תגיד מה אתה עד כדי כך יורד לרמה נמוכה ומזכיר בהודעה שאמורה להיות השתתפות כנה בצער מישהו "ראש העיר היוצא"?!?!?!?! אפילו בהודעה כזאתי תערב פוליטיקה?!?! אתה עוד אמרת שאתה חרדי תגיד מה אתה לא מתבייש?!?!?! אני ממש נגעל מאנשים כמוך!!! אתה מתאים מאוד לראש המפלגה שלך אבל אל תדאג מי שישב בבית יהיה מי שהיה אמור לשבת בכלא אבל התבכיין לשופט שאשתו עומדת לעזוב אותו ושהוא עיוור בעין אחת... אם אתה לא יודע על מה אני מדבר, אז שאל את ראש המפלגה שלך!
כותבים היודעות מחדש ולא כותבים בנשימה אחת "צער כנה" ופוליטיקה!! וחוץ מיזה כתבתי לך הודעה שרציתי שתתייחס אליה אבל כנראה מכיוון שאין לך מה להגיד אז לא הייתה לה תגובה...
כשאני כתבתי הודעת תנחומים למשפחת וקנין הכותרת היתה "בלי פוליטיקה" למה לעזאזל אתה מערב פוליטיקה בדברים כאלה?!?!? איפה הכבוד? אמרת שאתה חרדי, אז בגלל אנשים כמוך יוצא שם רע לדתיים... (לא שאני דתי אבל נמאס לראות את "שינוי" נלחמת לגיוס חרדים כאשר יש לנו מלא סרבנים במדינה...) והכל בגלל אחד שתיים שמחליטים לדבר שטויות!!!
דיברתי על זה שאיך אדם כמוך, חרדי, יכול לדבר פוליטיקה והשתתפות בצער בנשימה אחת. וזה מראה על חוסר יראת השמיים שבך, ולצערי הרב חוסר יראת שמיים של רבים ממך, שמקשרים פוליטיקה עם דת.
יצאת אדיוט. יעני, אני חושבת שהבהרתי שכל המועמדים מבחינתי גרועים באותה מידה אבל זו לא "עובדה" עד שלא כל הקולות נספרו. לקחת את עניין הבחירות רחוק מדי איש. אני חושבת שהשרשור הזה צריך להימחק.
הנך איש קלון הממיט חרב על קהילתך דינך כדינו של מעסיקך( ואני מדגיש מעסיקך) להישפט אתה פשוט מגזים לערב פוליטיקה במוות אפילו פדידה הגיע ללוייה . פשוט בושה
רק היום שמעתי כמה מקרים שתומכי המתמודדים האחרים עשו לוקנין וזה ממש לא במקום. האדום כואב את מות אביו... חברה שלי היא נכדתו של הנפטר- ותאמין לי מילים כאלה שמערבות פוליטיקה עם כאב וסבל של אובדן לא תורמות לאבל של המשפחה, זה דווקא מעצים את חובר האנושיות שלפעמים אנשים מפגינים. אז בואו נתנקה מפוליטיקה ונקווה שמשפחת ועקנין כולה תתגבר ותמשיך בחיים. יהיה זכרו ברוך