1NoY LoVe SkAaT1
New member
סייייממתתתתתיייי../images/Emo70.gif
זמר אהוב (אחרי הראל )-לא יודעת, חוץ ממנו אני יותר הולכת לפי שירים יפים ולא לפי זמרים... זמרת אהובה (וחסר לכם שזאת שרית חדד )-(ברור שלא!!!!) אפרתי
5 השירים האהובים ביותר- אני אוהבת מלא שירים, אבל הכי את השירים של הראלי(
)ו"לעוף" מ"מיכאלה" (עם אפרתי
) ו"לשם" של מירי מסיקה (שיר מ-ה-מ-ם-
) 5 השירים השנואים ביותר-אין לי ממש שירים שאני שונאת....
שורות מ-5 שירים שונים שהכי עושים לכם את זה-"אני חולם וער בך בו בזמממממןןןןן" ("הנני כאן"); "...בחרת בי מכוווולם, מכל הבנות בעולםם!!" ("לשם"); "על נשמות שלי אתה שולט, על דקויות שבי פורט" ("בתוך"); "...היום אני נוסע, לאן אני לא יודע, אל תבכי! אל תבכי!" ("התחלה חדשה"); "מה שיותר עמוק יותר כחול..."
("מה שיותר עמוק יותר כחול"
). פייבוריט בכוכב נולד-שיר ביטון, מריאור שחר והדר עוזרי (אני פשוט לא יכולה להחליט...!
) סגנון מוזיקה אהוב- פופ MTV או 24? 24 (שולט
) מנגנים על משהו?לא אם כן, על מה?כלום כמה שנים?0 כמה זמרים פגשתם? שניים אוהבים לשמוע מוזיקה? כןןןן, מאוד!!! איזה דיסק נמצא אצלכם כרגע במערכת? כרגע כלום, אני מעדיפה לראות ערוץ המוזיקה...
כמה דיסקים קנויים יש לכם? לי אין, לאח שלי יש נראה לי יותר מ-150 (
) כמה דיסקים צרובים יש לכם?רק אחד ואני מצטערת על הצריבה הזאת...
שיר שאין לכם ורוצים שיהיה- את השיר מהפרסומת החדשה של TNT איזה חמשיר כתוב עליכם בספר המחזור שלכם? (אם יש יותר מאחד, תרשמו את שניהם )אני לא ממש זוכרת....
זמר אהוב (אחרי הראל )-לא יודעת, חוץ ממנו אני יותר הולכת לפי שירים יפים ולא לפי זמרים... זמרת אהובה (וחסר לכם שזאת שרית חדד )-(ברור שלא!!!!) אפרתי