ברוך הבא

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

יום חמישי!!!!!! בוקר טוב, סוף סוף הוא הגיע (כן כן כמו כל שבוע יודעת :)) שבוע קשה עבר על כוחותינו בעבודה שיהיה יום נפלא ואם כבר סליחות אז לפחות שירים עם ככה בשביל האווירה

א פרסקי

New member
אני מעדיף ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ככה לקבל את השבת מהיום ואת הצום ממחר חחחח יום טוב

יערית

New member
בוקר אור ../images/Emo96.gif

מאחר ואני מאמינה שהיו לי כמה חטאים השנה,יודעת שעברתי כמה קווים אדומים שלי, מניחה שיש מי שנפגע ממני אם במישירין או בעקיפין, לא משאירה סליחות ליום מיוחד, כיפור הוא יום מיוחד לי בחשבון נפש שאני עושה ביני לבינו, אולי השנה אפילו אתרכז בתפילות מיוחדות. לי יותר מתאים השיר....שער הרחמים.

kleo patra

New member
היה לי שבוע סבבה../images/Emo9.gif

הגעתי כל בוקר לבית הספר באיזי, שמתי אותם שם , ב 8:00 התחלתי לנסוע לכיוון העבודה , אמנם @@## ZZ שעה נסיעה-
הגעתי ב 09:00 ב 15:00 כל יום חותכת לכיון החזרה. החלטתי שאני הולכת לעבוד כל יום מ- 09:00 עד 15:00. מתאים לי מאד אורח חיים כזה , השאלה מי יאשר לי? מי??
לא
ולא ה
שתחזור שבוע הבא.

גם אני תוהה

איך זה מסתדר עם ההגיון, שגן מועצה/עירייה נפתח ב- 7:40, כשבהרבה ממקומות העבודה 20 דק' אח"כ כבר מתחיל יום העבודה. מדינת חלם.. לשמחתי אצלנו יש הבנה למצב ולא עושים מזה עניין.

Rtitan

New member
יום רביעי בלילה...

"נו אופיסר... איימ נוט דראנק..." טוב - אחרי מסיבת יומולדת לבן שלי בבית של חברים - הוא (קטין) ואני (רוכב על אופנוע) היינו היחידים שלא נגעו באלכוהול... אפילו הצריח במשחק שחמט היה עם בירה בראש הצריח... ולא פלא שהו התחיל ללכת קוים לא ישרים ולחזר אחרי.. המלך
. האמבורגרים בעובי של רביעייה של מקדונלדס על האש ועוד כמה דברים החזירו אותנו הביתה במצב אנוש... שהחיים קשים! מחר יש לו בית ספר
- אני מת לראות אותו בכיתה
, רק שלא ינחר! יום חמישי הגיע - יש עוד כמה שעות עד הבוקר
.

למעלה