ברברים נמאסתם

ברברים נמאסתם

גביע המדינה - הגביע שמסמל כ"כ הרבה - לא זוכה לכבוד רב. ל-ONE נודע היום (ראשון) שמחזיקת הגביע היוצאת, בני-סכנין, החזירה את הגביע להתאחדות לכדורגל כשהוא חבול ושבור. הקבוצה של מאזן גנאים השיבה את הגביע כדי שזה יוענק למכבי ת"א או מכבי הרצליה במשחק הגמר שייערך ביום רביעי באצטדיון ר"ג. בהתאחדות כעסו מאוד על המצב שבו הוחזר הגביע ובתחילה הוא אף הוחזר לסכנין. אלא שהיו"ר, איצ'ה מנחם, התעקש לקבל את הגביע הישן ומיד הזמין גביע חדש - כזה שיכבד את המעמד. איצ'ה אישר את הידיעה ואמר ל-ONE: "הודיעו לי מההתאחדות לכדורגל שסכנין החזירה את הגביע שבור כי הוא נשבר להם במהלך החגיגות - מאז הם לא תיקנו אותו. מישהו בהתאחדות אמר להם שהגביע נשאר אצלם אבל דרשתי אותי מיד ובו זמנית הזמנו גביע חדש שיהיה מוכן עד יום רביעי". יו"ר ההתאחדות היה אופטימי באשר לסיכוי לקבל גביע חדש השבוע: "אני מאמין שהגביע יגיע בזמן. אני גם מאמין שבסכנין לא שברו בכוונה את הגביע". יו"ר סכנין, מאזן גנאים, אמר ל-ONE: "האמת, שהגביע הסתובב בכל החפלות במגזר הערבי. לא היה כפר ערבי שהגביע לא כיכב בו. האמת, החזרנו אותו קצת שבור וקצת עקום. ניסיתי לתקן ואמרו לי - אין לו תקנה. מחר אני אחזיר את השבור וההתאחדות ידאגו לגביע חדש ליום רביעי". סואן עם הגביע לפני שיצא למסע חפלות יש לציין שגם בשנה שעברה היתה בעיה עם החזרת הגביע - היו אלו הפועל ר"ג ושחר כדורי שטענו שהוא נהרס בתאונת דרכים. עוד גביע שהתפרק בשנה האחרונה תחת נטל החגיגות הוא גביע היול"ב שהגיע ארצה עם הפועל י-ם ולפני המשך החגיגות בבירה היה צורך לשלוח אותו לריתוך.

יוֹאב

New member
ואיך זה קשור לפורום?

או למפלגת העבודה? או לפוליטיקה בכלל?

st dragon flame

New member
מה?!

מה בדיוק הקשר?! הם עשו את זה בגלל שהם ערבים? או שזה בגלל שהם מוסלמים ברברים ולא מפותחים? אם הם היו קבוצה יהודית גם ההית מפרסם את השטויות האלו?

יוֹאב

New member
שמת לעצמך רגל, רואה נסתרות

בסוף הכתבה תראה מה כתוב... "יש לציין שגם בשנה שעברה היתה בעיה עם החזרת הגביע - היו אלו הפועל ר"ג ושחר כדורי שטענו שהוא נהרס בתאונת דרכים. עוד גביע שהתפרק בשנה האחרונה תחת נטל החגיגות הוא גביע היול"ב שהגיע ארצה עם הפועל י-ם ולפני המשך החגיגות בבירה היה צורך לשלוח אותו לריתוך..." ברברים היהודים האלה, אני אומר לך... כל מי שהפך לאוהד הפועל ירושלים, עיר בירת ישראל היהודית, צריך להבין טוב טוב לאן הוא נכנס...

בדיוק

גם הם ברברים אם יוכח שהם גרמו נזק בכוונה תחילה לגביע צריך להעיף גם אותם בקשר להפועל י"ם הגביע משלח רק לריתוך בעוד שבסכנין הוא הוחלף לגמרי

יוֹאב

New member
אוקיי

אז הסכמנו שברברים יש גם אצל היהודים? אתה יודע מה זה נשלח לריתוך? זה אומר שהוא פורק לשני חלקים. סכנין שברו רק את הידית... עדינים יחסית להפועל ירושלים.

אשרת

New member
חייבת חייבת חייבת

לשאול אותך... מה דעתך על ההפסד של הקבוצה באדום לירוקים בפיילפור?

אשרת

New member
אתה גם שוכח...

את הנזקים שאוהדי ביתר ירושלים בכדורגל נוהגים לעשות למושבים באצטדיון ולרכבים של אוהדים מקבוצות אחרות, ולאוטובוסים של הקבוצה היריבה ואפילו לקבוצה של עצמם! קבוצה נוספת של ברברים.

מה שאת שוכחת

זה את המכות שהיו בניוקאסל, את האגרוף לפנים שקיבל השופט ששכחתי את שמו כרגע (נראה לי אסף קינן) שלא לדבר על קבוצות ערביות בליגה שכל משחק שאין בו פצועים זה נס מלמעלה

אשרת

New member
אתה נורא מצחיק.

אתה מצדיק אלימות אחד על ידי אלימות אחרת. נורא בוגר. בעוד שאחרים מקיאים את האלימות משני הצדדים , ומראים לך את החד צדדיות בהודעה שאתה העתקת שוב , אתה שוב פעם ממשיך עם החד צדדיות. לאלימות - אין מקום בספורט. נקודה. לא משנה מאיזה צד זה מגיע, אם זה הצד הערבי ואם זה מהצד היהודי. קפיש?!

אשרת

New member
כמובן.

אף אמרתי זאת גם בהודעה הקודמת שלי. אני פשוט חושבת שלאלימות, ולא משנה מאיזה צד, אין מקום בספורט!

בטח שאני מגנה את שואת הארמנים

אבל מה קשור? מאיפה הבאת את זה בינתיים נרצחים פה יהודים וזה הרבה יותר חשוב לי

shay or eli

New member
למה?

כי התסריט המטומטם הזה שחוזר כל כך הרבה בתפוז (טרול כלשהו דורש ממשתמש אחר לגנות איזו תופעה שברור מאליו שהוא נגדה ושלא סביבה הויכוח, ואז או שהמשתמש מוכרז כ "מסרב לגנות את..." או שהוא מוכרז כ "מגנה בלשון רפה את...") - ממש מתחיל להימאס עליי. אגב, הגינוי שלך את שואת הארמנים הוא מאוד רפה ולא משכנע.

patch8

New member
אז איך אתה רוצה שמישהו יגנה את זה?

מה רע ב-"אני מגנה את שואת הארמנים"?

shay or eli

New member
צריך להראות יותר רגש.

מה עם להקליט את עצמך בוכה על שואת הארמנים ולהעלות את זה לאינטרנט
זה לא מספיק עצוב בשבילך
אתה פשוט לא אנושי...

למעלה