ברוך השם

ברוך השם

בהתבטאות פומבית יוצאת דופן קרא אתמול הרב הראשי הספרדי לשעבר, אליהו בקשי-דורון, לבטל את המונופול האורתודוקסי על נישואים בישראל ולהתיר חופש בחירה בנישואים. קישור מצורף

נכון

עוד כאשר הוא היה הראשון לציון, אני אמרתי שהוא, והרב הראשי לישראל דאז, מאיר לאו, הם אולי הרבנים הגדולים הנורמליים היחידים.

../images/Emo41.gifהרב בצרי כוכב עליון ../images/Emo57.gif

הרב בצרי על מצעד הגאווה: "הם יחזרו כשפנים וארנבות" "טוב תעשה המדינה את תכניס אותם למאסר", אמר גדול המקובלים בשיעור השבועי בישיבה, ערב מצעד הגאווה בירושלים. "העונש על המעשים האלה בתורה חמור. זאת לא סטייה או מחלה, פשוט תועבה" "זאת לא מחלה או סטייה, אלא תועבה לשמה. אפילו בהמות לא מתנהגות ככה. העונש שלהם יהיה שיחזרו בגלגול הבא כשפנים וארנבות". את ה"מחמאות" האלה לקהילה ההומו-סקסואלית חלק אמש (יום ד') הרב דוד בצרי, מי שנחשב לגדול המקובלים. רוצים לראות למה יתגלגל הרב בצרי? היכנסו לקובץ המצורף

../images/Emo4.gif

אני מסכים עם דבריך ועם הביקורת על דבריו המגונים של הרב בצרי, אבל הלינק פשוט מגעיל. לא לרמתו ולא לרמתנו.

CHAIM333

New member
הוא חבר שלך שאתה לא כותב הרב?

האם הרב בקשי דורון חבר שלך שאתה קורא לו בשמו הפרטי+משפחה? כמו שלח"כ קוראים ח"כ פלוני בן פלוני כך גם לרב קוראים הרב פלוני בן פלוני נוער שינוי הוא נוער חצוף!!! הוא נוער מגעיל!!!!

Alexco

New member
אני לא מנוער שינוי,

אבל אתה תמיד יכול לצעוק "אלכס קון חצוף! אלכס קון מגעיל!". בתודה מראש, הרב

yarin hazon

New member
אוי סליחה../images/Emo70.gif

אני מתנצל בשם כל הפורום. שלא תגיד שנוער שינוי הם נוער חצוף ומגעיל.

pinkp

New member
עם כל הכבוד חיים...

ואין שמץ קטן, ולו המינימלי ביותר והמדגמי ביותר לכבוד כלפיי דעותייך הגזעניות משהו (שלא מוזכרות כאן אך וודאי מוזכרות במקומות אחרים ברחבי הרשת). אתם קוראים לכבוד השר לפיד "שונא יהודים" "עוכר ישראל". אנחנו חצופים? אתם יורקים לחיילי מדינת ישראל שמגנים על ארצנו ועל בני עוולה כמוכם ואנחנו חצופים? חברים שלי נהרגים בשביל חראות כמוכם ואנחנו חצופים?! משהו לא מסתדר לי, גזען שונא ישראל. תהיה בריא.

CHAIM333

New member
תגובה

1. השר לפיד הוא שונא חרדים מובהק והוא רוצה להרוס את הדת בארצנו הקדושה. 2. שכתבת שחברים שלך נהרגים בגלל .... כמוכם למה אתה מתכוון? שאני לא הולך לצבא? והחברים שלך נהרגים שבילי? אז יש לי חדשות בשבילך אני לא חרדי [אני יהיה בעתיד] בינתיים, ובטח שאני יילך לצבא כי אין סיבה שאני לא יילך לצבא. תבין אלה שהולכים עם כיפה ולא הולכים לצבא הם שייכים לזרם "האנטי-ציוני" ואני "ציוני דתי"!!!!!!!!!! [אמרתי שחבר שינוי הם חצופים?]

