ברבורית.....גשי הלום.....

Sודית

New member
ברבורית.....גשי הלום.....

יש לי דיבור איתך.... מה זה את זורקת סיפור.... קורעת לנו ת´לב ונעלמת???? את ישנה...ביום??? אחורי זה את מתלוננת שאת לא נרדמת בלילה. סודית תשיר לך...נומי נומי.... אבל קודם קומי !!!!!

magy

New member
באמת, איפה ברבוריתי???

הדבקתי אפילו שיר על ברבורה לבנה.......והיא לא ראתה....... אבל האם אוכל לשתף אותך ב"יוסף בעל החלומות"? כל מה שאני מנסה בכל כוחי להתעלם ממנו ביום, בחשיבה הרגילה..... הרציונאלית.......אני לא נמלטת ממנו בלילה, בחלומות. משהו מציק לי......וזה מגיע מדי לילה לחלומותיי..... הלילה כבר היתה הגזמה פראית.......הגיעו מספר אנשים לחלומי. והם מבקשים הסברים.........ואין לי.....אין לי........ כולם שואלים.......ואני...אין לי תשובות....... למה אני חייבת להסביר הכל? להבין הכל? אפילו את החלומות המשונים שלי....אני בקושי מבינה היום..... די כבר , שיתנו מנוחה.........שיתנו לי לישון.......... (אני סתם מגזימה....אני מבינה היטב את החלומות שלי) אני סתם לא רוצה אותם אצלי בלילה, בלי הזמנה מראש.. שידפקו קודם בדלת....שיודיעו שהם מגיעים...... לא היה לי אפילו כיבוד.....
PPPPPPP מוסר השכל.........רדוד גם אם במשך היום אתה בטוח שסגרת מעגל........וקצוות בלילה תיווכח שלא.... החלום מטיח בך את האמת כולה בלי שום מסיכה..... חלומות נעימים.........

../images/Emo7.gif...היום....

קשה לא לחוות את ההלם קשה לשבור את האלם, את התחושה הזו - שנעצר הדופק כשקטעו לי את קו האופק... עת ישבתי חפונה, בפינת החדר ספונה... עת מסך ריצד מול עיניים - ותמונה אחר תמונה.. חרטו עולם אחר בתוכי - ונשברה בי האמונה.. כי אי פעם עוד ארצה לראות, בשקיקה ותהייה את אופקה של מנהטן ללא תאומיה, אם עוד אהלך ברחובות השדרה השניה, ולא גם בחלומי, ואשא עיני אל סוף השמיים - אל מרכז הסחר העולמי... קשה לי - קשה לא לחוות את ההלם - וכבר שנה של ימים עברו... ואם תביטו היטב בתמונה - תראו כי גם שמיים דיברו...

../images/Emo10.gifניגשתי....../images/Emo39.gif

ולא היית... ודווקא היום מכל הימים, רציתי חיבוק חזק ותמים... רציתי לחוש פעימות של לב, בכל התופת האש ותמרות הכאב.. ניגשתי .. והיו שם רק זכרון של זוועות, ומלאכים בוכים, ויתומים ואלמנות... ניגשתי... ורציתי להגיש כנף...לעזרה ולטוב, אך לא היה שם אחד שיוכל עוד לעוף... ואני עדיין כאן.

למעלה