ברוח הסקר...

פלקט

New member
ברוח הסקר...

בשיטוטי בפורומים השונים נתקלתי בהודעה הזו: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=783&msgid=25171356 אסכם ואומר כי קיימת שם המלצה (לא של גורם מקצועי) לגבי טיפות Remedy Rescue שעשויות מכל מיני תמציות טבעיות, להרגעה. אז חשבתי לעצמי "האם זה בריא, נשמע קצת מפוקפק העניין" ונכנסתי לקהילה הזו, וגם ראיתי שקיים סקר בנושא... אני אדם שסובל לעתים קרובות מדכאונות, מתחים ולחצים. האם התכשירים האלה בטוחים לשימוש? האם יש לכם המלצה למשהו ספציפי? האם יש הגבלת גיל? נ.ב. - אם זה מתאים יותר לפורום אחר, אני מתנצל, פשוט ראיתי שקיים פה סקר בנושא אז חשבתי שזה רלוונטי לפה...

לגבי הסקר

שלום פלקט אין שום מחקר מדעי מבוסס המוכיח את יעילותו של רסקיו. אני יודע שהטיפות אכן נפוצות ויש אנשים שיעידו שזה מרגיע אותם. בטיפול להרגעה ישנו הרבה אפקט פסיכולוגי. ישנם אפילו אנשים שצפיה במהדורת חדשות מרגיעה אותם. היית מאמין ? בכל מקרה אם להשאר בתחום הצימחי והמדעי - וולריאן הוא צמח בעל אפקט של הרגעה וגם קצת צמח הפסיפלורה. כל תכשיר שיכיל אותם יהיה טוב למטרה הנ"ל. מעבר לכך שישנם גם תרופות רגילות הטובות להרגעה כגון יוניזום או אפילו תרופות חזקות יותר אשר דורשות מרשם רופא. בברכה ישראל

למעלה