ברווזון

Yoni16

New member
ברווזון

אתם יודעים מה? נמאס לי כבר מאנשים שבאים לפה כאילו הם מעל כולם, אומרים לכל אחד מה לשמוע, מקטלגים כל אחד ומנסים להשמע כאילו הם מבינים גדולים במוזיקה. אתה יודע מה A DUCK? אתה אחד מהם, ואתה עולה לי על העצבים. אף אחד לא ביקש ממך לבוא הנה ולתת ``הרצאות`` מוזיקה, טוב? מאיפה לך לדעת מי ``פריק`` כבגדרתך ומי לא? מה, אם אני שומע מטאליקה אני מתלהב? בוא אני יגיד לך משהו, ברווזון קטן מכוער: אני התחלתי לשמוע מטאליקה מלפני 3 שנים, בלי התלהבות בלי MTV - כן! פשוט אהבתי את המוזיקה. מוזר לא? כנ``ל אם מישהו אוהב נירוונה, זה לא אומר שהוא מתלהב. יש אנשים שאוהבים את הקול קורט קוביין, ולא, הם לא מתלהבים. וגם אם מישהו פה מתלהב (למרות שאני יודע ש99 אחוז מהאנשים פה הם לא), אין זכות בכלל לשפוט אותו, גם בגלל שאתה חושב שאתה מבין יותר ממנו במוזיקה. אני מציע שתחזור לעולם שלך, בו כולם שומעים להקות ``טובות``,כולם חושבים שהם מבינים במוזיקה וכולם שונאים נירוונה וקורן. בקיצר, אנשים כמוך. תחזור לאגם ברווזון יום טוב

a_duck

New member
טיפש...

היחיד כאן שנראה כמו מתלהב זה אתה...אתה לא יכול להיגד לי שום דבר חוץ מזה שאני ברווז מכוער שצריך לחזור לאגם...קודם כל אתה לא ראית אותי...וגם הסיפור של הברווזון המכוער לא ממש קשור לשם שלי...ואם כבר אז.. הברווז הסיפור הוא בעצם ברבור שלא נראה כמו אחרים ואחר כך הופך ליפה כמו שאר הברבורים...אז זה לא קשור לברווזים...אתה צריך להגיד הברבור המכוער ולא הברווז המכוער...

Yoni16

New member
50 בלשון?

שמת לב שלא שמתי אמרתי ברווזון מכוער בה` הידיעה נכון? לא היתה לי כוונה להשוות אותך לסיפור. עכשיו נדבר תאכלס. אני לא מנסה להתלהב, אני רק אומר שתחיה ותן לחיות. אם לא מקובל עליך מה אנשים שומעים פה, פשוט לך מפה, אף אחד לא ביקש שתבוא ובטח שאף אחד לא צריך אותך.

Yoni16

New member
קשה נכון?

אז פה יש בעיה. אתה מבין, זאת כבר התנהגות מניאקית. מצד שני, אמרתי לך ללכת רק אם לא תפסיק עם ההטפות שלך. בקיצר תעשה טובה לכולם - תישאר, תעביר ביקורת כמו בןאדם או שפשוט תלך מפה. זה מאוד פשוט. אתה מבין, אף אחד לא רוצה אותך פה איך שאתה עכשיו. יום טוב

a_duck

New member
אני...

אני מביר ביקורת כמו בן אדם...אתה פשוט לא נותן לי...אני אומר משהו על להקה אז אתה ישר אומר שאין לי זכות לרדת עליהם...אז איך אני אמור להעביר ביקורת?

Yoni16

New member
תקרא את זה

תשמע. ברור שבביקורת יהיו מילים שליליות, אבל אתה לא צריך לרדת על האנשים פה, מילא להקות. גם אל תעשה הכללות, גם אם ראית ששומע לימפ ביזקיט, זה לא אומר שכולם ככה. אתה רואה, אפשר להעביר כמה הודעות בלי קללות וכו. נכון? יאללה ביי

a_duck

New member
אתה כאן?

כן כן כן שיהיה....אפשר לדבר בלי לקלל...אבל לפעמים אי אפשר...כמו שאתה לא יכולת להיסתדר בלי לקרוא לי ברווזון מכוער...שלדעתי זה עדיין קשור לסיפור הזה...

למעלה