ברוח השאלונים- שאלון מוזיקה

ברוח השאלונים- שאלון מוזיקה ../images/Emo3.gif

שאני חיברתי |מתלהב שכזה|
זמר אהוב (אחרי הראל
)
זמרת אהובה (וחסר לכם שזאת שרית חדד
)
5 השירים האהובים ביותר
5 השירים השנואים ביותר
שורות מ-5 שירים שונים שהכי עושים לכם את זה
פייבוריט בכוכב נולד
סגנון מוזיקה אהוב
MTV או 24?
מנגנים על משהו?
אם כן, על מה?
כמה שנים?
כמה זמרים פגשתם?
אוהבים לשמוע מוזיקה?
איזה דיסק נמצא אצלכם כרגע במערכת?
כמה דיסקים קנויים יש לכם?
כמה דיסקים צרובים יש לכם?
שיר שאין לכם ורוצים שיהיה
איזה חמשיר כתוב עליכם בספר המחזור שלכם? (אם יש יותר מאחד, תרשמו את שניהם
)

עונה לעצמי ../images/Emo3.gif

זמר אהוב (אחרי הראל ) עידן רייכל. נראלי. זמרת אהובה (וחסר לכם שזאת שרית חדד ) עדי כהן. נראלי. 5 השירים האהובים ביותר בתוך, היי שקטה, מישהו, השוטר אזולאי, אי שם. נראלי. 5 השירים השנואים ביותר סוד של ש"ח (שרית חדד
), כל השירים של מש"ס, וזהו
שורות מ-5 שירים שונים שהכי עושים לכם את זה בתוך- הכל
היי שקטה- כמה אפשר לשלטוח, את הפגיעותתתתתתתתת מבלי לחשוששששששש מהשפלההההההה כאילו הפגיעות עצמהההההההההההה היא סוג של כוחחחחחחח
סיגפו- גל של הזיות בטבעעעעעע והפזמון
השוטר אזולאי- הכל
לוידעות יותר, נו
פייבוריט בכוכב נולד שירלי נוב סגנון מוזיקה אהוב ישראלי לא מזרחי MTV או 24? 24 מנגנים על משהו? לא, אבל ניגנתי אם כן, על מה? אורגן
כמה שנים? 3 כמה זמרים פגשתם? לא זוכרת, אבל המון
אוהבים לשמוע מוזיקה? מאודדדדדדד איזה דיסק נמצא אצלכם כרגע במערכת? משהו שצרבתי כמה דיסקים קנויים יש לכם? 2, נורמליים.... (לא סופרת את מה שקניתי כשהייתי בכיתה ה'
) כמה דיסקים צרובים יש לכם? המון
שיר שאין לכם ורוצים שיהיה היא לא דומה
איזה חמשיר כתוב עליכם בספר המחזור שלכם? (אם יש יותר מאחד, תרשמו את שניהם ) מעדיפה לא לספר....

אנוכי ../images/Emo9.gif

זמר אהוב (אחרי הראל ) יש המון, אבל כעקרון אני אוהבת לשמוע את עברי לידר
זמרת אהובה (וחסר לכם שזאת שרית חדד ) שרית חדד!
סתם.. יש המון (לא מזרחיות) 5 השירים האהובים ביותר באנגלית: "אנימל אינסטינקט", "ברינג מי טו לייף", "מיי אימורטל", "אוט'ר סייד", "גרין הבן". בעברית: "בתוך" (איך לא?), "לא אומרת כלום", "אין לי מה לומר לך", "כל מה שנשאר", "היי שקטה". 5 השירים השנואים ביותר כל השירים המזרחיים ושל המש"ס...
(המש"ס זה נשמע כמו ארגון טרור, לא?
תיכף הם עוד יבחרו בעיקר!) שורות מ-5 שירים שונים שהכי עושים לכם את זה ואו, יש המון ואין לי כח לצטט
פייבוריט בכוכב נולד 3? אסף אברבוך
סגנון מוזיקה אהוב אין, אני פשוט חולה על מוזיקה. הכל, חוץ ממזרחית ומס"ש MTV או 24? תלוי מתי ובאיזה שירים... קלטו: רוני מקום 5 במבוקשים בmtv
מנגנים על משהו? כןןןןןןןןןןןן אם כן, על מה? גיטרה
כמה שנים? מאז שאני זוכרת את עצמי, אבל לא למדתי אף פעם, זה מתוך שמיעה ולכיף כמה זמרים פגשתם? ה-מ-ו-ן
אוהבים לשמוע מוזיקה? מאוד איזה דיסק נמצא אצלכם כרגע במערכת? שאני צרבתי לגמרי בעצמי
כמה דיסקים קנויים יש לכם? חחח, לא הרבה
כמה דיסקים צרובים יש לכם? המון.. חיחיחי שיר שאין לכם ורוצים שיהיה ואו, יש המון, ואני לא מוצאת אותם בשום מקום! 1-( איזה חמשיר כתוב עליכם בספר המחזור שלכם? (אם יש יותר מאחד, תרשמו את שניהם ) חיחיחי, הנה: "ציירת פשוט מעולה ואין מה להגיד-זמרת מלידה. גבוהה, יפה, ובגלגלי ענק אלופה, ציונים טובים תמיד משיגה, זללנית היא לא קטנה" ואני מכחישה בתוקף על קיומה של התמונה שלי בספר מחזור

