ברגשות מעורבים

מתרוצצת

New member
ברגשות מעורבים

הבוקר נסעתי לכוכב יאיר במטרה לרוץ את מסלול ה 10 שם. מיד כשהגעתי נבהלתי נורא מהמסלול. אבל זה עוד כלום לעומת הבהלה שאחזה בי כשראיתי את רשימת המשתתפים, בגלל שזה בדיוק מה שהיא היתה. רשימת משתתפים. איפה כל הנשים? ואיפה השם שלי? שאילתי מישהי שעמדה לידי ונראתה מאוד רצינית, איפה כולן? היא הסבירה שבין חולון לתל אביב והעובדה שזה לא מסלול קל הרבה מה'מקצועניות' החליטו לוותר על המרוץ. זה עוד ניחא, אבל איפה ה'לא מקצועיות'? היא הלכה לה לדרכה, ואני הצלחתי למצוא את רשימת המשתתפות. רשימת כל העשר נשים שנרשמו לרוץ את המסלול הארוך. GULP. נלחצתי. נבהלתי. לא רציתי לסיים אחרונה, לא רציתי לבלוט, ואיך אפשר לא לבלוט כשיש כל כך מעט נשים? חזרתי לרכב וצלצלתי לזוגה שאמרה לי משפט מאוד מרגיע ונכון: "את צריכה לעשות מה שעושה לך טוב, ומה שתהני ממנו. אם את לא רוצה לרוץ את העשר, אל תרוצי. או שתרוצי וייקפצו לך כולם. תתייחסי לזה כמו ריצה בפארק". משוכנעת, יצאתי מהאוטו, מוכנה ומזומנה לרוץ 10... והמשכתי ללכת עד מנהל המרוץ, והוא העביר אותי למקצה ה-5. ואתן יודעות מה? מיד הרגשתי טוב יותר. יצאתי כרגיל מקצה המרוץ, ומרגע היציאה ועד רגע הסיום רק עקפתי. סיימתי את המסלול ב 25:10, שזה חד חד חד משמעית שיא אישי וזמן שבאמת לא חשבתי שאי פעם ארוץ, ואפילו מצאתי את עצמי מאוכזבת נורא מזה שלא ירדתי את ה 25. אם רק הייתי מזנקת ממקום טוב יותר, אולי פותחת טיפה יותר מהר... לא שומרת כוח בעליות (ויש שם עליות אחוש...).. אז מצד אחד אני מרוצה מהזמן, מצד שני אני מאוכזבת שלא רצתי מהר יותר. מצד אחד אני מאוכזבת שלא רצתי את העשר, מצד שני - הלו? זו לא העבודה שלי! זה כייף. למה לעשות משהו שהוא לא כייף? אבל מה - גם באתגר יש כייף, לא? אוף. נו שוין. עוד חוויה לימודית.
 
יופי של תוצאה

במיוחד כשמדובר במירוץ עם עליות, אבל גם במסלול שטוח ישנן נשים רבות (וגם גברים!) שאינן מגיעות לתוצאה כזו. יכולת לרוץ גם את המסלול הארוך ואני משוכנעת שלא היית מסיימת אחרונה, היו ודאי רצים-גברים רבים שהיו מסיימים אחרייך, כנראה גם כמה מבין 10 הרצות היו מסיימות אחרייך... לעולם אל תאכלי את הלב על כך שלא רצת מהר יותר.או ארוך יותר. רצת? נהנית? בדיוק לשם כך הגעת לשם. לא תהיי מאושרת יותר (או עשריה או חכמה יותר) וחייך לא ישתנו אם תרוצי את המסלול הזה ב-2 דקות פחות...
 

מור שלז

New member
מלכה../images/Emo47.gifכל הכבוד

מרוץ כוכב יאיר הוא מרוץ קשה!!!
לרוץ 5 ק"מ, ועוד במרוץ כזה זו קריעה אמיתית! אני למשל נמנעת ממרוצים כאלו פשוט מפני שלרוץ כל כך מהר וחזק יכול לגרום לי לפציעה.... אז כל הכבוד לך שהתמודדת עם האתגר! ועשית זמן מעולה - שאפו!
 
מלכה../images/Emo47.gifאיזה יופי של תוצאה

ואיזה כיף שמצאת את הדרך להנות. ובאמת, איפה הנשים? אני יכולה לספר לך על כמה שעבדו היום
האחרות בודאי נחות לפני נייקי....
 

susieada

New member
כל כבוד!! ../images/Emo140.gif

מירוץ מוצלח מכל הבהינות!! You were one of the few women who dared to sign up. You were true to what you wanted to do. You ran a HARD route with incredible success! You are a winner! Kol Hakavod!! A hug, Susie
 

מתרוצצת

New member
ובסוף בסוף...

מסתבר שגם לקחתי מקום שלישי בקטגורית גיל! הפודיום הראשון שלי! (באופן אישי - עם הנבחרת לקחנו מקום שלישי באליפות אירופה דרג ב') זה מדהים. אני חושבת על השינוי שעברתי.. מלשקול 93 קילו ולא להיות מסוגלת לקשור את השרוכים שלי כי לא הייתי מסוגלת להתכופף, לאיפה שאני היום. ואני עדיין מתבעסת שלא ירדתי את ה 25. מדהים. פשוט מדהים :)
 
../images/Emo106.gif וווווווווווואאאאווווווווווו כל הכבוד!

את מזכירה לי את עצמי - איך אחרי השיג לא רע בכלל שהיה לי כעסתי על עצמי שלא עשיתי יותר טוב. זה כל כך מאכזב אבל מצד שני - יש פודיום ראבאק!!! תסתכלי על זה וזה אחלל'ה הישג! הוצאת זמן מצוין. והכי מדליה - על השינוי שעשית בחיים שלך!!! מדהים!
כל הכבוד!!! נעמי
 

אגשית

New member
מזל טוב יקירתי!

איזה כבוד! (ואפשר לומר גם... כבוד לקבוצה, לא? הבאת *לנו*
גביע ראשון) אני מלאת הערכה על הדרך הנהדרת שעשית
 

יעל :-)

New member
מדהימה!!

וואו.. גם מרוץ קשה, כמו שכולן אומרות פה, וגם פודיום!! ולקרוא את השינוי שעברת זה בכלל מרגש ובעל ערך יקר ביותר. תהני ממה שהשגת! מהדרך ומהתוצאות. כל הכבוד!!
 

מיכאלה07

New member
שלום לך מתרוצצת,

איננו מכירות (ואת מה-זה-מסקרנת), הייתי שם, רצתי את מסלול העשר כפעם וחצי כחלק מארוכה 32, זה מסלול קשה ומאתגר- התוצאה שלך נפלאה בכל קנה מידה, את מצוינת, כל הכבוד- כל מסלול 5 אחר יאכל על ידך בלי מלח, את בקלות יורדת את ה25! מסירה את הכובע וגם את הנעליים, יפעת.
 
למעלה