ברגר התבגר

scarlet moon

New member
ברגר התבגר

היי- מזמן לא כתבתי כאן! מה נשמע, כולם? בכל מקרה- קראתי היום בבוקר "פנאי פלוס", ויש שם כתבה על טריט ויליאמס (ברגר מהסרט "שיער", 1979), כי הוא מופיע בסרט החדש של וודי אלן "סוף הוליוודי".... תאמינו או לא, הוא כבר בן 50, אבל הוא נראה אחלה! טוב,אני יודעת שהרבה פה אוהבים את שיער, אז החלטתי להפנות את תשומת לבכם. הנה הכתבה

violante

New member
מצטערת שזה לא קשור...

אבל הייתי מוכרחה לומר: היייייייייי!!!!!!!!! מה שלומך??? חזרתי מ - 10 ימים מדהימים של מתא"ן..!!! זה גרם לי לחשוב המון על התאטרון בחיי ומקומו.. ובאיזה מקום אני מרגישה טוב... וגיליתי המון: אני אוהבת תאטרון חזותי, תאטרון שהוא יותר פיזי וביקורתי, פתאום אני כל כך לא רוצה לשמוע על תאטרון קונבנציונלי שממחזר חומרים של אחרים "אובר אנד אובר".. פתאום היצירה האישית מחומרים אישיים -בימוי, תפאורה, תלבושות, מקום, אווירה, מוסיקה - שעשיתי הכל בעצמי נתן לי לחוש שזאת היצירה שלי! אני לא משחקת את הרמיה מ"חלום ליל קיץ" או את סופי מה"חברות הכי טובות" - זאת יצירה שלי! רק שלי! ואני עושה בה מה שנראה לי! והיא דינמית, משתנה, אין לה טקטס קבוע, היא מגיבה לסביבה, לקהל.. תחשבו רגע.. וטל- אני אוהבת אותך - נדבר! violante

לוסינדה

New member
ספרי לי על זה...

אלו באמת היו שבועיים מדהימים. פתאום הבנתי שאני יכולה להביא מעצמי הרבה יותר, כאשר אני יוצרת את החומרים.

suzzie q

New member
יפעת מה קורה שמחתי לשמוע ממך!

יש לי שאלה אפשר להתקבל למתא"ן בכיתה יב´?

violante

New member
לא... מתא"ן לא נפתח לאודישנים

בכיתה י"ב.. ככל הנראה גם לא נתהיה תוכנית שנתית.. כי למה שאנשים יבואו לסופי שבוע קצרים אם אין את הקיץ שאליו מחכים כולם!! ... למרות שזה עדין לא בטוח.. בנתיים חלקינו מופיעים בתאטרון תמונע ביום רביעי (הקרוב) בערב, יש ארוע של מתא"ן בכלל - של כל התחומים, ותחום התאטרון מקבל 40 דקות בערך להציג את עבודותיו.. כך שזה הולך להיות ממש מוצלח! וכיף.. איך באורנה פורת? אני כרגע אצל דבורה מילר בצוותא.. היא במאית טובה אבל כל כך מקובעת.. המתא"ן הזה גרם לי לחשוב כל כך הרבה על הקבוצה שאני נמצאת בה.. וכמה שזה תורם כשאתה מתחבר עם האנשים בקבוצה, והם לא רק פרטנרים באמפרוביזציות.. violante

suzzie q

New member
מוזר כי חברה שלי שנמצאת שם

אמרה שאפשר להתקבל ליב´ זה פשוט אומר שאני אהיה שם רק שנה אחת....