גלגלי ענק זה...

לא המתקן בלונה פארק (למרות שזה די אותו השם..) זה שתי טבעות ברזל ענקיות (לפי הגובה שלך) במחוברות בכמה ידיות ברזל, רגליות מעץ לרגליים, ודברים כאלה, שנתלים עליהם ועושים סיבובים ומחזיקים בזה ועושים כמו גלגלוניםן רק בתוך הגלגל, ומחוצה לו. זה מאגניב
כדאי לך לנסות את זה פעם.

לא נורא../images/Emo3.gif

זה משהו מאגניב וכיף,שאם תשאלי במתנ"ס או משהו כזה על זה הם יגידו לך איפה את יכולה לראות ולעשות כאלה (יש רק בכמה מקומות בארץ, לא בהרבה)

אני

זמר אהוב (אחרי הראל ) אמממ לאדעת... זמרת אהובה (וחסר לכם שזאת שרית חדד ) קמילה
ולינדזי 5 השירים האהובים ביותר mar memoria בדידות לעוף ו... הנניכאן? 5 השירים השנואים ביותר מה שיהודה סעדו שר
שורות מ-5 שירים שונים שהכי עושים לכם את זה לא יודעת.. פייבוריט בכוכב נולד-> כ"נ 3? אם כן אז אוהד אלישע
סגנון מוזיקה אהוב כמעט הכל MTV או 24? שניהם מנגנים על משהו? לא אם כן, על מה?--- כמה שנים?--- כמה זמרים פגשתם?
אוהבים לשמוע מוזיקה?מאודדד
איזה דיסק נמצא אצלכם כרגע במערכת? צרובים כמה דיסקים קנויים יש לכם? 10 פחות או יותר כמה דיסקים צרובים יש לכם? 8? שיר שאין לכם ורוצים שיהיה אממ.. שיר שלי
איזה חמשיר כתוב עליכם בספר המחזור שלכם? (אם יש יותר מאחד, תרשמו את שניהם ) לא כותבים אצלנו חמשירים..

i love skat

New member
אני עונהה..../images/Emo6.gif

זמר אהוב (אחרי הראל ):שי גבסו זמרת אהובה (וחסר לכם שזאת שרית חדד ):נינט 5 השירים האהובים ביותר:החול יזכור,בתוך,כמו רובין הוד,לעוף ובנתיים. 5 השירים השנואים ביותר:לילות קסומים ולא זוכרת מה עוד.. שורות מ-5 שירים שונים שהכי עושים לכם את זה:כי אם לא תבוא מחר... היו שרפות בי ויותר...וזהו. פייבוריט בכוכב נולד:אוהד אלישע,איילה אליגולא-החיא עפה..:'( ומיכאל הזה.. סגנון מוזיקה אהוב:פופ MTV או 24?:24 מנגנים על משהו?:לא אם כן, על מה?:כלום כמה שנים? כמה זמרים פגשתם?:2 אוהבים לשמוע מוזיקה?:כן איזה דיסק נמצא אצלכם כרגע במערכת?:צרוב כמה דיסקים קנויים יש לכם?:7 ומעלה.. כמה דיסקים צרובים יש לכם?:הרבההה שיר שאין לכם ורוצים שיהיה איזה חמשיר כתוב עליכם בספר המחזור שלכם? (אם יש יותר מאחד, תרשמו את שניהם )לא יודעת..

למעלה