ברוח הימים של פעם...

ברוח הימים של פעם...

זה פשוט מזעזע מה שקורה בבלוגים.. במקום הראשון בחורה בשם "וונדר אורטלוש" כל שניה קמה מהכיסא מפשילה עוד קצת את מכנסיה הנמוכים ממילא ומרימה עוד את החולצה לקול תרועות הנוכחים בחדר " קומי תרקדי ".. במקום השני "פינק פוסיקט" גם חושפת את גופה בזול רוקדתירחם השם... ובמקום השלישי בחורה בשם "יסס" למדה גם את סוד הבלוגים והתחילה לנענע.. לפחות פעם בחורות היו משפילות את עצמן בשביל תחרות מסוימת בשביל פרס.. בשביל מה יש מבוגרים? אז נכון שהן לא מתפשטות לגמרי אבל זה כבר דוחה מה שהן יעשו בשביל רייטינג ולא זה לא בא מקנאה זה פשוט דוחה איך הבחורות פה מוכרות את גופן ומה שהכי מצחיק זה שכל מי שבניהול אומר יאללה קומי תרקדי ואז כשמי שלא בניהול אומר את זה ישר זורקים אותו ואומרים לו חרמנים לא פה. לאן הגענו בעעעע

דבר 1 יש לי לומר לך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי לא יכולה לינשום מאמי את צריכה בדחיפות חברים אהה ועוד דבר לייתר דיוק אני פה עוד ליפני שידעת מה זה מחשב אז סעי לשלום

חחח

אולי את לא יכולה לנשום מרוב הפעמים שקמת וישבת על הכיסא. אולי אני צריכה בדחיפות חברים אבל עם "חברים" פה כמו שלך שאומרים קומי תרקדי כל רגע ואת כמו ה**** שלהם משפילה כל פעם את עצמך מחדש. תביני משהו זה שיש לך הרבה צופים והרבה "חברים" פה בבלוג זה לא בגלל האופי המקסים שלך. תני טיפה כבוד לעצמך ואל תוזילי את עצמך ככה זה מבייש ונורא זול כל הקטע פה של הבנות שרוקדות וחושפות עד כמה שאפשר בלי שהן ייחסמו רק בשביל עוד כמה צופים חרמנים.. תחשבי על ההורים שלך תחשבי על עצמך - כי מה שאת מראה זה מה שירצו ממך ומה שאת מראה עד עכשיו זה שאת זולה. וזה שאת פה הרבה זמן זה לא אומר כלום חוץ מזה שכנראה אין לך הרבה חיים.. שבוע טוב

wonder lady

New member
חחחח

טוב נשמה שלי בואי שקי לי בטוסיק אבל בזריז.... ייאלה סעי לשלום ! ומה שבטוח שיהיה לך שבוע ניפלא עם הרבה חיוכים ביי

האם האשם פנוי1?כנס\י

בתור אחת שמכירה את אורטל לא חודש ולא חודשיים..אני יכולה להגיד כמה דברים: 1)יש לה את הגוף הכי יפה בבלוגים...יותר משל כל אחת פה!והיא יודעת את זה וזובי על כולם 2)היא לא מהזולות שיש פה,אבל יש ימים שוואלה בא לה לקום קצת ולזוז,זה לא מוריד מהערך שלה. יודע\ת למה? כי בניגוד לאחרות פה..היא לא תלך למבוגרים והיא כן תחשוב פעמיים לפני שהיא תעשה דבר כזה!והיא לא מחפשת רייטינג,יש ימים הבלוג שלה רק עם 10 איש וזה גם לא מזיז לה. היא לא נכנסת לפה בשביל לקבל מחמאות אלא כי בא לה לדבר עם אנשים ומה לעשות ששאר הבלוגים שיש בזמן הנתון לא מספקים לה את ההנאה שהיא מחפשת אז היא פותחת את הבלוג שלה. אני לא יוצאת נגדך,זכותך לדעה משלך.אבל אל תשפוט אדם אם אתה לא מכיר אותו.אורטל היא אחת המתוקות שפה.לא מקללת לא רבה ולא כלום.ואת\ה יכול לשים לב לזה גם בשירשור האחרון שהיא פתחה פה כשניסו לגרור אותה למריבה והיא עדיין לא הסתכסכה עם אותו אדם אלא ענתה לו כמו שצריך. בברכת אני הולכת לקפה ג'ו עם חברה שלי... מאי
נ.ב. שבוע טוב לכולם... וגם אם היא לפעמים משתחררת יותר מידי..תמיד יש לה פה אדם שישמור עליה כי אין מה לעשות,לפעמים האנשים כן מצליחים להשפיע עלינו..וזה בסדר!!כי אנחנו רק בני אדם!! (אורטלוש שלי מתה עליךךךךךך יאללה לכי תעשי פן!!!)