scarlet moon

New member
../images/Emo24.gifviolante ולוסינדה

אני שמחה מאד לשמוע ששתיכן נהנתן מאד! חוויות חדשות וכל זה...דיבורים ממש מקצועיים על תאטרון (ג´י, אני מרגישה ממש לא ברמה שלכן..) וכיף בכלל. יצירה חדשה, כלומר, חומר שאתה בעצמך יוצר זה סוג שונה של סיפוק.. כאילו, מה שאמרת בקשר לזה שאת לא מתחברת (או שלא הבנתי נכון) ללשחק את סופי מ"החברות הכי טובות" או את הרמיה מ"חלום ליל קיץ"- עם זה אני לא ממש מסכימה. כי עצם זה שאת משחקת דמות כתובה, את מכניסה לא את הפרשנויות (אינטרפטציות) האישיות שלך ובעצם זה גם סוג של יצירה, כי את מעמידה דמות חדשה... ענבל ספרה לי דיי בשטחיות על הקטעים שלכן. אני אשמח לשמוע ביותר פירוט. אני מאד מאד שמחה שנהנתן!!! אה, ובגלל שאני מתלהבת שאני מצליחה סוף סוף לשלוח קבצים לפורומים, הנה הציור שלי של אפונין, כפי שאני רואה אותה, כמובן... נראה לי מתאים לפורום מחזות זמר
אוהבת המון,

suzzie q

New member
היא טיפה דומה לך לא?

עם העיניים האלה והמבט הזה והשיער....

scarlet moon

New member
כן,

אומרים לי הרבה שהדמויות שלי דומות לי. נו, טוב, אני לוקחת את זה רק בתור מחמאה!

לוסינדה

New member
הי טל../images/Emo176.gif

אני חוזרת ואומרת מה שכבר אמרתי עשרות ומאות פעמים... את מציירת מדהים. אני אשמח לראות את הציורים במבט מקורב... בכל אופן, בקשר למתא"ן. מתא"ן באמת פתח לי המון דלתות וגרם לי לחשוב יותר על הכיוון התאטרלי שלי... למעשה התגלתה בפני עוד אופצייה. אני לא שוללת את התאטרון הקונבנציונלי, אולם אני מאמינה שגם אליו יש לפנות בגישה יצירתית. הכוונה היא לפתח אותו, לתת לשחקן לבטא קצת מעצמו, לפלפל את הדמויות בדרך שהיא יותר אינדוודואלית ומיוחדת. הבעייה שלי, שהבמאית שלי חולמת שאני אשחק את התפקיד הנוכחי שלי בדיוק אבל בדיוק כמו שהיא מציירת לעצמה. היא מסרבת לקבל כל פירוש שאני או חברתי לדיאלוג מעונינות להביא. ואני מדברת פה על פרטים קטנטנים- איך הדמויות מדברות, תנועות הגוף המדוייקות, הכל! ואז קורה ואני בעצמי שואלת אותה שאלות מטומטמות לגבי הדמות על פרטים קטנים שאמורים להתבטא במשחק בצורה אינטואיטיבית. אני פשוט כל כך פוחדת מהביקורת הקוטלת שלה, שגם אני יורדת לפרטים. זה הגיע למצב שעצרתי חזרה באמצע והסברתי לה עד כמה אני פגועה... למעשה, במשך השנה ירד לי הבטחון העצמי שלי במשחק בהדרגה. אפשר לומר שהחופש יצירה שנתנו לי במת"אן מאוד עזר לי להחזיר את האמון שלי בעצמי, כי בפעם הראשונה אחרי כמעט שנה, הרגשתי שאני יוצרת, ושאני ממש נותנת מעצמי על הבמה. בקבוצה בה אני נמצאת במשך השנה אני מרגישה סגורה גם אומנותית וגם חברתית, וזו בעייה שאני מנסה לפתור בימים אלו. בקיצור טל, זה לא שאני לא יכולה להתחבר לטקסטים כתובים, או לשחק אותן, זה לא שאני נגד תאטרון קונבנציונלי, אבל אני בהחלט חושבת שהשחקן, מתוקף תפקידו חייב לתרום מעצמו לקונספציה. הבמאי צריך בשיתוף פעולה עם השחקן, כי אין דבר יותר מעצבן מלעבוד עם במאי מקובע. הדוגמא הכי טובה שאני יכולה לתת לך, זה הקטע שהכנו לבגרות. טלוש, אוהבת אותך ותהי בקשר

scarlet moon

New member
אם כבר ציורים

הנה ציור שלי שמבוסס על השיר "לבדי" מ"עלובי החיים".. כמובן שאלו לא מריוס ואפונין, אלא דמויות אחרות, אבל זה בעצם הגירסא שלי לאיור של השיר..

actress

New member
אם זה לא קשור בואו אליי ותספרו אנשי

ם ישמחו לקרוא על זה כי זה אומנויות הבמה.

למעלה