ברוח השאלונים- שאלון מוזיקה

סייייממתתתתתיייי../images/Emo70.gif

זמר אהוב (אחרי הראל )-לא יודעת, חוץ ממנו אני יותר הולכת לפי שירים יפים ולא לפי זמרים... זמרת אהובה (וחסר לכם שזאת שרית חדד )-(ברור שלא!!!!) אפרתי
5 השירים האהובים ביותר- אני אוהבת מלא שירים, אבל הכי את השירים של הראלי(
)ו"לעוף" מ"מיכאלה" (עם אפרתי
) ו"לשם" של מירי מסיקה (שיר מ-ה-מ-ם-
) 5 השירים השנואים ביותר-אין לי ממש שירים שאני שונאת....
שורות מ-5 שירים שונים שהכי עושים לכם את זה-"אני חולם וער בך בו בזמממממןןןןן" ("הנני כאן"); "...בחרת בי מכוווולם, מכל הבנות בעולםם!!" ("לשם"); "על נשמות שלי אתה שולט, על דקויות שבי פורט" ("בתוך"); "...היום אני נוסע, לאן אני לא יודע, אל תבכי! אל תבכי!" ("התחלה חדשה"); "מה שיותר עמוק יותר כחול..."
("מה שיותר עמוק יותר כחול"
). פייבוריט בכוכב נולד-שיר ביטון, מריאור שחר והדר עוזרי (אני פשוט לא יכולה להחליט...!
) סגנון מוזיקה אהוב- פופ MTV או 24? 24 (שולט
) מנגנים על משהו?לא אם כן, על מה?כלום כמה שנים?0 כמה זמרים פגשתם? שניים אוהבים לשמוע מוזיקה? כןןןן, מאוד!!! איזה דיסק נמצא אצלכם כרגע במערכת? כרגע כלום, אני מעדיפה לראות ערוץ המוזיקה...
כמה דיסקים קנויים יש לכם? לי אין, לאח שלי יש נראה לי יותר מ-150 (
) כמה דיסקים צרובים יש לכם?רק אחד ואני מצטערת על הצריבה הזאת...
שיר שאין לכם ורוצים שיהיה- את השיר מהפרסומת החדשה של TNT איזה חמשיר כתוב עליכם בספר המחזור שלכם? (אם יש יותר מאחד, תרשמו את שניהם )אני לא ממש זוכרת....

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gif

זמר אהוב (אחרי הראל )
שי גבסו זמרת אהובה (וחסר לכם שזאת שרית חדד )
. אין 5 השירים האהובים ביותר. של הראל 5 השירים השנואים ביותר. של מויאל, וסלסולים ומזרחית בעיקר
שורות מ-5 שירים שונים שהכי עושים לכם את זה.. אין לי כוח... יש אחד רק- "שולחנות ריקים"- "רוח רפאים בדלת, פני המתים בחלונות..." פייבוריט בכוכב נולד
הראל, גבסו, שירי סגנון מוזיקה אהוב
לא יודעת להגדיר MTV או 24?
24 מנגנים על משהו
על העצבים נחשב? אם כן, על מה
--- כמה שנים
--- כמה זמרים פגשתם
את גבסו ואת אדם הזה (הצרוד) שהייתי קטנה
אוהבים לשמוע מוזיקה
יאפ איזה דיסק נמצא אצלכם כרגע במערכת
לא שומעת במערכת, או במחשב או בדיסקמן
כמה דיסקים קנויים יש לכם
אמממ של פייב, בריטני הראשון, המורדים ה-3 ושל טיטאניק... אני צורבת כמה דיסקים צרובים יש לכם
הרבה שיר שאין לכם ורוצים שיהיה
Donde Estas Princessa- של פליפה
איזה חמשיר כתוב עליכם בספר המחזור שלכם? (אם יש יותר מאחד, תרשמו את שניהם )
את של היסודי אין לי כוח לחפש ושל החטיבה לא בא לי לכתוב.

