ברבור פרא אחד! תעלה לפורום את תסריט הפרק המבורגרי הקטן בטירוף! בקשה! היי אורי!
א אבי קדמי New member 21/10/06 #1 ברבור פרא אחד! תעלה לפורום את תסריט הפרק המבורגרי הקטן בטירוף! בקשה! היי אורי!
A alon2233 New member 21/10/06 #6 לכל מי שלא מצליח להכנס לצ'אט! שיכתוב לי במסר האישי ואני יעזור לו, כי צריך להתקין משהו ולחק אין, הקיצר כתבו לי במסר!
לכל מי שלא מצליח להכנס לצ'אט! שיכתוב לי במסר האישי ואני יעזור לו, כי צריך להתקין משהו ולחק אין, הקיצר כתבו לי במסר!
J Jen74 New member 22/10/06 #7 אין מצב, אין דבר כזה../images/Emo88.gif לא יכול להיות שיש לך חלק שצריך להתקין כדי שהצ'ט יפעל. פנייה למשוב בתפוז ויקבלו פתרון לבעיה.
אין מצב, אין דבר כזה../images/Emo88.gif לא יכול להיות שיש לך חלק שצריך להתקין כדי שהצ'ט יפעל. פנייה למשוב בתפוז ויקבלו פתרון לבעיה.
ד דנונה לייט New member 22/10/06 #9 לא נכון. לי אין ג'אווה וזה ניכנס לי בקלות. זה שאני לא רוצה להכנס כי אינלי זמן לצאטים וכל הזמן לא מסומן שיש שם בכלל אנשים זה כבר סיפור אחר
לא נכון. לי אין ג'אווה וזה ניכנס לי בקלות. זה שאני לא רוצה להכנס כי אינלי זמן לצאטים וכל הזמן לא מסומן שיש שם בכלל אנשים זה כבר סיפור אחר
G go goldi New member 22/10/06 #10 אז יש לך מחשב מיוחד../images/Emo6.gif בכל אופן כשנכנסים בפעם הראשונה לצ'אט צריך להתקין איזשהו משהו...
אז יש לך מחשב מיוחד../images/Emo6.gif בכל אופן כשנכנסים בפעם הראשונה לצ'אט צריך להתקין איזשהו משהו...