קודם כל תודה רבה אורלי שפתחת לי שרשור , המון המון תודההה [[: אז ממ אני אסף בן 17 מנתניה . חולם לדובב מגיל ממש קטן ובגיל 13 התחלתי ממש להיכנס לזה חזק החלטתי להשיג את הטלפון של אולפני נ.ל.ס ולנסות לדובב ואחרי הקורס שעברתי דובבתי בפוקימון כמה תפקידים חלקם קטנים יותר חלקים גדולים יותר . כיום אני מדובב בסדרה "מהות החיים" שהיא הסדרה של קובי אשל הסדרה שעושים פה בארץ סוף סוף קצת ישראל חח ומקווה לדובב בעוד משהו בקרוב גם בנ.ל.ס אצל טליה ברקאי , הייתי אצלה באודישן שבוע שעבר . אז אני שמח שאת החלום הזה של הדיבוב הצלחתי להגשים לי . לדובב זה הדבר הכי כייפי שיש זה לפרוק המון רגשות ומצבים שבדרך כלל ככה סתם אי אפשר . הכרתי גם המון חברים וחברות חדשים מהדיבוב וכל האנשים בתחום הכי נחמדים שיש [[: אז זהו , זה אני ( ושוב תודה אורלי [[:
אני בר ,בת 15..גם אני עברתי קורס בנלס ..ואני מדבבת בכל מיני...אם ייצא לך לראות סוסלנד אז אני החזירה (טיני) אז נעים מאוד...רגע אתה אסף שמדבב את קפטן פלמינגו?
אני לא כל כך זוכר שמות אני זוכר שפעם דובבתי מאמן בליגה נגד אש שהיה לו היטמונלי ופעם מאמן שנלחם נגד אש שהיה לו סיזור (צרפתי תמונה שלו) ופעם מישהו עם טנטקרול