כנסי חתולה

תרשי לי לחדש לך משהו היא כן שידרה פעם במבוגרים אחרי שהיא התחילה ברגיל לשים מכנסוני דפוקותי והעירו לה על זה ואז היא עברה לשדר במבוגרים זה דבר 1 דבר שני תשעים אחוז מהפעמים שאני נכנסתי לחדר שלה או שראיתי דרך הדף הראשי של הבלוגים את אורטלוש היא כן הורידה בגדים עד למינימום ורקדה. אז לפחות אלו עובדות. ולדעתי זה כן מוריד מהערך וכמה שאנשים ינסו לייפות את זה "בא לי להתפרק קצת" זה עדיין אותו הדבר יכול להיות שהיא מתוקה אבל לאן הגענו? אז מה אם היא לא מקללת? כל הכבוד לה באמת אבל מדובר פה על זילות הגוף וכבוד עצמי וזה לא רק היא גם עוד אחת בשם "YOP" שכל פעם מתגאה ברייטינג שלה כשהיא עושה בדיוק אותו הדבר וגם כותבת בנושא -ב"מאתיים איש הפתעה אני מורידה..." ורוקדת וחושפת בצורה כל כך זולה.

אז בוא אני איידע אותך שהיא לא שידרה

אני הייתי באותה יום בבלוג שלה..וכן ראיתי את הכותרת..אבל כמו שכתבתי לך מקודם..לאורטל יש אנשים שגם אם היא לא חושבת באותו רגע..מזכירים לה מה היא ומי היא.. ואני אישית מנעתי ממנה לא לשדר במבוגרים באותו ערב.. ולפי מיטב ידעתי היא לא שידרה שמה ולא תשדר שם!

האם השם פנוי כנסי

אני לא ממש נכנס לבלוגים אבל אני כן מכיר את אורטל קשה לי להאמין שאורטל המתוקה הזו עושה את מה את אומרת שהיא עשתה ובכל זאת נגיע לנקודה מסויימת שכל אחד יסתכל על הצלחת שלו מה שאני מנסה להגיד שמה שאורטל עושה זה עניין שלה ורק שלה ולא אני ולא את ולא אף אחד יכולים למנוע את זה כך שזה מיותר מה שכתבת פה אורטל מאמי חולה עלייך נשמה
שיהיה שבוע טוב ומקסים לכולם !! בייי

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifובכן...

האם השם פנוי1 כנסי: תגידי לי משהו יחסרת חיים שכמוך מה בדיוק אחותי היקרה עשתה לך שאת מעיזה ברוב חוצפתך לפתוח עלייה תפה אה? אז זהו שהיא לא עשתה לך כלום!!! אלא את מרגישה רע עם עצמך ומחפשת על מי להוציא את כל הרע שיש לך והופ מוציאה את זה על אחותי היקרה!! אז תרשי לי להגיד לך כמה דברים יחסרת אינטלקטואליה שכמוך: א) בחיים שלך אל תפתחי על אחותי היפה ,כפרה עלייה תפה ,למה? כי אין לי שום סיבה לכך ,פשוט כואב לך בחיים ,ואין לך שום דרך להוציא את הכעס ,אז את מחפשת על מי ואיך להוציא אותו וגברת את בחרת בדרך לא נכונה הפעם ובבת אדם הלא נכונה!! ב) אחותי היקרה היא לא **** של אף אחד פה ,יש לה כבוד עצמי ,אז נכון ,בא לה לרקוד מידי פעם ,למה מי מת אה? ובכל אותם חרמנים שחושבים שהרגיל =מבוגרים ,הם טועים מאוד כי לבחורות בימינו מותר לרקוד (חופש התנועה) ואם לך יש בעיה אם זה אז את מוזמנת פשוט לעזוב את תפוז /לא להיכנס לאותם חדרים!! ג) עלק אחותי היקרה "מורידה" את מכנסיה לפי כינוייך "מכנסי דפקו אותי" (לא) אז שהפעם חצית גבול אדום אצלי ואני אוסיף שהיא לא מפשילה ת חולצתה בפני הציבור!! ולכן גברתי אין לך שום זכות שבעולם לשפוט אף אחד /אחת ובטח שלא את אחותי היקרה אל לבושו/לבושה ,רק כי את חושבת שישנה פה הפקרות לעיני המצלמה ,אז זהו שלא!!! אסיים בזה: שהאמת שהיא מצליחה ,יפה ,ומוכשרת ממך ,גורמת לך לכאב רב ותסכול נפשי ואת רצה לחפש על מי להוציא את הכל רק כדאי שלא יכאב לך ,אז שלא תעיזי לעשות את זה שוב על אחותי /על אף אחד אחר פה!! כי האמת כואבת לך אה? מאוד כואבת לך! ותרשי לי להוסיף: שבתור מי שמכיר את אורטל ולא מהיום ,היא בחיים לא "תעשה" את מה שחרמני הבלוג מבקשים ,אלא תעשה מה שעולה על דעתה ,ואם בא לה לרקוד ,היא תרקוד. ותעשה מה שבא לה ,ולך רק כואב לראות אנשים נהנים ואני יודע שהיית היום בחדרה וחיפשת אותה ,אז צר לי לא מצאת!! לסיכום: את לא שווה אפילו תגובה ולא יודע למה אני מגיב לך בכלל ,אבל לעתיד ,תחשבי פעמיים לפני שאת מוציאה את מה שיש לך מהפה!! ותחשבי טוב!! ואורטלוש ,בובית גדולה אל תתייחסי עליה ,כואב לה מאוד ,ויכאב לה גם ,אז אנשים תתעלמו ממנה!! שבוע טוב לכולם אורטלוש אחותי היפה ,מת עלייך
שלך בובי קטן .. חן

