ברווזוני ואורלי, אתם עדין כאן? פולנים חביבים שכמותכם. אני מתייבשת משיעמום כאן.... הצילו!
ס סיון b New member 25/10/01 #1 ברווזוני ואורלי, אתם עדין כאן? פולנים חביבים שכמותכם. אני מתייבשת משיעמום כאן.... הצילו!
R rubber duck New member 25/10/01 #2 אני פה - מנסה לעשות סדר בבאלאגן שיש לי בראש ועל השולחםן כמו גם על המחשב אבל כן אני עדיין כאן אח"כ צריך לקפוץ לעבודה לכמה דקות ולחזור הביתה שמח וטוב לבבבבבבבבבבב שרון
אני פה - מנסה לעשות סדר בבאלאגן שיש לי בראש ועל השולחםן כמו גם על המחשב אבל כן אני עדיין כאן אח"כ צריך לקפוץ לעבודה לכמה דקות ולחזור הביתה שמח וטוב לבבבבבבבבבבב שרון
S sunrise of love New member 25/10/01 #3 זהו?? כבר את עושה קואליציה??? עוד לא התייבש הדיו וכבר את משתעממת?????
R rubber duck New member 25/10/01 #4 היא עושה קואליציה לאופוזיציה וחוצמזה אמרת שאת מושכת ת´כסא מפלט - אז ......... בכל מקרה היה קטעים - זו המשמעות של להרגיש טוב שרון
היא עושה קואליציה לאופוזיציה וחוצמזה אמרת שאת מושכת ת´כסא מפלט - אז ......... בכל מקרה היה קטעים - זו המשמעות של להרגיש טוב שרון
א אורלי_ל New member 25/10/01 #7 יש לך עבודה, שרוני? זה בניגוד לחוקי המועדון. היום סאנרייז עבדה 7 דקות כי הרשינו לה באופן חד פעמי ויוצא מן הקלוץ. שזה לא יחזור על עצמו.
יש לך עבודה, שרוני? זה בניגוד לחוקי המועדון. היום סאנרייז עבדה 7 דקות כי הרשינו לה באופן חד פעמי ויוצא מן הקלוץ. שזה לא יחזור על עצמו.
ס סיון b New member 25/10/01 #5 sunny מה את עוד עושה כאן? לא היית אמורה ללכת כבר? סתם היתה לי חרדת נטישה???
R rubber duck New member 25/10/01 #6 ואפרופו שיעמום אם את רוצה באמת להשתעמם תקשיבי לרשת ב זה שיעמום לדוגמא שרון
ס סיון b New member 25/10/01 #8 איכס..... תודה, אבל אני יושבת לי כאן עם האינטרנט, עם המיילים המגניבים שאני מקבלת, ועם רדיו על גלגל"צ... חיים טובים!
איכס..... תודה, אבל אני יושבת לי כאן עם האינטרנט, עם המיילים המגניבים שאני מקבלת, ועם רדיו על גלגל"צ... חיים טובים!
R rubber duck New member 25/10/01 #10 אז יאללה תתחילי להנות אגב מי מגיש עכשיו בגלגלץ אולי אני אחליף את הבראיין אמדס שרץ לי באם פי 3 בקצת רדיו שרון
אז יאללה תתחילי להנות אגב מי מגיש עכשיו בגלגלץ אולי אני אחליף את הבראיין אמדס שרץ לי באם פי 3 בקצת רדיו שרון
ס סיון b New member 25/10/01 #16 כן. שמתי לב.... הוא גם יות מכוער מהאייקון הקודם. איפה הנהלת הפורומים? אני ודרשת בזאת החזרה של האייקון הקודם. גם הידיים קצת עקומות, והחיבוק לא מספיק גדול. האייקון יפוטר לאלתר!
כן. שמתי לב.... הוא גם יות מכוער מהאייקון הקודם. איפה הנהלת הפורומים? אני ודרשת בזאת החזרה של האייקון הקודם. גם הידיים קצת עקומות, והחיבוק לא מספיק גדול. האייקון יפוטר לאלתר!
ס סיון b New member 25/10/01 #13 האמת שאין לי מושג מי משדר.... אני רק שומעת שירים יפים מהבוקר.... חיים טובים בחיי טק..... יאלללה סתאם! ברווזוני, בכל מקרה תעבור לגלגל"צ - זה תמיד שווה (במילעיל)....
האמת שאין לי מושג מי משדר.... אני רק שומעת שירים יפים מהבוקר.... חיים טובים בחיי טק..... יאלללה סתאם! ברווזוני, בכל מקרה תעבור לגלגל"צ - זה תמיד שווה (במילעיל)....
R rubber duck New member 25/10/01 #14 רשת ג - כשהייתי ילד זו היתה אחלה תחנה אבל מאז עברו הרבה מיים בירקון וכיום נו טוב רק אם אין ברירה וחוצמזה בכלל כמעט ולא משמיעים מה שאני באמת אוהב באף תחנה שהיא אז אין ברירה - יש אם פי 3 והרבה רוק שרון
רשת ג - כשהייתי ילד זו היתה אחלה תחנה אבל מאז עברו הרבה מיים בירקון וכיום נו טוב רק אם אין ברירה וחוצמזה בכלל כמעט ולא משמיעים מה שאני באמת אוהב באף תחנה שהיא אז אין ברירה - יש אם פי 3 והרבה רוק שרון
R rubber duck New member 25/10/01 #20 הם לא שמים פינק פלויד זה בעיה אני לא עובר את היופם בלי שיין או יו 3שרון
R rubber duck New member 25/10/01 #15 רשת ג - כשהייתי ילד זו היתה אחלה תחנה אבל מאז עברו הרבה מיים בירקון וכיום נו טוב רק אם אין ברירה וחוצמזה בכלל כמעט ולא משמיעים מה שאני באמת אוהב באף תחנה שהיא אז אין ברירה - יש אם פי 3 והרבה רוק שרון
רשת ג - כשהייתי ילד זו היתה אחלה תחנה אבל מאז עברו הרבה מיים בירקון וכיום נו טוב רק אם אין ברירה וחוצמזה בכלל כמעט ולא משמיעים מה שאני באמת אוהב באף תחנה שהיא אז אין ברירה - יש אם פי 3 והרבה רוק שרון