בראש של מישהו לנסוע לפסטיבל הזה?
M magy New member 5/8/02 #2 המספר הרשום למעלה....הוא של מנהל הפסטיבל, לצורך בירור, סידורי תחבורה בחניון אליו מגיעות המכוניות הפרטיות.
המספר הרשום למעלה....הוא של מנהל הפסטיבל, לצורך בירור, סידורי תחבורה בחניון אליו מגיעות המכוניות הפרטיות.
א אשור New member 6/8/02 #10 עדיף לקחת חדר במלון רימונים למשך ימי הפסטיבל ולהסתובב בלילה בעיר הקסומה והקרירה הזו.
מ מאדאם באטרפליי New member 8/8/02 #11 היא כבר לא כל כך קרירה כמו שאתה חושב אשורי בכל הפעמים שטיילתי בכליזמרים היה לי נורא חם אם מישהו מגיע לפסטיבל שיודיע לי ויבוא לבקר אצלי אפשר גם להישאר ללילה
היא כבר לא כל כך קרירה כמו שאתה חושב אשורי בכל הפעמים שטיילתי בכליזמרים היה לי נורא חם אם מישהו מגיע לפסטיבל שיודיע לי ויבוא לבקר אצלי אפשר גם להישאר ללילה
ט טרה10 New member 5/8/02 #5 איזה חג..חגא..ומה שאני מחפש לרגל ביקור הקטנים..הוא הפניה של מגי..לאיזה ציור עם נקודות..שצריך לחבר מלפני שבועיים בערך..איפה זה..?
איזה חג..חגא..ומה שאני מחפש לרגל ביקור הקטנים..הוא הפניה של מגי..לאיזה ציור עם נקודות..שצריך לחבר מלפני שבועיים בערך..איפה זה..?
M magy New member 6/8/02 #8 אני לא זוכרת על איזה ציור מדובר תזכיר לי , כי חיפשתי היום ולא מצאתי. קח בינתיים משהו אחר....
ט טרה10 New member 6/8/02 #9 תודה..גמני חיפשתי..אתמול.. זה היה ציור שיש בו נקודות וכשמחברים אותן..מופיע ציור..תמונע כזה..!
Z zahavashanny New member 6/8/02 #7 מגוש בוקר טוב, אם הייתי בארץ אני בטוחה שהייתי באה לאסוף אותך והיינו נוסעות ביחד. כמה חבל אם יש פסטיבל שנהניתי בו די הרבה שנים זה פסטיבל הכלי זמרים בצפת, ממש חבל. שיהיה לך יום טוב ושבוע שקט. ממני פה בנירובי
מגוש בוקר טוב, אם הייתי בארץ אני בטוחה שהייתי באה לאסוף אותך והיינו נוסעות ביחד. כמה חבל אם יש פסטיבל שנהניתי בו די הרבה שנים זה פסטיבל הכלי זמרים בצפת, ממש חבל. שיהיה לך יום טוב ושבוע שקט. ממני פה בנירובי