כנס טיפש

כמו שאומרים.. מפגרים לא מתים הם רק בבלוגים עוד עבריין מקלדת שבא להגן על "אחותו היקרה" חחחח אז תרשה לי לומר לך יא "בעל אינטלקטואליה" שכמוך שלא מדובר פה רק עליה אלא על תופעה של כל הבנות שחושפות ורוקדות בצורה מאד זולה ולי זה מפריע ואף אחד ובמיוחד לא אדיוט כמוך ישנה את דעתי או את גישתי לנושא. ואם אתה באמת "חבר" שלה כפי שאתה טוען אז תנהג כמו חבר. משום מה כל פעם שהיא רוקדת ומורידה עוד קצת את המיכנס ומרימה את החולצה עוד קצת אתה לא מצייץ ולא אומר כלום... ואם זכור לי נכון אתה גם מאלה שאומרים קומי תרקדי אז תבין שההבדל בינך ובין שאר חרמני הבלוג הוא רק בצבע הכחול של הניהול שלך!

כנסי יא ../images/Emo191.gifית

ובכן עלק אני טיפש חחחחחחח
שתגיעי לכמות מיזרעית מרמת הידע שלי תפני אליי!! כי כרגע אין לך זכות דיבור ,וכמו שאמרתי כבר כואב לך בחיים את מתוסכלת מאוד ומחפשת כל הזמן עם מי לריב ועל מה לריב אז גברת לכי תמצאי לך אנשים אחרים לריב איתם ,כי את ילדת צומי!! בקשר לתופעה הזאת ,תאמיני לי שאני ראיתי מספיק בנות פה ,שרקדו להן ,ולמה כי הן אוהבות לרקוד ולא משום בקשה של איזה חרמן ,שילך למבוגרים ויהנה לו שם>>>>>>>>! אם זה מפריע לך יא
ית אז אל תכנסי לבלוג שלה /של אחרות שרוקדות להן ותאמיני לי שאני יותר חכם ממך פי אלף !!! אז את מוזמנת לא לפנות אליי יותר עד שתשפרי את שפתך הנמוכה ולא איכפת לי מה דעתך האישית ויודעת למה ? כי יש פתגם שאומר: "כמו שלכל אחת יש את החריץ של התחת ככה לכל אחד/אחת יש דעה בחיים ולא תמיד צריך לקבל אותה ואת שלך אני מסרב לקבל! ושוב פעם את נכנסת לקטע של הלבוש אה ,אז אני אסכם ואומר: שהיא ממש לא מורידה את מכנסה ולא מרימה את חולצתה ,אלא רוקדת מתוך הנאה אישית ולא לצורך לספק את בקשתם של חרמנים פה (ולא חסרים פה כאלה)!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,עלק אני מאלה שיגידו לבחורה לקום ולרקוד ,את חיה בסרט גרוע! אני בחיי לא אמרתי לבחורה לקום ולרקוד ,ולצערי יש לך זיכרון של זבוב!! ואת חושבת שאיכפת לי מניהול פה אה? ממש לא ,לא איכפת לי להיות בלי ניהול!! ויש הבדל יותר גדול חוצמזה ביני לבין חרמני הבלוג! שבוע טוב לכולם נ.ב. בואי תפתחי את בלוג שנראה אותך ,לפני שאת שופטת פה אנשים אחרים! סלמאת!

DjXtrem

New member
מה זה עניינך מה היא או אחרת עושה

כל עוד לתפוז אין בעיה עם זה אין לך על מה לבכות ושוב לכל האנשים בבלוג מותר לעשות מה שטוב להם מתי שטוב להם כל עוד זה לא סותר את החוקים של תפוז אף אחד לא אמר שאסור לבנות לרקוד... למה אתה לא מתלונן שבן רוקד שהוא רק עם בוקסר? לא טוב לך תעבור לבלוג אחר להן לא מפריע היחס שהן מקבלות מהחרמנים פהאז למה שלך זה יפריע אף אחד לא ביקש ממך להיות השומר ראש הצדיק שלהן שדואג להן כי הן לא צריכות תדאגות שלך נ.ב. גם אני לא ממש אוהב בנות שבקושי לבושות ורוקדות בבלוג אבל אני לא כמוך נכנס עם הראש בקיר תוותר כי לאף אחת מהן לא אכפת מה אתה חושב

למעלה