ברברה....

דור6

New member
ברברה....

דיברנו בטלפון והיא אמרה לי פשוט שאני יודע תשיטה ושאני יפסיק לבלבל את עצמי ואמרה לי גם שאני צריך להפסיק לחשוב כל היום על הדיבור זה לא בריא לי וזה גם מחריף את הדיבור לרמות יותר קשות.ובעצם אמרה לי להתחיל לחיות כאדם נורמלי ולדבר עם כולם ובעצם לשים זין על כולם ולגמגם ולא לתת לגימגום לגרום לכך שהעבודה היחידה שאני יעשה תהיה פיזית כי אני מפחד להתמודד עם דיבור....עכשיו לשים זין .......זו הנקודה המכריעה בחיים שלי לדעתי כל בן אדם מגיע למעין נקודת מפתח בחייםשבה הוא מבין שאם משהו לא יעשה החיים שלו לא ישתנו או יהיו אומללים וזו הנקודה שלי.אבל הנה זוכרים שסיפרתי לכם על ההיא מהכח אדם שפעם ביקשתי תטלפון היא ניפנפה ,שבוע אחרי זה נתנה לי תטלפון ואחרי זה סיננה אותי?אם לא אז עכשיו אתם יודעים בכל אופן אחרי 3 חודשים של הפסיכומטרי חזרתי לכח אדם לגמור עם המועדפת.והיום למשל דיברנו וגימגמתי באחת השיחות ממש חזק וזה הזיז לי חבר'ה ......אני מנסה לשכנע את עצמי שזהו היא לא רצתה אותי אז ואנחנו רק ידידים(ניפנפה ,נתנה תטלפון,ניפנפה אבל ניפנפה בגדול...)וזה כואב לי ...אוףףףףף איך מנתקים את זה איך אני אהיה כמו חבר שלי אלעד שמגמגם ושם פס על כולם ,אבא שלי שגיגמם פעם כמוני ויותר מגמגם היום קל מאוד ויש לו הרבה בטחון והוא משתין על כולם בקטע של הבטחון ורק אני חסר בטחון

kobbar

New member
../images/Emo24.gif

דור אני עוקב אחריך כבר מלא זמן, קובי, זוכר אותי מהאייסיקיו?? ניסיתי לשדך את אחותי קיצר, אני חושב שאתה צריך לתרגל כמה שיותר דיבור, זה הדרך היחידה, תעבור לעבודה אחרת, עזוב את הפיזית. זה יותר חשוב מהכסף, הצבירת ביטחון. עם המשמרות, אתה תראה שתוך כמה שבועות תרגיש הרבה יותר טוב, זה תהליך שנבנה.

מצד שני, הגימגום מסנן עבורך את

כל הבחורות הפרימיטיביות וחסרות הסובלנות. אתה, לא תמצא את עצמך לעולם נשואי למישהי שאין לה סבלנות לתחביבים שלך או שאין לה סבלנות לשמוע על הצרות שלך... קראתי פעם את spiral cage של אל דייויס (תסלחו לי על האיות). הוא כותב על חייו כאדם עם לקות תנועה. הוא מספר שכנער, אף בחורה נורמלית לא רצתה לצאת איתו. הוא הגיע למסכנה שאם נורמלי פירושו צר אופק ומשעמם אז זו ממש הקלה שבחורות נורמליות בורחות ממנו.

לא וגם אי אפשר להשתמש בהקראה

אלקטרונית כי האותיות אינן מודפסות אלא כתובות ביד. מצד שני, זה קומיקס עם הרבה תמונות ומעט מלל.

דור6

New member
אתמול עבדתי כעוזר נהג היינו בקניון

בקריית שמונה ובחיפה וואו ,כמה כוסיות!!!!!!!!!!לא יאומן,בכל אופן....מה עוזר לי שהכוסיות לא הורידו תעיניים ממני במילא לא עשיתי כלום.אני מרגיש כמו אפס אפס מאופס ככה אני מרגיש כבר ואני שבוע הבא ביום שלישי הבא ליתר דיוק בן 22.ובנוגע אליך KOBAR מה קורה אחי?הכל טוב??זה נראה לך כזה קל אבל תצא החוצה לכמה זמן ותלך לראיונות עבודה ותראה ש 50 אחוז לפחות מהג'ובים חסומים בגלל הגימגום 50 אחוזים לפחות....זה קל להגיד תעזוב את הפיזי ,ויש בי כל כך הרבה יותר ממוצע 104,חכם הולך בעזרת השם באוקטובר הבא לאוניברסיטת בן גוריון.....אבל מה מגמגם ולבינתיים אני מרגיש שהחיים שלי תקועים.....אני כל שנה אומר השנה זו השנה שתהיה לי חברה שיהיה לי טוב שאני יהנה מהחיים אבל לבינתיים אני לא נהנה מהחיים בשיט!אני חוזר על זה שבוע הבא אני בן 22 !!!כבר לא ילד....אני מנסה להתגבר על הבטחון אבל זה קשה עם הסביבה אני מדבר הנה הייתי אצל יועץ למכללה שעושים בה בגרויות כי רציתי לשפר ל 5 יח"ל במתמטיקה ודיברתי נתקעתי לפעמים הרבה.....לא בצורה מטורפת אבל נתקעתי.אצלי הגיגמום זה עיוות של המילה.זה כבר לא כמה שניות או דקות .קיצר מה אני אגיד יהיה טוב.......

למעלה