ברוך מחיה המתים...

ברוך מחיה המתים...

וואו מלא זמן לא כתבתי כאן. מקווה שזוכרים אותי. בכל אופן מהחתונה יצא לי כמה פעמים להיכנס )בסתר כמובן( ולראות שהפורום עירני לחלוטין. בקיצור התגעגעתי מאוד. באמת עכשיו מניסין אומר לכם "בנות זה לא כל כך מפחיד" אפשר גם ליהנות עם אישה ואדרבא יש נראה לי אפילו יותר הנאה (בתור ביסקסואל שמת עך בנים וחולה על בנות) לחיות עם אישה זה קצת קשה כי גבר ואישה הם ממש ניגודים רציניים. מי שנשןי יבין. . לא עברה לי ולא תעבור לי הנטייה לבנים אמנם לא אממש אותה בקרוב אך היא עדיין קיימת (מתבטא בתמונות וסרונים וכל מיני אתרים למיניהם..... ביום הגיפורים האחרון שהתודיתי בתפילה צחקתי תוך כדי כי אמרתי "באנו על הנידה" "את זכר משכבי אישה שכבנו" הרגשתי מש בי . בקיצור אני חי כבי בארון ולא מתכוון לצאת בקרוב ( אני יודע שיש הרבה שכועסים על זה ) מיותר כרגע לצאת מהארון שהקשר עדיין בהתחלה. הייתה חתונה מאוד יפה ושמחה תזמורת חסידית באולם בבני ברק. מאחל להרסה אנשים כזאת חתונה. מצטער על השגיאות והטעויות אם יש פשוט אני מפון חדש. אשמח להמשיך להתכתב ולשמור על קשר במסרים עם כולכם.... שיהיה חג שמח שנה טובה ובשורות טובות. אוהב. .

צריך לברך "שהחיינו"

ידידי היקר "בחור אהוב" ואוהב. המלצה חמה - שמור על אמונים לאשתך שמן הסתם אוהבת אותך ולכן גם הסכימה להתחתן איתך שתהיה לכם יחד הרבה הצלחה. האמת התגעגעתי לשמוע ממך מה קורה עם החיים חדשים שלך איך עוברים חיי הנישואין עליך שתרוו נחת זה מזו ושפע של ברכה. אז אם אתה רואה את תגובתי אשמח אם תהיה בקשר איתי לשיחות התחזקות - כמו שאתה מכיר אותי כמובן נעשה זאת בתיבת המסרים - בפרטי ובהזדמנות זו גמר חתימה טובה שתזכה לשנה של הרבה אהבה שנה של שמחה ובעז"ה צאצאים שנה נפלאה עם שפע חיוכים...

eclipse angel

New member
המפחיד אותי ....

זה לא שאתה הומו ועכשיו מתחתן וכו' המפחיד זה איך אפשר להתחתן גיל 21? אלוהים ישמור.. אני בן 23 ולפעמים אני מרגיש כ"כ לא יודע לדאוג לעצמי איך בדיוק אני אמור לדאוג לאישתי או לילדים שלי? שיהיו לך חיים מאושרים וטובים :)

ספר יקר

New member
שולח חיבוקים וחיזוקים ../images/Emo24.gif

שיהיה בהצלחה בדרך המורכבת בה בחרת. אני שמח לשמוע שהייתה חתונה שמחה, ואני מקווה שהשמחה תמשך ושתחיו באושר. אולי בעתיד גם תוכל לחשוף זהותך בפני האישה איתה אתה הולך לישון כל לילה...

yuni9

New member
מזל טוב

נו, בתור אחד שנמשך לשני המינים אפשר לחשוב שזה יותר קל. ומעלה מחשבות אולי נטיה מינית זה לא משהו מוחלט כזה,או או, לשני הכיוונים. אז כבר זה יותר מסובך. זה גורם לך לחשוב, אני הומו או שאני סתם עושה את עצמי, ככה התרגלתי, זה יותר נוח, קל, פחות מחייב. קשר זה כבר מחייב. כל קשר מחייב אותי להשתנות, להיפתח לשני, להתאים את עצמי. אך יחד עם זאת יש דברים שלא משנים אלא מסתדרים איתם יחד. בכל מקרה כדי להתחבר צריך להתאים את עצצמכם זה לזו. מה שכן זה מבלבל, אם כן מה ההבדל בין גברים לנשים בכלל. כנראה זה יותר מהבדל גופני, מה שהופך את זה לעניין לא פשטני בכלל, אלא לעניין מורכב ולא פשוט. וממילא גם לא כל כך קל. תוסיף את השאלה האם ראוי, צריך, חייב, אסור לספר לבן\בת הזוג. ואולי כדאי למצוא מישהי שהיא גם לסבית נגיד. זה יהיה יותר קל או להיפך, זה רק יעצים את הניגודיות בין בני הזוג. סך הכל נטיות הפוכות זה עניין מסובך וקשה, כשיש שנים מצד אחד יותר קל ומצד שני יותר קשהויש לך מספיק התלבטויות לשנה החדשה הבאה עלינו לטובה. בקיצור שאלות לעיון...

למעלה