ברווזים ברווזים... בואו הביתה!

yula15a

New member
ברווזים ברווזים... בואו הביתה!

אחרי 10 ימים קדחתניים חזרתי הביתה ל3 ימים עם ידידי האמריקאי היבש שלא מדבר שבצער רב וביגון גדול נאלצתי לארח אותו תחת קורת גגי כיוון שהמדריכים ביקשו- מייקל, ואיך שהגעתי (כמובן אחרי שהתקלחתי, אכלתי, והייתי ב"מסיבה הקבלת פנים למשלחת") ישבתי לכתוב לפורום האהוב עליי ביותר- דפנה והעוגיות!!!!! אחרי 3 ימים בירושליים, יום בצופים, יומיים בצפון יומיים במדבר, יום אחד של נסיעות מהצפון לדרום ויום אחד בתל אביב, אתה מבין (במקרה שלי מבינה) שמה שאני באמת אוהבת זה לקרוא שורות ציניות במחשב בזמן שמיעת ביטלס ואכילת סוכריות גומי. לא שללמד 30 ילדים קללות בעיברית זה רע או לנווט בשיא החום במדבר לצוף בים המלח ולא להצליח להסתובב חזרה להתחרות בקייק ולהפסיד, להידלק על שלושה ילדים ולהבין שכולם כבר חברה, להרדם בזמן הסבר במצדה (על מצדה) לאכול שניצל תירס 3 פעמים ביוםבמשך 10 ימים, לברך ילד לימולדת יום לפני.... אבל אתם יודעים מה?!?!? היה לי שיא הכיף. לצאת מהשיגרה זה כיף... אבל גם לחזור אייהזה לא רע. א יום שני אני טסה לארה"ב 14 יום! כשאני חוזרת אני מצפה ל- סיכומים שבועיים, הופעות, דיסקים, שאלונים, שאלות מטופשות, תשובות צניות ועוד, כמו שרק אנחנו (אני מרשה לעצמי לכלול אותי באנחנו) יודעים! אוהבת אוהבת אוהבת מתגעגעת ומגעגעת איה (עוד שבועיים וכמה ימים אני חוזרת- פרפר יור סלף)

limors2

Well-known member
פייר, התרגשתי../images/Emo7.gif

כולנו רוצים לראות סיכומים שבועיים והודעות, נראה אם נראה (?) אותם... תהני!! למה כולם טסים חוץ ממני
*פריפרינג*

למעלה