ברווזוני ואורלי,

סיון b

New member
ברווזוני ואורלי,

אתם עדין כאן? פולנים חביבים שכמותכם. אני מתייבשת משיעמום כאן.... הצילו!

rubber duck

New member
אני פה - מנסה לעשות סדר בבאלאגן

שיש לי בראש ועל השולחםן כמו גם על המחשב
אבל כן אני עדיין כאן אח"כ צריך לקפוץ לעבודה לכמה דקות ולחזור הביתה שמח וטוב לבבבבבבבבבבב
שרון

rubber duck

New member
היא עושה קואליציה לאופוזיציה

וחוצמזה אמרת שאת מושכת ת´כסא מפלט - אז ......... בכל מקרה היה קטעים - זו המשמעות של להרגיש טוב
שרון

אורלי_ל

New member
יש לך עבודה, שרוני?

זה בניגוד לחוקי המועדון. היום סאנרייז עבדה 7 דקות כי הרשינו לה באופן חד פעמי ויוצא מן הקלוץ. שזה לא יחזור על עצמו.

סיון b

New member
sunny

מה את עוד עושה כאן? לא היית אמורה ללכת כבר? סתם היתה לי חרדת נטישה???

rubber duck

New member
ואפרופו שיעמום

אם את רוצה באמת להשתעמם תקשיבי לרשת ב זה שיעמום לדוגמא
שרון

סיון b

New member
איכס.....

תודה, אבל אני יושבת לי כאן עם האינטרנט, עם המיילים המגניבים שאני מקבלת, ועם רדיו על גלגל"צ... חיים טובים!

rubber duck

New member
אז יאללה תתחילי להנות

אגב מי מגיש עכשיו בגלגלץ אולי אני אחליף את הבראיין אמדס שרץ לי באם פי 3 בקצת רדיו
שרון

סיון b

New member
כן. שמתי לב....

הוא גם יות מכוער מהאייקון הקודם. איפה הנהלת הפורומים? אני ודרשת בזאת החזרה של האייקון הקודם. גם הידיים קצת עקומות, והחיבוק לא מספיק גדול. האייקון יפוטר לאלתר!

סיון b

New member
האמת שאין לי מושג

מי משדר.... אני רק שומעת שירים יפים מהבוקר.... חיים טובים בחיי טק..... יאלללה סתאם! ברווזוני, בכל מקרה תעבור לגלגל"צ - זה תמיד שווה (במילעיל)....

rubber duck

New member
רשת ג - כשהייתי ילד זו היתה אחלה

תחנה אבל מאז עברו הרבה מיים בירקון
וכיום נו טוב רק אם אין ברירה וחוצמזה בכלל כמעט ולא משמיעים מה שאני באמת אוהב באף תחנה שהיא אז אין ברירה - יש אם פי 3 והרבה רוק
שרון

rubber duck

New member
הם לא שמים פינק פלויד

זה בעיה אני לא עובר את היופם בלי שיין או יו
3שרון

rubber duck

New member
רשת ג - כשהייתי ילד זו היתה אחלה

תחנה אבל מאז עברו הרבה מיים בירקון
וכיום נו טוב רק אם אין ברירה וחוצמזה בכלל כמעט ולא משמיעים מה שאני באמת אוהב באף תחנה שהיא אז אין ברירה - יש אם פי 3 והרבה רוק
שרון

למעלה