ברוך השם

BlogTV Police25

New member
ברוך השם

ברוך השם אני מתכוון לקנות רכב סוף סוף הגיע הזמן הענין הוא כזה אני לא יודע אם כדי לקנות רכב מסוכנות מסודרת או מאדם פרטי... דרך אגב אם אתם מכירים דגמים של מכוניות שהן אמינות במיוחד עם סחירות גבוהה בשוק וזה אתם מוזמנים להוסיף גם את זה (אני עם תקציב בסביבות ה50000-60000 ש"ח) חוץ מזה כל הצעה עזרה או טיפ יתקבלו בברכה. :)

BlogTV Police11

New member
רנו קליאו דיזל (2003)

אני מוכר את הרכב שלי - רנו קליאו דיזל מודל 2003 (כלומר, הצורה היא של 2003 אבל הרכב על הכביש ממאי 2002). יד ראשונה, גיר רגיל, צבע אפור, כולל רדיו MP3 ושני רמקולים נוספים וטסט לשנה. האוטו עושה בערך 18 קילומטר לליטר (סולר) - אני הייתי שם 40-45 ליטר על למעלה מ800 קילומטר. קילומטרז': בהתאם לקילומטרז' של מכוניות דיזל שנמצאות על הכביש 3 שנים - קצת פחות מ80 אלף (שזה בערך 27K קילומטר לשנה). זה אחלה אוטו - אני מוכר אותו רק כי יש לי רכב מהעבודה. בעקרון, המחירון שלו זה 63 אבל זה פתוח למו"מ...
אם זה מעניין אותך, אתה מוזמן לשלוח לי מסר בפרטי ואני אשלח לך מספר טלפון (כן. יש פה מדליף. מה שחסר לי זה איזה פיקית מתקשרת באמצע הלילה). זהר

BlogTV Police34

New member
../images/Emo13.gifעצה ידידותית

אל תקנה אירופאיות אני הייתי ממליץ על טויוטה/ניסן/סוברו מבחינת אמינות... ואל תשכח לבדוק אותו לפני שאתה קונה (וברור שלא לקנות משכירות) מקווה שעזרתי ... מזל טוב ובהצלחה

BlogTV Police25

New member
אבירם כמה אתה צריך?

אני מלווה מינימום 350000 ש"ח בפריסה נוחה בריבית פריים +8

BlogTV Police25

New member
דרך אגב ננעלתי על סיאט איביזה

מ2001 ומעלה אז אם אתם שומעים רואים או יודעים על משו אז דברו איתי

BlogTV Police10

New member
איכס

אין לך טעם...אוטו על הפנים אם כבר אז סובארו impreza (אם ככה רושמים את זה) אחלה אוטו...תיקונים זולים..ותמיד יש עליו שוק

BlogTV Police25

New member
א' מרווחים מאוד יפה בפלאפון

אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי קורות חיים (או למסור אותם בעצמך חחח) וב' הדר יש לי הרבה מאוד טעם, הסיאט משנת 2001 ומעלה מורכבות כולן מחלקים של פוולסוואגן אז ששש.

BlogTV Police44

New member
לירן....כנס אחי

שמע אני את הרכב שלי קניתי מהיבואן (קמור רכב)...יש כמעט לכל יבואן מחלקת טרייד אין, לרכבים יד ראשונה (הכוונה היא שאתה תהיה יד שניה כן..) היתרונות הם שיש לך "אבא" לאוטו,כל הרכבים במצב הכי טוב שאפשר למצוא (זה בדוק) נקיים מתאונות, כמעט כולם מטופלים קבוע במוסך המרכזי..אתה מקבל אחריות לכמה חודשים מהקניה,ואתה יכול ל"שחק" עם המחיר כי הם מתים להעיף את המכוניות. בסיאט לא לגעת!!!! ואם אתה צריך התייעצות איתי תפנה אליי במסינגר אני יעזור לך..

למעלה