ברגעים הכי שמחים

מאיה ה

New member
ברגעים הכי שמחים

למה תמיד ברגעים הכי שמחים מחלחל לו העצב והצער נאגר בפנים? יום האהבה בא, יום המסמל את החיים והשמחה. ובמקום כל זאת, אני מרגישה בדידות וחוסר אונים כאילו יושבת, לוחצת ומוחצת לי אבן, שם בפנים. למה אני לא יכולה לשמוח כמו כולם לפתוח את עיניי ולהנות מין העולם?

מאיה ה

New member
ואולי זו התשובה...

מי שלא ידע מי שלא ידע מהו צער לעולם לא יבין מהי השימחה מי שלא ידע כאב לעולם לא יבין מהי הרווחה מי שלא חש בבדידות לעולם לא ידע פרושה של ידידות מי שלא ידע בכי לעולם לא יבין מהיכן בא החיוך מי שלא הרגיש מהו כעס לעולם לא ידע פרושה של מחילה מי שלא טעה בחייו לעולם לא ידע מהי הדרך האחרת מי שלא ראה מול עיניו את המוות לעולם לא ידע מה מציעים לו החיים ומי שלא ידע מהו חלום לעולם לא יבין מעיין בא החלום. ואולי, כדי להרגיש את יום האהבה, קודם עלי למצוא את התקווה?

PoshKale

New member
תקווה

תמיד צריכה להיות בתוכך....בכל רגע בחיי. כל עוד נשמת אפך בך...בכדי שהניצוץ לא יכבה.

מאיה ה

New member
פוש...

מכיר את הבדיחה על אור ``כבה וניכבה``? לפעמים אני חושבת שזה מה שיש לי שם ביפנים. אחרת, מאיפה יכול לבוא כל כך הרבה יאוש? מאיה

PoshKale

New member
היאוש יכול

לבוא מיתר ציפיות. אל תצפי להרבה, פשוט תחייכי את החיים, תהני מהרגע ומה שיגיע יגיע. ותגידי תודה על החיים, על אנשים שאת מכירה. על כל דקת חיוך. כי אחרי הכל...תמיד יכול להיות יותר גרוע.

PoshKale

New member
תיקון טעות

תחייכי = תחיי. התכוונתי לחיות והיה לי בראש לחייך... חחח, חייכי המון !

מאיה ה

New member
תיקון טעות

במשפט האחרון: מעיין בא השלום. שלום טיירון, שוב קפצתי לבקר. היה לי קצת לבד. מקווה שאתה לא כועס. מאיה

tairon

New member
מאיונת היי

קודם כל שם תסתכלי עמוק עמוק ישנה השמחה אל תחטטי לך בנשמה אני מאמין שיש לך חברים שאת אוהבת משפחה וזה חג אהבה לכולם

Mrs.Dvash

New member
מטבעי אני פסימית

כמעט מאז שאני זוכרת את עצמי העצב הוא חלק בלתי נפרד ממני. ישנם דברים רעים שטבועים בתוכי ללא יכולת לצאת... או כך לפחות חשבתי. מאיה - זה בא משום מקום, זה בא כך פתאום. את יכולה לדפדף קצת אחורה בפורום ולראות הודעות שלי של עצב וצער וכאב וסוף העולם. ופתאום הכל השתנה. לאט לאט אני מתחילה לחייך, והכי כייף שזהו לא חיוך מזוייף. לאט לאט אני מתחילה להבין, שאולי הדברים לא טבועים בי כ``כ עמוק וחזק כמו שחשבתי, והכי כייף זה שאני מאמינה בזה בכל ליבי ולא עונה כלאחר יד ``כן כן נכון אתם צודקים, השמש מאירה ויופי לי בחיים``... מאיה - זה יגיע מתישהו, איכשהו, אין לי הסבר אבל תחכי, תחזיקי מעמד כי זה ממש שם בפינה את רק צריכה לפתוח את זרועותייך ולקבל את זה.

מאיה ה

New member
יבוא מה?

אני לא יודעת מה אני מטיבעי. אני רק יודעת שיש שם הרבה רגעים של כאב ושל יאוש. אני מכירה את תגל מפורום אחר, אבל אני ניפעמת כל פעם לקרוא את מה שהיא כותבת כאן. איך שהיא (כן - את, תגל!) מצליחה לשפוך הכל, את כל הקושי החוצה במילים כל כך יפות. כל השנים אני אגרתי בפנים המון כאב, ורק עכשיו התחלתי להוציא אותו. אבל ההרגל הזה-לדחוף הכל פנימה עד שכבר לא רואים את האור, עדין קיים בי. הכי קל לי לפנות למישהו אחר שקשה לו, ולנסות לעזור לו. ככה הכל נידחס עוד יותר פנימה ואני יכולה להתעלם ממנו כאילו הכל בסדר. ואני מפחדת לפתוח קצת יותר מידי, כי מי יודע מה יצא משם. מעיין ``תיבת פנדורה`` שעטופה כולה במאות חבלים סבוכים וקשורים. אז אני יכולה לחייך, ולהגיד שהכל בסדר. אבל אני יודעת שמתישהו זה יתפוצץ לי בפנים. ולא במינונים קטנים כמו בדרך כלל, איתם אני יכולה עוד איכשהו להתמודד, אלא בבום גדול שיהרוס ויחריב הרבה אותי, והכי מפחיד - את הקרובים לי. אני כל כך לא רוצה לפגוע בהם. ואני ממשיכה להחזיק מעמד, כי איזו ברירה אחרת יש לי? זה לא בא מתוך רצון. זו מה שניקרא ``ברירת מחדל``.

Mrs.Dvash

New member
תתפלאי

אני בדיוק אותו דבר. כאן בפורום כולם מכירים את תוך תוכי. בחוץ, אף אחד לא מכיר, מכירים את המסיכות שאני שמה על הרגשות שלי. לחכות למה את שואלת? לחוכת לאושר, לחכות לאהבה, לחכות להקלה שתבוא כי היא תבוא.

Mrs.Dvash

New member
מאיה

הדברים שעשיתי מתוך יאוש, הרמות שהגעתי אליהן מתוך כאב הן אכזריות ונוראיות וחבל לי שיש עוד אנשים שעוברים וחיים את אותם מצבים. אין לי דרך, אין לי רפואה - הלוואי והייתה הייתי מושיטה לך אותה בשנייה. שנים על גבי שנים שומרת הכל בפנים. כמו שאמרת הכי קל ללכת ולשמוע ולעזור למישהו אחר ולהתעלם מעצמי. זה הורס ופוגע וזה ארסי. מאיה - לקח לי המון זמן, ותראי גם את זה אני לא עושה במלואו. כאן אני נפתחת בתוך חומות העולם הוירטואלי אבל לא תמיד בעולם המציאותי. זה קשה להדהים אני יודעת. אבל זה מגיע, ההקלה מגיעה, לא הייתי אומרת לך זאת שוב ושוב מבלי להיות בטוחה. ואני בטוחה מאיה כי זה מה שאני חווה עכשיו מיום ליום קצת יותר.

למעלה