ברגעי בדד

mr_lonely

New member
ברגעי בדד

לעת ערב, בטרם יחשיך יום, אראה דמותך מולי, כבחלום. מחייכת, כבאותה תמונה באלבום. ושוב יציפוני גלי חום, כמו אז, באותם ימי תום. ברגעי בדד, בטרם שקיעה, אביט לעבר אופק מאדים. אדע שאי שם במרחקים עומדת את כמוני בשממה, משקיפה לעברי בדממה.

../images/Emo12.gifתשמע...

אני חייבת לחמיא לך שאתה בגילך המופלג (100) כותב כל כך יפה כל כך נוגע ואני שואלת את עצמי כך סתם מתוך סקרנות היא הצליחה להיכנס לך לנשמה כל כך שגרמה לך חור ענק שם? כאילו זה יפה זה קסום בעיני שאנשים מצליחים להתאהב בצורה כזו זו מתנה משמיים, אבל צריך לדעת לא לשקוע צריך לקום ולהמשיך הלאה..

mr_lonely

New member
ומצד שני כל יום יכול להיות היום....

האחרון...נכון ? והנה...גם את במילה אחת טובה במחמאה אחת סמויה נגעת לי...בדיוק שם והרחבת עוד קצת את החור...הענק ממילא... ואני אוסיף כאן מתחת שיר ישן שמראה הכל...בזוית קצת אחרת...

mr_lonely

New member
הצילי...

אתה כל הזמן כותב שיר לזו ושיר לאחרת והרי ידוע שאין עשן בלי אש. אמרה ושתקה... זו רק כתיבה, זו רק שירה. ענה כמתגונן ושתק... לא הבינה שכל השירה וכל האהבה מקורה מאהבתו האחת והיחידה...אליה. לא הבינה שבים הוירטואלי מסביב היא החיבור היחיד לקרקע המציאות. *** לא הבינה אז... ועדיין....

היית רוצה שהיא תבין?????

אולי כדאי שתגיד לה, אולי כדאי שתניח לה, למה צריכים לעבור חיים שלמים עם מישהו שלא אוהבים???? למה צריכים ללכת עם ראש תקוע באדמה ולהרגיש שכל הזמן מישהו מנסה להטביע אותנו ואנחנו מנסים לעלות כדי לקחת מעט אוויר לנשום, אני חושבת שאנשים שמתחילים קשר כזה יש להם אומץ, הם צריכים להיות כל כך בנויים לסאגות האלה בחיים, לאיבוד השליטה שיכול להיות כל כך מסוכן, לדעת שייתכן מאוד ותישאר עם לב שבור בידים לא תוכל לשוחח על כך עם אף אחד תרגיש שאתה יכול להתפוצץץץ, יש רגעים שתרצה לצרוח את שמה ולומר כמה אתה אוהב אותה כמה היא ממלאת את חייך כמה נשמתך כואבת כשאתה צריך להיפרד ממנה, כמה היית רוצה כשאתה איתה מחבק אותך מבקש אלוהים בבקשה תעשה שהרגע הזה יעצור שישאר לנצח, לקחת את הסיכון שאתה עלול פשוט למות כן למות מאהבה אליה. לא יודעת נראה לי שבלבלתי אותך בעצם גם אני בעצמי כל כך מבולבלת

mr_lonely

New member
אחרית ימים

בשתיקתה שמעתי זעקה, מהדהדת באזניי בדממה. עיניה עצומות לרווחה מביטה...לא מביטה... ואני רואה את כל הסימנים, אותות של אחרית ימים.

mr_lonely

New member
רק אל תיכנסי לקריז, אבל...

שלחת לי משהו...וזה נעלם....יכולה לשלוח שוב ? בבקשה !

חושית

New member
אולי פעם

היא אכן תבין שכל המילים הנפלאות האלו מיועדות לה ואז... כבר יהיה קשה להחזיר את הגלגל לאחור שיר נפלא, לונלי בוקר נהדר לך

mr_lonely

New member
ימי התום

תמו ימי התום, מופיעים רק בחלום. ורק זכרון שהולך ונמוג נותר מימים שקדמו להיום. תמו ימי התום ודומה שלא היו מעולם, אנו היינו התמים ואיננו עוד... תודה רבה לך !
"היפה הבית בעינייך ? היפים הרהיטים ? "

חושית

New member
ימי התום

אכן תמו ימי התום פעם הינו ילדים ראינו הכל בגוונים ורודים עכשיו המבט השתנה טעמנו אכזבות נשאר טעם מר מטעימות אז מה נשאר?

mr_lonely

New member
משקפיים...

אריק איינשטיין שר : "אל תרכיבו משקפיים לא קודרות ולא שמחות הסתכלו בעיניים בעיניים פקוחות ! " אם נצליח לעשות זאת....דייני ! בוקר טוב !

למי אתה כותב?

פעם מישהו היה כותב לי כמה געגועים לתקופה ההיא איזה כיף היה לחוות הפתעות כאלה היום כבר אף אחד לא כותב לי למרות שאותו אדם עדיין לצידי מתגעגעת, כל כך..

mr_lonely

New member
כן...זה חלק מהעסק...

ולי ... אף פעם... כלום... אינו ברור מאליו...מבינה ?

בטח מבינה ../images/Emo9.gif

הלוואי ולא הייתי ברורה מאליה הלוואי וידעתי מה הולך לקרות הלאה הלוואי ויכולתי להיות בטוחה באהבתו הלוואי ולא הייתי צריכה להצדיק את היותי איתו הלוואי ויכלנו פשוט לאהוב כמו פעם הלוואי

mr_lonely

New member
לו...כי...אז...

לו.... מילה כל כך קטנה..... ומכילה בתוכה כל כך הרבה.... כי אז... עוד צמד מילים קטנות.... עולם ומלואו .... חיים ומוות אהבה שלמה והכל תלוי בשלוש מילים קטנות שני אותיות...כל אחת...

למעלה