ברוך הנמצאים

דאקי

New member
ברוך הנמצאים

אהלן איזה פורום לוהט איך רק עכשיו גיליתי אותי אני חולה על אבזרי מין כל כך יפה ומחרמנים. לא דובר פה על סטראפ און, זה האהוב עלי. מה דעתכם? ביי בנתיים

Cגלית

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

שמחה שהצטרפת. אילו אביזרים יש ברשותך? אילו אוהב במיוחד? <למעט הסטראפאון> יש המלצות לחברי הפורום?

Pokii

New member
בוקר טוב C

תודה. אז מה דעתכם על הסטראפ און? היה לי פלאג שחור חמוד לפני התחלתי עם אצבעות יד בבקבוק נרות וכמובן מלפפון ענקי מהשוק. :) הפלאג לא היה משהו, לא תמיד היה נוח לשימוש ואני בעיקר אוהב את ההכנסה וההוצאה. בנוסף לסטראפ און יש גם ארנבון קטן עם ביצת רטט BALLGAG הכנת עצמאית בבית, ודילדו מטריף נצמד. יש עוד כמה דברים שהם לאו דווקא אבזרי מין אבל מוסיפים וחרמנות ולסקס אפשר להכניס אותם תחת פטיש. אני לא מתכוון לסאדו. מה איתכם? מה איתך C? הפורום צריך להתעורר פה עם התכנים. יש גם את נושא ההלבשה התחתונה הסקסית המחרמנת שאני אישי ביום יום עם חוטיני.... צ'או D

Cגלית

New member
טרם רכשתי סטרפאון

ממש בורות למגרה
לביצת הרטט שלי יש פרפר, והוא יודע לכשכש בזנב כשצריך
מה דעתך על אזיקים? אגב הלבשה תחתונה, קיבלתי ליומולדת גרביון רשת מדהים עם חורים מתאימים במקומות הנכונים, ממליצה.

Pokii

New member
רשימה

אחלה C זה מתנה לבת זוגית, ממליץ בחום http://romantican.co.il/product.asp?pID=702&cID=151 נעים למגע ומגרה. כמובן שהחנות רומנטי כאן בכפר סבא, חנות מבית טוב צוות נשים מנהל אותו, מאוד אינטימי ביתי מבין ועוזר, גם המחירים זולים ומוצרים טובים של FUN FACTORY. ממולץ מה ברשימה שלך C וכל השאר שתפו מה יש לכם ברשימת הצעצועים? C מה דעתך על גבר בחוטיני? אני מחפש לעצמי בגד גוף רשת עם פתחים.

Cגלית

New member
פחות חובבת

חוטיני לגברים, מעדיפה אותם בלי
גם תחתוני נשים פחות מדברים אלי, למעט בסקס. יפה לתחת נשי חוטיני, יאמי. אבל ברגיל,מעדיפה נטורל. ברשימה- פלאג חדש סגול וגמיש < לא זוכרת מאיפה חומר> יש לו 2 צדדים והוא שובב ומבטיח. שפן <גם סגול>. 2 ויברטורים אהובים. 2 רוקט, פחות בשימוש. משאבה. 3 סוגי שוטים. 1 שוט זנבות. חבלים ואזיקים. נוצות. כיסויי עיניים. שעווה חמה מיוחדת לעיסויים. שמנים. מצבטים. נרות. שיניים, ציפורניים,לשון ועוד..

Pokii

New member
המשך

לשון פה שפתים כלי אישי 18 ישבן סקסי יש לך העדפהךחור מסויים בשימוש צעצועי מין? D

wild orchid

New member
אוהבת חוטיני,

גם בשבילי וגם בשביל בן זוגי,יש לו כבר כמה וכמה זוגות ועל הטוסיק המדהים והעגול שלו,הם יושבים מדהים!!!לא מפסיקה לנגוס בו... לגבי הלבשה סקסית...אני מתה על מחוכים,ביריות,חצאי חזיות למיניהן ובכלל כל מה שעשוי תחרה.מעבר לזה,אני אוהבת ליצור הלבשה גם מבגדים רגילים שיש בארון.חחיבת להגיד שיוצא ממש לא רע...

Pokii

New member
חוטיני

אהלן, איזה חוטיני את אוהבת? או יותר נכון איזה נוחים לך? איזה חוטיני את אוהבת לראות על גבר ועל אישה? עושה החלפות, לוקחת של גבר ולובשת? נותנת לגבר את שלך שילבש? חוטיני כמובן D

wild orchid

New member
אני אוהבת כל חוטיני

כל עוד שהוא בגזרה סופר נמוכה.כולם נוחים לי (חוץ מאלה העשויים בד גס).כנ"ל גם על הגבר.על אישה?!לא כזה עושה לי את זה להסתכל על חוטיני של אישה,צר לי,הנטיה שלי לגברים.... החלפות למה?למה שגבר ילבש את החוטיני שלי?למה שאני אלבש את שלו?בוא לא נסחף,הגזרות קצת שונות.קצת....אני כבר לא מדברת על זה שהוא לא יתליח להכנס לחוטיני שלי...

Pokii

New member
ככה עבר סוף שבוע

מבלי לקבל תגובות טובות או רעות? בוקר יום ראשון, לא התעוררתם.... D

Pokii

New member
שבת שלום תודה

אחלה אני חולה על הלבשה תחתונה לנשים וגברים מחרמן לי את הזין בצורה מדהימה. אני אוהב גם מטפחת משי לעסות איתן את הדגדגן והזין. על איזה סטראפאון חשבת לקנות? D

Pokii

New member
מי בר המזל

אז על איזה סטראפאון חשבת לקנות? מה עם שאר חבריי הפורום ו-C, איזה תחתון אתם לובשים ומה דעתכם על חוטיני כתחתון ליום יום ולסקס בכלל? D

למעלה