עונה../images/Emo70.gif

זמר אהוב(אחרי הראל ): רן דנקר,אם הוא נחשב זמר..
זמרת אהובה (וחסר לכם שזאת שרית חדד ): רוני ושירי מימון
5 השירים האהובים ביותר: בתוך,אדוני,עד שתבין אותי,השקט שנשאר,תשירו גם לי.
5 שירים שנואים ביותר: כל השירים של שרית חדד.
שורות מ-5 שירים שונים שהכי עושים לכם את זה:
אדוני מפחד שהוא קטן מדיי,אדוני מנסה להיראות חשוב,אדוני בורח למקום אחר,אדוני לאמבין איך כל זה לא עוזר.
אני שקעים לכל קמריך,כוכב נופל בלילותיך,אני ציפור אומרת שירה ובלעדיך אין בי מה.
יש יופי בכנות,יופי בפשטות,אין לי סבלנות,אנ'לא יודעת לזייף,שיקרתי.
נושמת לי ממך והטעם כבר מר,המבט אחר והקור חודר אתה מסתתר את גופי שובר.
די כבר זה נגמר אנ'לא רוצה שום דבר איתכם הכל נגמר איתכם הכל תראו מה עשיתם לי.
פייבוריט בכוכב נולד: שיר ביטון
סגנון מוזיקה אהוב: פופ..המון פופ..
MTV או 24? 24 רולז
מנגנים על משהו? נופ.
כמה זמרים פגשתם? ממממ..5 אני חושבת..:שירי מימון,רוני,בועז שרעבי,מלי לוי ושני גנזיה מכוכב נולד 3..(אם היא זמרת בכלל)
אוהבים לשמוע מוזיקה? מאודדד
איזה דיסק נמצא אצלכם כרגע במערכת? הסינגל של שירי "עד שתבין אותי"
כמה דיסקים קנויים יש לכם? רק מה שאני באמת אוהבת אני קונה... רשימ הדיסקים: המורדים-3 דיסקים קטנטנות-9 דיסקים רוני-2(עולם שלם בחוץ ועולם שלם בחוץ-הגרסה המחודשת) שירי מימון-הסינגל נינט טייב-הסינגל כוכב נולד- 2 הדיסקים(שתי העונות) פסטיגל 2004 מאמא מיה וזהו אני חושבת..
כמה דיסקים צרובים יש לכם?מלא..בעיקר זמרים מחו"ל וכל מיני להיטים שאני יודעת שיהיו OUT בעוד כמה זמן..אבל מה שיש לי במקורי אני לא צורבת
שיר שאין לכם ורוצים שיהיה:אדוני בסינגל
איזה חמשיר כתוב עליכם בספר המחזור שלכם? אצלנו זה לא חמשירים...זה קטעים כאלה..למרות שבשנתיים הקודמות זה יצא חמשירים.בכיתה ח' זה סתם קטעים בחרוזים.. ועוד משהו..כתבו עליי..אני לא אוהבת לכתוב לעצמי..אני גרועה בזה..
כיתה ו': המורדים אצלה זו תכונית ממש קבועה כל יום ב-7 בסלון עם אחותה עיניה הכחולות כצבע הים בבית הספר מסנוורות את כולם עם הסינגל סופרסטאר בהפסקות היא לא מפסיקה לקפץ ושיקרה לנו שבפסח,היא אוכלת גם חמץ.
כיתה ז': מור ילדה יפה, עם העיניים הכי מיוחדות בכיתה. את רוני סופרסטאר היא אוהבת ולהיות כמוה חולמת. השיר שלנו זורם אצלה בדם ואת הראל סקעת היא לא תפסיק לאהוב לעולם
כיתה ח'(התחלנו לכתוב את הספר עכשיו
): מור ילדה מקסימה ומיוחדת, הבנים מתים עליה אבל היא רק לרן שייכת. היא ורן לא נפרדים זוג יונים,ממש מאוהבים. חכו שלתחרויות היופי תגיע אתם עוד תראו מה יש לה להציע. את הראל סקעת ושירי מימון היא מאוד אוהבת. ומהתמונות עם רוני סופרסטאר היא לא נפרדת

