ברוך הבא לפורום!

• פותח הנושא jolp
  • פורסם בתאריך

jolp

New member
ברוך הבא לפורום!

תודה :) אני אביב, בן 19.. מת"א. חולה על הסידרה, כמובן שיש לי צמיד זהה לשל בריאן (בעצם, למי אין?!) הבנתי שהגרסא הבריטית עוד יותר נועזת, מחכה בכליון עיניים שיביאו גם אותה לישראל.. אני ממש לא מבין מדוע יוצרי הסידרה לא מוציאים בגדי מסיבות עם תמונות של השחקנים, או פשוט שרשום עליהן "Queer as Folk" וכו´, אני יודע שאני הייתי קונה.. (מצאתי בערך שתי חולצות בנט אבל הן מאוד פשוטות ובכלל לא מי יודע מה) זהו זה, נראה לי.. מעתה ואילך אכנס לפה מדי פעם כי נמאס לי מפורום "הכי גאים שיש" הקודם שניסיתי להכנס אליו (באתר דיבורים)- היה שם שומם..

Randyael

New member
האמת!

הביאו את הסדרה הבריטית לארץ השידורים החוזרים הם ביס+ בלווין והיא בכלל לא יותר נועזת וטיפ: אם אתה כלכך רוצה חולצה שלהם.....לך למצמוץ ותעשה לך אחת....זה לא יעלה כלכך הרבה אם אתה באמת רוצה

Randyael

New member
אה ו.....

ברוך הבא

jolp

New member
אני באמת אעשה לי אחת בהזדמנות

אני רק לעצב איזה משהו נחמד.. הקטע זה שאני לא מחפש חולשה טי-שירט פשוטה אלא אולי חולצה צמודה יותר ו.. הממ, לא יודע. נראה לי שעליתי על משהו. אקנה לי חולצה צמודה בצבע שחור, אדפיס עליה Queer as Folk ביפה ואוסיף ניטים, שגם ככה יש לי בבית, בצורה מסויימת.. אולי שני דובדבנים? :) מה זה "מצמוץ" בכלל.. יש לי יס, איפה מקרינים את השידורים החוזרים??

הקרינו כבר...

ביום שישי נגמרו השידורים החוזרים...תפנה ליס ותשאל אותם אם הם יקרינו מתישהו שידורים חוזרים של חוזרים... בכל מקרה, לא הפסדת הרבה....

ברוך הבא!

וכמו שיעל אמרה...היא הגיעה לארץ.... אבל "קוויר בעיר" נגמרה לפני שבוע..

faith2

New member
ברוך הבא...../images/Emo24.gif

היי!!! נעים מאוד אני רותם...חולה על הסידרה כמו כולםםםם, ברוך הבא למעוננו הקט

למעלה