ברוח הימים האלה

ברוח הימים האלה

שיר, שאני מאזין לו שנים ארוכות בתקופה הזו שיר "היהודי הנצחי" הקטע מכיל קטעי חזנות בבצוע הזמר/חזן, מישה אלכסנדרוביץ תהנו (אורך השיר כ 95 דקות, משקלו 65 מ"ב) ולכולנו , גמר חתימה טובה

כפי שכתב יעקב

הוא עובד עכשיו על ממשק שנוכל כולנו להעלות אליו ניגונים. בנתיים בן אהרון אתה יכול לשלוח אלי את הניגון שרצית להעלות לאימייל ואני כבר אדאג להעלות אותו לכאן:)

תיקון- ´איש הרוח´../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

לא ביקשתי מז´קו להעלות את השיר. השיר מוכן להורדה. יש ללחוץ על כתובת האינטרנט, שצורפה. הקישור לא עבד בהודעה הראשונית, ותוקן, בהודעה "נסיון נוסף". פשוט, תורידו ותהנו. הקובץ בן 6.5 מ"ב. זמן ההורדה כ-20 דקות. מי שיכול להוסיף פרטים, על השיר. יבורך.

הבנתי

ואני מתנצל
שמעתי גם את הקטע והוא מצויין! תודה בן אהרון:)))

בבקשה, איש הרוח

הייתי שמח, אם אתה, או מי מחברי הפורום, שמוכן להרחיב, מאין קטעי התפילות המושרים בשיר. גדלתי בבית חילוני, ולדאבוני איני מצוי בתפילות.

הנני העני ממעש

נרעש ונפחד מפחד יושב תהילות ישראל באתי לעמוד ולהתחנן לפניך.זה קטע תפילה שהחזן מתפלל ומבקש מה´ לפני תפילת מוסף של ימים נוראים שם הוא מבקש שלא יהיה מכשול בתפילתו ושהוא יצליח כשליח הציבור ושלא יהא מכשול בתפילתו וכולי. בקהילות ישראל ל"בעל תפילה" היה שמור תמיד מקום של כבוד והמתפללים מרבים לבחון אותו את קולו את הנוסח וכולי. בקטע שהעלת ישנם קטעים נוספים מהתפילה חלקם מוכרים יותר חלקם פחות. הנוסח הארצישראלי קצת שונה מהקטע שהעלת. כפי שכתבתי קודם נהנתי מאוד מהקטע שהעלת בגלל שהוא מזכיר לי קצת את יוסלה וקוורטין ועוד חזנים שהם חלק בלתי נפרד מהמסורת והפולקלור של העם היהודי

למעלה