אני../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

זמר אהוב (אחרי הראל
):
אשר
(זה ששר את yea
ככה כותבים ניראלי..
)
זמרת אהובה (וחסר לכם שזאת שרית חדד
):
רונייי דואניי
5 השירים האהובים ביותר: אדוני , הינני כאן , בתוך , בוא וננסה שוב ו-yea (ניראלי שככה כותבים את זה
)
שורות מ-5 שירים שונים שהכי עושים לכם את זה: אממ... 1."ומיתנהג כמו איזה סופרסטאר"
(שיר של רוני
2"איך אדע ועודני ילד זו חידה ותשובה לי אין"
(שיר שביצעע סקעתותת
) 3."רק שימי נר על החלון ונירקוד לאט את מחול הנשמות" (זה שיר של הראל מויאל אבלל אל תחשבוו שאני אוהבבתת אותוו...
השיר הוא יפהה אבל הראל (מויאל) לא
4."מה רע בלהיות נסיכת פופ"
(שיר של רוניי מהפסטיגל
) 5. "כי אני יכול לעוף בלי לדעת לעוף זה עושה לי בגוף הרגשה של קסמים נעימים כמו ציפור בשמיים"
(שיר של סקעתותת מהפסטיגלל
)
פייבוריט בכוכב נולד: שירי מיימון ועדי כהן
(ואם גם סקעת נחשבב אז גםם סקעתת
)
סגנון מוזיקה אהוב: אך ורק
פופ
MTV או 24
24 שולט
מנגנים על משהו
ממא לא..
אם כן , על מה
------
כמה שנים
-------
כמה זמרים פגשתם
1 ביינתים
(רונייייי
)
אוהבים לשמוע מוזיקה
מאודדדדדד
אבל רק פופ
איזה דיסק נימצא אצלכם כרגע במערכת
יש לי מערכת משוכללת שאפשר להכניס עד 3 דיסקים אז ביינתים אני שומעת ת'דיסק של רוני אבל יש לי גם של הפסטיגל
כמה דיסקים קנויים יש לכם
אממ המוןןןןן
כמה דיסקים צרובים יש לכם
אממ..אין לי צורב ואני גם לא רוצה לצרוב
שיר שאין לכם ורוצים שיהיה:אדוניי
איזה חמשיר כתוב עליכם בספר המחזור שלכם
(אם יש יותר מאחד , תרשמו את שניהם)
אממ...עוד לא סיימתי יסודי
אבל בשנה הבאה כן

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונה...

זמר אהוב (אחרי הראל ): נראה לי עידן רייכל זמרת אהובה (וחסר לכם שזאת שרית חדד ): נינט טייב 5 השירים האהובים ביותר: בתוך, בדידות, האור בחיי, הבלדה שלי עלייך, Bitch 5 השירים השנואים ביותר: אין לי משהו ספיציפי... אבל כל מה שהוא טראנס ודיכאון שורות מ-5 שירים שונים שהכי עושים לכם את זה: אין לי כוח בשביל זה... אני עייפה פייבוריט בכוכב נולד: אוהד אלישע סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי MTV או 24? 24 מנגנים על משהו? לא אם כן, על מה? ---- כמה שנים? ---- כמה זמרים פגשתם? 0 אוהבים לשמוע מוזיקה? ברור
איזה דיסק נמצא אצלכם כרגע במערכת? שום דיסק כמה דיסקים קנויים יש לכם? הרבה כמה דיסקים צרובים יש לכם? הרבה שיר שאין לכם ורוצים שיהיה: אין דבר כזה איזה חמשיר כתוב עליכם בספר המחזור שלכם? משהו על זה שהייתי מבריזנית... אין לי כוח עכשיו לחפש את הספר מחזור שלי

למעלה