בראשית

קרני

New member
בראשית

חברים יקרים, לפני כמה חודשים ניסיתי מזלי ורציתי להשתקע באוסטרליה... לא הלך... מאז הייתי בניו זינלד ותאילנד וכיום אני מיובשת בארץ וחולה במחשבות על חיים במקום אחר. הניסיון שלי לימד אותי שצריך קשרים ועבודת הכנה מעמיקה. אז חשבתי על ארה"ב, איטליה, דרום אפריקה, ספרד, צרפת.... רציתי לדעת ולשמוע כיצד התחילה דרככם בעולם שמחוץ לישראל? מה גרם לכם להגיע למדינה מסויימת? מה עשיתם על מנת להגיע לשהייה החוקית שלכם? (בהנחה שאתם שוהים חוקית במדינה הנבחרת שלכם...) כיצד אתם חיים היום? והאם אתם חושבים להשאר במדינה הנוכחית שלכם? ממש אשמח לשמוע סיפורים אישיים שיכללו טיפים ועיצות למתלמדת הנכשלת
נ.ב. אני לא שליחה ממחלקת ההגירה/חוץ/קליטה/ביטחון וגם לא שליחת הסוכנות...
ואיפה אתם עושים פסח?

אם את לא

שליחה ממחלקת ההגירה/חוץ/קליטה/ביטחון וגם לא שליחת הסוכנות, את בטח מהמוסד...

קרני

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo93.gif למה לא מספרים לי?

את הכל אני צריכה לדעת לבד?!

קרני..!

קצת סבלנות אנשים צריכים להתחמם קודם. (קר בחוץ) ובכלל עכשיו הם עסוקים בוויכוחים על מהות החיים והמוות..תסכימי איתי שזה חשוב ביותר. אני לא יכולה לעזור לך הרבה .אני הגעתי לכאן כי התחתנתי עם בחור שעבד בחברה ששלחה אותנו לכאן.(וזו אפשרות אחת-להתחתן עם עובד הייטק או משהו דומה) וכל השאר ידברו בשם עצמם.

MicMik

New member
אפשרות נוספת היא להתחתן עם בחורה

שבאה ללמוד בחו"ל. לא שידעתי 9 שנים לפני - שזה מה שיקרה, אבל את תמיד יכולה לכוון אותו לכך

MicMik

New member
בעקבות שרשור תנו לנשים לשלוט בעולם

הבנתי על מי עדיף להמר. אז אני ממליץ בחום על בחורה!

קרני

New member
להתחמם קודם? ../images/Emo4.gif

מה שאלתי
על חתונות שמעתי
זה לא כ"כ אני... אבל שיחקת אותה

ליילה

New member
טוב, אז הנסיון שלי דומה לקודמי

אז בואי נעזוב אותו בצד, כי נישואין למישהו שמגיע לפה הן באמת הדרך היותר קלה, אבל לפעמים מתסכלת... קחי בחשבון שהרבה מהנשים של.. והבעלים של... לא יכולים לעבוד פה. אני חושבת שהדרך הטובה ביותר היא לימודים, נרשמים למוסד לימודי בארץ המבוקשת, מתקבלים (שלב הכרחי בתהליך כמובן
) ופשוט עוברים לגור שם. הבעיה היחידה עם העניין הזה היא שהוא מצריך די הרבה כסף, כי לרוב הסטודנטים, לפחות פה בארה"ב , אסור לעבוד בזמן השהיה.... דרך שניה, היא למצוא מעסיק שמוכן להוציא לך פה ניירות עבודה, כדי שתבואי לעבוד פה... אבל האמת שעדי הרבה יותר טובה ממני בדברים האלו, אז אני אתן לה את הבמה..

MicMik

New member
כ../images/Emo80.gif

במקומך הייתי דורש לקבל זכויות על החתימה שלה לפני שאני מוסר מידע

ליילה

New member
זה היופי בטבע, ובבעלי חיים בכלל

ובפרות בפרט... אין זכויות על פרות, הן חופשיות לציבור חינם אין כסף (נו טוב, לא מדוייק, פרות לחליבה עולות היום משהו כמו 2000 דולר אחת...אבל ניחא) וכל אחד מוזמן ואף רצוי שישתמש בהם...

קרני

New member
מכירה את הדרכים האלו ../images/Emo45.gif

רוצה לשמוע אנשים שבאמת עשו את זה וכיצד עשו את זה... חשוב לי לשמוע סיפורים ממקור ראשון, ולא סיפורים על... תודה בכל אופן

joojoo

New member
lessee

How it started: I was recruited by an American firm that head-hunted me out of my Israeli company How I landed where I landed: I came to San Francisco as this was the American firm's HQ What I did for legal residence: H1B initially, then got married to an American citizen and got permanent residency (and in 2005, citizenship) Today: Living in Vallejo, a city north-east of San Francisco, with wife, son, and four kitties Stay here: In the US, for the forseeable future. In Northern California, dont think so - both my wife and I really want to move to Denver or San Diego, if I can manage to find work in either of these places. Personal stories: tons. msg me privately if you wanna email/chat. Passover: no passover this year, thankfully.​

קרני

New member
תודה על התשובה המפורטת... ../images/Emo13.gif

לפי מה ששמעתי עד עכשיו, כדי להשאר חוקיים, צריך: 1. מזל בעבודה 2. מזל בלמצוא חתן/כלה 3. מזל בלהיוולד עם המון כסף בכיס כדי ללמוד או לשחד עובד או שניים ממחלקת ההגירה... 4. מזל מכיוון שפשוט לא נולדתי עם מזל, וכל חיי אני צריכה להלחם בעבור מה שיש (או מה שאין
) האפשרויות שלי הן ... המממ... תנו לי לחזור אליכם עם זה
מה שבטוח זה שאני עדיין אופטימית
אז שיהיה לכולם יום מצויין, ותודה על התגובות

berlinale

New member
well, regarding your third one

You don't have to have lots of money to study - as a matter of fact you need in some countries much less than you would have needed in Israel In many countries (for example, but not only - Germany) the university is free, or you pay something really symbolic - I paid 100E ($100?) for six monthes, and it includes my train tickets. You have lots of possibilities: 1. Studying now something that is well required - usually medicine or IT professions, and as a professional you'll have better chances 2. Tracing your routes to find out if you deserve citizenship of a desired destination 3. Studying abroad not in the US 4. Going for a while to travel - you might meet your groom, or you might just come with a clean head and better ideas back to Israel.

כשאלוהים אמר בפעם הראשונה יהי אור

טוב נו, אין לי כח להקליד את זה עכשיו (נתן זך-מתוך 'שירים שונים') אולי מחר. בכל אופן אני הגעתי ללמוד קצת. ועוד קצת. טוב נו, שיהיה כבר הרבה. ואז גמרתי את התואר. ונשארתי לפוסט. גמרתי את הפוסט והתחלתי אחד אחר. ואני עדיין מקווה שתהיה לי עבודה בארץ הקודש - ואז אחזור. ואם לא תהיה עבודה - אשתדל להימנע מחזרה. כן. פשוט ככה.

למעלה