pinkp

New member
אני חוצפן

1. כבוד השר לפיד אינו שונא חרדים מובהק, אלא מוצג ככה ע"י ההסתה של החרדים שרואים בו אויב כי הוא יוצא כנגד הכפייה הדתית. ("שילכו ילמדו מקופים") 2. התכוונתי שסביר להניח (וכן, אני עושה הכללות) ש"רובכם" גרים בהתנחלויות שכוחות אל, וכאן בחרתי את המילים שלי בקפידה מאוד, שצריכים עשרות חיילים להגן על משפחה שלא אכפת לה משום דבר חוץ מעצמה. וחלק מהיותך ציוני זה לא רק להאמין ב"ארץ ישראל השלמה" כי תתעורר, זה לא יקרה ולא צריך לקרות, אלא גם לדאוג לחיילי צבא ההגנה לישראל. ("חיילים מסתדרים וחובשים ת'כומתות, מפקדים מובכים מנגבים ת'דמעות") ואולי אני חוצפן, אבל לפחות אני צודק. זאת זכותי להביע את דעתי, גזען.

מישיי

New member
הוא לא שונא חרדים?

אז מה זה היו תשדירי הבחירות הגזעניים האלה של שינוי כלפי החרדים???

pinkp

New member
רענון....

זה לא היה נגד דתיים, אלא כנגד הכפייה הדתית... טמבל.

tapr

New member
תגובה בוגרת

לחיים, אם אתה מתכוון להשתתף בדיונים בפורום, דע שיש דבר שקוראים לו תרבות דיבור. אם אין לך דבר חכם להגיד חוץ מתגובות של ילד בן 4, אז אולי לא כדאי שתגיד כלום. ועוד עצה, תנסה להימנע מהכללות על קבוצה, וזה קשור גם למפלגה הזאת שאתה תומך בה, אולי זה יהיה לך יותר מובן אם תקרא על זכויות האדם הבסיסיות במדינה דמוקרטית. טל פ.

kundason2003

New member
תודה חיים, זה היה אינלייטנינג.

ת'אמת, חשבתי שרב פורום נוער מולדת יוכל לוותר על התבטאות חסרת כל תכלית. נוער שינוי הוא נוער מגעיל? או קיי תודה. חשבתי שנוכל לוותר על האמירות האלה, אבל אם לא, אז בואו כולם לפורום נוער מולדת, הגזען, הפרימיטיבי (כן! פרימיטיבי!!!) והמאד לא פלורליסט. נוער מולדת הוא... (כדי שסלוניק לא ימחק, ויתרתי)

סלוניק

New member
עכשיו אני כבר אמחק?

פרסמתי באחה"צ הודעה בפורום המנהלים בנוגע לשרשור בשביל לברר אם למחוק או לא, אבל עכשיו שכולם הגיבו אני מניח שזה כבר חסר משמעות. תגיע היום או מחר תשובה מהנהלת הפורומים, ונראה מה יימחק. עד אז אני בטוח שדווקא הרב חיים שינה את דעתו ודי מפלל שהשרשור הזה יימחק.

שחר להב

New member
אני חבר שלך שאתה לא קורא לי כבודו?

מה אתה פונה אל אנשים בלי לקרוא להם "כבודו"??? לאן הדרדרנו. ש.

בני ברק

New member
דרכי נועם

רק ע"י הידברות ובצורה של הסכמה משותפת אפשר לשנות דברים שהיו מקובעים מיום קום המדינה. מפלגת שינוי-כמו שנהגה באכיפת החוק של מכירת חמץ בפרהסיה שעודדה אזרחים בעלי מסעדות לעבור על החוק במדינת ישראל רוצה רק לחרחר ריב ומדון ולא מעוניינת בפיתרון של הבעיה.

למעלה