כמו שאמרנו בהתחלה, אתה יוצר את המציאות שלך) ואתה נמשך רק לגברים שמתאימים לה ולכן לא יוצא מזה כלום. מצטער שלא התייחסתי לאמונה היהודית, היא פשוט נוגדת כמעט כל מה שאני מאמין בו (היא אפילו נוגדת את הקיום שלי אז 1+1=משהו אחר חוץ מיהדות
) שוב, אתה צריך לעשות בדק בית ואל תיקח את הדוגמא שהבאתי כאקסיומה. בכל מקרה, אני מאמין שקצת צומת לב לאיך שאתה חושב יכול לפתור לך את הבעייה. יום טוב