ברוך מחייה המתים !!!

ליאן.

New member
ברוך מחייה המתים !!!

כן, כן, שבתי מן הגלוּת! מתנצלת על ההעדרות הממושכת. המחשב שלי כמעט והלך לעולמו, אך קיבל החייאה ולבסוף, לאחר אישפוז ממושך, חזר לסורו היום בשעה טובה. מספר עדכונים ושאר ירקות:
קודם כל, תודות לנוAה של הים ולנקודת מוצא שהשגיחו על הפורום
שבוע האהבה כבר כאן.. וזה אומר שהגיע הזמן לחגוג! לא חייבים אהבה זוגית כשיש אהבה עצמית
ואם יש סיבה למסיבה, הסינגלים לא הולכים לפספס אותה! כמובן שחג האהבה תקף גם עבור אותם מחפשי האהבה שזוהי ההזדמנות המושלמת בשבילם למצוא את החצי השני.
כולכם התפקדתם בסקר ? הזדרזו. בסוף היום יוחלף הסקר. הצעות לסקר חדש - שרשרו בהמשך.
התחרות שלנו תכנס עכשיו להילוך גבוה! הגבר הנחשק / הבחורה הנחשקת שיזכו, אף יקבלו פרסים, בשאיפה.. המשך בהמשך. אמן!

enicegirl

New member
נורא דאגתי!

מה שלומך ליאן
המחשב בסדר
לא סיפרת איך היה באותה פגישה בשבת בערב... מתיי נפגשים שוב?

ליאן.

New member
דאגת למחשב שלי ?

טוב, אז הוא כבר לא על אינפוזייה.. החום ירד סוף סוף והוא יצא מהאישפוז. הוא עדיין מקבל אנטיביוטיה אך לפחות הפסיק להשמיע השתנקויות בזמן השיעול, כך שאינני מודאגת יותר ואין צורך לחשוב על תרומת איברים כרגע.. התכוונתי ליצור איתך קשר.. אם תוכלי לפנות אליי באייסיקיו זה יהיה נפלא..

assaf2002

New member
גמני ../images/Emo8.gif

באמת, מסכן המחשב שלך, מזל שהוא יצא מזה

enicegirl

New member
ליאן, חיפשתי אותך!!

כתבתי לך באייסיקיו אתמול ולא ענית למרות שהיה כתוב שהיית אונליין

ליאן.

New member
יש לי ברשימה רק את האייסי שלך בבית

ולא קיבלתי ממך שם שום הודעה ולא ראיתי אותך אונליין. אולי יש לך גירסת אייסיקיו ישנה ואין סינכרון. מציעה לשדרג. אם את מתכוונת לאייסיקיו שלך בעבודה, אז תשלחי לי את המספר שלך במסרים. אולי אתקשר אלייך בערב וזהו. הכי פשוט.

night mistress

New member
ברוכה השבה!!!!

ליאן..גיעגעתי לך ()> {זה אייקון ברווזה שהמצאתי בשבילך..}. טוב לראות אותך.

למעלה