ברוך דיין האמת !!!

Mיוחד

New member
ברוך דיין האמת !!!

האבא של ראש העיר היוצא מר דניאל ועקנין הלך לעולמו כולנו משתתפים בצערן של המשפחה

MS6

New member
גועל נפש!!!

תגיד מה אתה עד כדי כך יורד לרמה נמוכה ומזכיר בהודעה שאמורה להיות השתתפות כנה בצער מישהו "ראש העיר היוצא"?!?!?!?! אפילו בהודעה כזאתי תערב פוליטיקה?!?! אתה עוד אמרת שאתה חרדי תגיד מה אתה לא מתבייש?!?!?! אני ממש נגעל מאנשים כמוך!!! אתה מתאים מאוד לראש המפלגה שלך אבל אל תדאג מי שישב בבית יהיה מי שהיה אמור לשבת בכלא אבל התבכיין לשופט שאשתו עומדת לעזוב אותו ושהוא עיוור בעין אחת... אם אתה לא יודע על מה אני מדבר, אז שאל את ראש המפלגה שלך!

Mיוחד

New member
ציינתי רק עובדה...

לא היה לי כל כוונה רעה ח"ו מה לעשות וזאת עובדה? האם נשנה את העובדות?

MS6

New member
אז בשביל זה...

כותבים היודעות מחדש ולא כותבים בנשימה אחת "צער כנה" ופוליטיקה!! וחוץ מיזה כתבתי לך הודעה שרציתי שתתייחס אליה אבל כנראה מכיוון שאין לך מה להגיד אז לא הייתה לה תגובה...

yossi018

New member
אין לכם אלהים

כשאני כתבתי הודעת תנחומים למשפחת וקנין הכותרת היתה "בלי פוליטיקה" למה לעזאזל אתה מערב פוליטיקה בדברים כאלה?!?!? איפה הכבוד? אמרת שאתה חרדי, אז בגלל אנשים כמוך יוצא שם רע לדתיים... (לא שאני דתי אבל נמאס לראות את "שינוי" נלחמת לגיוס חרדים כאשר יש לנו מלא סרבנים במדינה...) והכל בגלל אחד שתיים שמחליטים לדבר שטויות!!!

Mיוחד

New member
יראת שמיים יש ויש !!!

אל תגזים בחור.... זה שלא תומכים במעומד שנכשל והביא את מצב העיר למצבו העגום אינו אומר שאין יראת שמיים. אפילו שהיית מאוד רוצה שיתמכו בו

MS6

New member
לא דיברתי על התמיכה שלך בו

דיברתי על זה שאיך אדם כמוך, חרדי, יכול לדבר פוליטיקה והשתתפות בצער בנשימה אחת. וזה מראה על חוסר יראת השמיים שבך, ולצערי הרב חוסר יראת שמיים של רבים ממך, שמקשרים פוליטיקה עם דת.

Mיוחד

New member
רבונו של עולם

מה קרה? אני לא מבין אותך, איזה פוליטיקה, ס"ה ציינתי עובדה אז מה קרה?

מצטערת אדוני

יצאת אדיוט. יעני, אני חושבת שהבהרתי שכל המועמדים מבחינתי גרועים באותה מידה אבל זו לא "עובדה" עד שלא כל הקולות נספרו. לקחת את עניין הבחירות רחוק מדי איש. אני חושבת שהשרשור הזה צריך להימחק.

MS6

New member
זוהי לא עובדה!

אפילו ילד בגן יגיד לך שעובדה אפשר להגיד לדבר שכבר קרה או קיים, אבל אולי אתה נביא אם ככה זה כבר משהו אחר...

y l 18

New member
בושה וחרפה

הנך איש קלון הממיט חרב על קהילתך דינך כדינו של מעסיקך( ואני מדגיש מעסיקך) להישפט אתה פשוט מגזים לערב פוליטיקה במוות אפילו פדידה הגיע ללוייה . פשוט בושה

faith2

New member
לא היה לעניין לערב פוליטיקה...

רק היום שמעתי כמה מקרים שתומכי המתמודדים האחרים עשו לוקנין וזה ממש לא במקום. האדום כואב את מות אביו... חברה שלי היא נכדתו של הנפטר- ותאמין לי מילים כאלה שמערבות פוליטיקה עם כאב וסבל של אובדן לא תורמות לאבל של המשפחה, זה דווקא מעצים את חובר האנושיות שלפעמים אנשים מפגינים. אז בואו נתנקה מפוליטיקה ונקווה שמשפחת ועקנין כולה תתגבר ותמשיך בחיים. יהיה זכרו ברוך

למעלה