ברגעים אלה ממש

gs1234

New member
ברגעים אלה ממש

יש את פסטיבל Wasted בבלקפול. השנה אני לא שם, אבל בינתיים שבעה אנשים כבר נעצרו ע"י המשטרה, אז אולי אני מפספס משהו.

Xcore

New member
כבר לא קוראים לזה wasted

שינו את השם ל-rebellion. ה-wasted האחרון היה שנה שעברה ב 2006 אבל בעיקרון זה אותו דבר. והפסטיבל נגמר כבר לפני יומיים ב-12 אבל קבלו כמה להקות השתתפו:

itaikuskus

New member
סלייד? אתה רציני?

מה הם עושים שם? לא ידעתי שהדמד מופיעים... נראה טוב, חוץ מהיום השני, הוא נראה מעפן לגמרי.

gs1234

New member
ואו

תודה על הפלייר... ממש פספסתי בגדול... הנה הפספוסים שלי השנה. קודם כל Penetration, להקה שאני אוהב כבר 30 שנה ויש לי תקליטים נדירים שלהם. אולי הייתי מתאמץ לנסוע אם הייתי שם לב שהם שם. את הקז'ואלטיז אני ממש אוהב (אני יודע שאיתי לא, סו ווט?) ובהחלט פספסתי אותם. במקרה שלהם החוויה היא גם ויזואלית. צ'ז ודייב בסדר. אף פעם לא הצחיקו אותי יותר מדי, אבל הייתי נותן להם צ'אנס. קונפליקט אדירים. פספוס עצום. את מדבול גיליתי רק לאחרונה, ואני די מחבב את ההארדקור-נוטה-למטאל שלהם. פספוס. ה-Dwarves בסדר ולא יותר מזה, לדעתי. לא פספוס. ה-Ruts היו להקה אדירה, ומעניין לדעת אם הם הצליחו לגלות סולן שיש לו קול עם אישיות ועוצמה כמו מלקולם אוון. אם כן (ויש לי הרגשה שכן) אז זה פספוס. סאביומנס - אנרכו פאנק טוב. פספוס אמיתי. The Beat - סקא ישן שאני ממש אוהב. פספוס רציני. בבמה האקוסטית יש כמה אטרקציות כמו John Cooper Clark, Alabama 3 ומה עושים שם The Animals??? חץ מאלה (וסלייד כמובן) יש המון דברים שנהניתי מהם בשנה שעברה ולא הייתי מתנגד לראות שוב (ושוב) כמו Fire Exit ו-Reazione ... בקיצור - בשנה הבאה אני שוב שם!!!

Xcore

New member
בקשר לקז'ואלטיז

בכל ההופעות האחרונות שלהם בשבוע שבועיים האחרונים וגם בפסטיבל בבלאקפול הם הופיעו בלי הסולן ג'ורג' שנאלץ לחזור לארה"ב עקב מות אביו.....

itaikuskus

New member
וואו ,גם הלורקרז יופיעו שם

מוזר שלהקות כאלה ותיקות כמו הסטראפס והלורקרז כתובים בכזה קטן. מעניין איזה במה הייתי בוחר מבינהן (בבמה של הסטראפס יש גם את הוייברייטור שזה מעולה). מה שמטורף בהופעות האלה זה לראות כמה להקות שרדו את ה30 שנה האלה (לפעמים יותר).

skinheadil

New member
השנה אתה לא שמה..

ונעצרו כבר אנשים.. תגיד ילד התחלתה לצאת להוליידיז שהייתה בן 8? כי אתה לא נשמע יותר מ 11

למעלה