ברברה סטרייסנד

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
ברברה סטרייסנד

נפרדה מאמה לעולמים...... ולמה אני מביאה את הכתבה? בת דודתה של אימי (אישה בגילי) נשואה לרודי שטרייזנט. רודי הוא אחיינו של עמנואל שטרייזנט. עמנואל, היה אביה של ברברה סטרייסנד... גם שמה היה פעם, שטרייזנט. בהוליווד משנים שמות...יהודיים לאמריקאיים. שלא תגידו שאין קשר ביני לבין ברברה!!! והיא, עדיין שרה........אני כבר לא.........
P

הכרתי בחור ששם משפחתו...

...הוא הון, שזה שם יהודי "חוקי", הון, ממון וכד´... אז מי אנחנו מכירים בהוליווד בשם זה?...כן, גולדי הון...מסתבר שהיא דודה שלו...

אטיוד5

Active member
סופסוף מבינים מאיפה הגיע ...

קולך הערב והנפלא.
ואם כבר נפלאות, מה שתמיד הפליא אותי בברברה זה שני דברים: - הכיצד האף שלה הפך לסמל מסחרי חיובי? - איך זה שקול הדיבור שלה כזה ניה-ניה-ניה מעצבן וקול השירה שלה באמת נעים לעורי תוף?

כלל לא מפליא

שהרי ברברה סטרייסנד לא בנתה קריירה על "פרצוף" אלא על איכויות קוליות ה-second hand rose שלה מרטיט כל פעם מחדש. וחוצמיזה למדתישכשאתה מתייחס למוגבלויות שלך בצורה בריאה - האנשים מקבלים אותם גם. זמרת נפלאה חבל שכבר לא מוציאה חומר חדש. כנראה שהתעייפה.

magy

New member
למה להמציא חומר חדש?

אם היא מקבלת לפחות מיליון דולר על הופעה קלילה.....לכבודו של קלינטון... או אירוע חגיגי אחר.....? היא הפכה למונומנט, היא כבר לא זמרת..... היא מבאי ביתם של נשיאים ושועי הארץ המובטחת ההיא.......

עיניים

New member
../images/Emo141.gif ומי אמר שלא??????

רק באוקטובר האחרון (2001) הוציאה ברברה סטרייסנד את אלבומה ה- 57 (!) "cristmAs memories". ואגב, את האלבום הזה הוציאה סטרייסנד בהקדישה אותו לזכרו של סטפן ווייס, בעלה של אופנאיתהצמרת הניו יורקית Donna Karan שנפטר ביוני האחרון. ככה עושים חברים טובים,,,

magy

New member
תודה על העדכון, וחג שמח , שוב

עם טילים בצפון, וחיילים בעומק שטח האוייב......ממש חג........ וגשם סוחף בחוץ, ברקים ורעמים שמטעים לחשוב, שיש הפצצה.... הפסקות חשמל קטנות....שמרביצות למחשב.... חג...... מין אווירה של יום זיכרון....יותר מחג.... לכן, מחר, חובה על כולם, להכנס לרשת גימל ולהקשיב קצת לשירים להעלאת המורל ומצב הרוח...... רצ"ב לוח השידורים, (הכנתי קלטות)

שקדי

New member
והכי הכי חשוב......כמעט.........

לאור המצב החשוך......מבחינת הביטחון והגשמים לא לצאת מהבית אם לא מוכרחים..... ולהיפגש כאן כשהמחשב וגימל בינינו קבענו?????? חג שמח.....אפשר עוד לאחל דבר כזה???? והמון שקט......

למעלה