ברוך השם תפוז האלה, נפל להם השרת ועד עכשיו אי אפשר היה לגלוש. סופ"ש מצויין לכולנו...
ה הילה ודורית New member 18/12/04 #1 ברוך השם ../images/Emo127.gif תפוז האלה, נפל להם השרת ועד עכשיו אי אפשר היה לגלוש. סופ"ש מצויין לכולנו...
ברוך השם ../images/Emo127.gif תפוז האלה, נפל להם השרת ועד עכשיו אי אפשר היה לגלוש. סופ"ש מצויין לכולנו...
ח חביתקה New member 18/12/04 #4 שלום גם לך דודו ../images/Emo24.gif לאן נעלמת??? תנסה בבקשה להעביר לי שוב במייל, היום סידרו לי אותו מברק. ב מראש, ושבוע מצויין לכולנו, ולשרית המלכה האחת והיחידה
שלום גם לך דודו ../images/Emo24.gif לאן נעלמת??? תנסה בבקשה להעביר לי שוב במייל, היום סידרו לי אותו מברק. ב מראש, ושבוע מצויין לכולנו, ולשרית המלכה האחת והיחידה
ה הילה ודורית New member 18/12/04 #7 דודו, לא לא קיבלתי שום מסר ממך, מתי שלחת? אם עכשיו, אז אין בכלל מסרים. תנסה שוב.
M Music4Life New member 18/12/04 #6 גם אני לא הבנתי מה קרה.. שהאתר לא הועלה אבל אני שמחה שהבעיה פותרה שבוע טוב לכם
ש שי shay love sarit New member 18/12/04 #8 סוף סוף חזר תפוז ../images/Emo43.gifברוך השם../images/Emo70.gif