ברבוניות הפשרתי פילטים של ברבוניות קפואות. אני ממש לא יודעת איך להכין אותן. אשמח לקבל את הצעותיכם.
י יהיה טוב 2009 New member 28/3/07 #1 ברבוניות הפשרתי פילטים של ברבוניות קפואות. אני ממש לא יודעת איך להכין אותן. אשמח לקבל את הצעותיכם.
נ ניקי ב New member 28/3/07 #2 ברבונית הכי פשוט וטעים../images/Emo13.gif ברבוניות להכין , הכי פשוט וטעיםו ניקי ב ו 11:54 | 27/08/06 לטבול את הברבוניות בקמח שתיבלנו במל"פ. לנער עודפים, לטגן משני הצדדים. פשוט וטעיםםםם.
ברבונית הכי פשוט וטעים../images/Emo13.gif ברבוניות להכין , הכי פשוט וטעיםו ניקי ב ו 11:54 | 27/08/06 לטבול את הברבוניות בקמח שתיבלנו במל"פ. לנער עודפים, לטגן משני הצדדים. פשוט וטעיםםםם.
א אמא יודעת הכל New member 28/3/07 #6 אני מבדרת את הברבוניות קצת אחרת 3 שיני שום כתושות לתוך קערית עם גביע שמנת 9%, מעט מלח ולבחוש ולדלל עם מעט מים. עם צוות הבידור הזה אפשר לבדר גם פירה תפ"א - מעדן
אני מבדרת את הברבוניות קצת אחרת 3 שיני שום כתושות לתוך קערית עם גביע שמנת 9%, מעט מלח ולבחוש ולדלל עם מעט מים. עם צוות הבידור הזה אפשר לבדר גם פירה תפ"א - מעדן
P pirge New member 28/3/07 #7 ברבוניות מטוגנות כמו "שניצל" בפירורי לחם וביצה---------מוגשות עם לימון טרי--------ועם תפוח אדמה פרוס מתובל רק במלח. תהנו
ברבוניות מטוגנות כמו "שניצל" בפירורי לחם וביצה---------מוגשות עם לימון טרי--------ועם תפוח אדמה פרוס מתובל רק במלח. תהנו
נ ניקי ב New member 28/3/07 #3 וכדי שלברבוניות לא ישעמם../images/Emo8.gif מטבל שמנת ועירית, שילוב נהדר