ברוח המלחמה

ברוח המלחמה ../images/Emo4.gif

מפגשים בחדר האטום - דרך טובה להעביר את הזמן או מתסכל עד כדי איבוד שפיות (תמיד צריך להוציא קצת מרץ אחרי פגישה טובה ובחדר אטום עם עוד 3 עד 6 אנשים זה בעייתי) (וזה בלי להיכנס בכלל לעניין ה"יש עוד אנשים בבית - מה אית0 ?")

בויבנד00

New member
נשמע מעניין

אפשר לנסות למרות הקטע של ההורים... והאחים. תתחבר לאיי סי קיו איש.

אחלה!!!

היי, על זה עוד לא חשבתי. אבל השאלה היא, בהנחה שדווקא בחדר האטום אין מחשב (שיט), ושאר חברי הקבוצות נמצאים בבתיהם, ספונים בחדרים האטומים שלהם עצמם, ועם המשפחה אי-אפשר לשחק, אז... מה עושים עם זה?

איך בונים עולם?

את זה אני עוד לא יודעת. מי מתנדב להסביר לאחת שהיא קצת קשת קליטה והרבה מאוד עייפה (מה שגורם לקשיים בקליטה המוזכרים לעיל)?

shadowfax

New member
ישנם המון שיטות

להתחיל ממפה כללית ולעבוד כלפי הפרט (סיגנון טולקין) ויש שבונים חלק חלק עד ליצירת הכלל (סיגנון ממלכות נשכחות). יצירת עולם מצריכה המון מחשבה: ממלכות, מדינות, אזורים, תרבויות, עמים, דתות, יש שמוסיפים תאורית קסם, סיפורים אגדות, היסטוריה חדשה, הסטוריה עתיקה, התפתחות המינים, סגנונות חיים, שמות, ערים, שבטים, נהרות ועוד ועוד

Gilgam69

New member
אם אין לך ממש מושג מאיפה להתחיל אז

אני יכול להמליץ לך בחום לעבור על ספר של מוד"מ 2 בשם: World Builder's Guidebook. ספר ממש ממש טוב שנועד לעזור לאנשים לבנות עולם. ספר טוב גם לחסרי הניסיון בתחום בניית העולמות וגם לאלו שבנו כבר אינספור מהם. מקור נחמד נוסף שמצאתי בו חומר בנושא הוא בספר שנקרא Gamemaster Law של שיטת המשחק Rolemaster. הוא לא מקיף או אפילו מעניין כמו ה-WBG אבל חביב למדי.

Gilgam69

New member
כמו שניסיתי להסביר לך על...

ההיסטוריה של Exalted ואת התעסקת בכל דבר חוץ מלהקשיב לי?

למעלה